FSUE: n johtaja "presidentti-hotelli" Sergei Surov yksinoikeudella haastattelussa lehden "rakennusten turvallisuuden ja rakennusten - 2014"

Venäjän federaatiossa 2018 pidettävässä World Cupin valmisteluun, erityistä huomiota kiinnitetään majoitustiloihin ja mestaruuden osallistujille. Nykyisten hotellien uuden ja jälleenrakennuksen rakentaminen edellyttää FZ-108: n liittovaltion lainsäädäntöä, alueellisia 11 kaupunkia, jotka ylläpitävät mestaruuden otteluita. Oikeudellisesti jakso ja vahvistus Hotel "Star" -luoka - 1 päivään kesäkuuta 2015 asti.

Yksi ensimmäisestä pyynnöstämme vastasi FSUE: n "presidentti-hotel" (Moskova) Sergey Surov.

Hänen mielestään "järjestelmän vahvistamat kriteerit ovat täysin noudattaneet, ja joissakin kysymyksissä jopa parempia kuin maailmanlaajuiset hotellihinnat. Tässä sertifioinnissa ei ole tarvetta määrittää turvallisuusjärjestelmien erityisiä teknisiä parametreja, koska se on sertifioitu majoituspalvelu ja tarvittavat lisäpalvelut teknisten eritelmien avulla. "

"President Hotelin johtajan mukaan hotellien omistajat käyttävät nykyaikaisia ​​laitteita ja teknisiä keinoja, koska ne ovat kiinnostuneita tästä, ja turvallisuuskysymykset säännellään tiukasti liittovaltion laeilla. Esimerkiksi hotellien palotilan tarkistaminen suoritetaan säännöllisesti.

Tässä tapauksessa kaikki järjestelmä tarkistetaan ilman poikkeusta - hälytys, palo automaatio, savunpoistojärjestelmät jne. Jokainen palohälytyksen vastaus on pakollinen paloturvakonsoliin. Ja ilman turvahälytysten painikkeita, joilla on lähtöhallinta poliisipaneelille, on yleensä mahdotonta saada alkoholistilupaa ravintoloihin ja baareihin tai järjestää hotellin suojelua. Ja rangaistus, jos jotain ei toimi, on erittäin vakava, jopa sulkeminen.

Darina-Sea, Tsandripsh, Abhasia, Gagra | asiakkaiden arvostelut

Kaupankäynti Marccastal Energoparter Metropolitan. Paikan päällä voit nyt ostaa GP-tuotteita lataamaan mobiili-gadgetit, mikä tekee hotellin mukavuutta harrastusta.

"" president-hotelli "on perinteisesti paikka valtioiden ja hallitusten, kansainvälisten foorumien, kongresseihin, konferensseihin, poliittisten järjestöjen, yritysten, kulttuurin, taiteen ja urheilun edustajien toiminnan kokouksiin. Samaan aikaan hotellissa voit majoittaa 2 000 osallistujaa tapahtumiin. Hotellissa on kaikki tarvittavat nykyaikaiset tekniset laitteet, joiden avulla voit tehdä huippukokouksen.

Monissa maissa yritysten standardi ja vieraanvaraisuus standardi on latureiden läsnäolo sihteerivyöhykkeellä tai vastaanottotelalla. Ulkoisen akun läsnä ollessa pitkien neuvottelujen tai kokousten osanottajat eivät tarvitse etsiä pistorasiaa purkautuville mobiililaitteille. Nyt ulkoiset GP-paristot Akut voivat milloin tahansa ladata "presidentinhotellin vieraiden kannettava elektroniikka.

GP-laturit "-holja-hotelli", joiden kapasiteetti on 5 000 ja 10 000 mAh, ovat hotellin matkamuistomyymälässä. Kustannukset: 2000 ruplaa. ja 3 000 ruplaa. vastaavasti. He pystyvät nopeasti lataamaan tabletti, e-kirja, älypuhelin ja muut kannettavat gadgetit. Ulkoinen akku on mahdollista täydentää useiden laitteiden energiavarantoja.

Paristot tehdään kolmessa väriratkaisuissa: musta, hopea ja kulta. Anodoitu alumiinikotelo herättää huomiota tyylikkään moderniin muotoiluun. Kaiverrus "presidentti-hotelli", jota sovelletaan laiteelimeen, korostaa omistajan korkeaa asemaa.

Dmitry Romanyuk, Markkinointi GP-akut Venäjä: "GP Laadukkaat paristot - Venäjän johtaja paristojen segmentissä ovat" kankaalle "-logo yhdestä Moskovan upeimmista hotelleista. GP-latauslaitteet, jotka yhdistävät laadun ja tyylin, ovat ihana lahja ystäville, rakkaksille ja liikekumppaneille! "

Tyynenmeren alue, rauhallinen paikka perhelomille! (Monet kuvat). Jo aiemmissa arvosteluissa kirjoitin, että Abhasia oli hyvin rakastanut, joten se oli jo monta kertaa, matkusti eri kaupungeissa ja kylissä. Tänä kesänä menimme Tsandipshin kylään toisen kerran, kun he halusivat rauhallisen ja hiljaisen levon.

10. maaliskuuta 2015 Alexey Alekseevich Konyushkov nimitti Federal Agencin varapäällän matkailun.

rakentaminen, ratkaisemat kysymykset, jotka liittyvät mestaruuden osanottajien kaupunkien matkailumahdollisuuksien toteutumiseen.

Hän on Interdartertal-konsernin puheenjohtaja, joka koskee matkailun virkistyskompleksin kehittämistä Crimea-tasavallan sosioekonomisesta kehityksestä ja Sevastopolin sosioekonomisesta kehityksestä.

Alexey Aleksevichilla on valtion ja osastopalkinnot. Hänelle annettiin viileä leuka Venäjän palkkaluokan 1 asteen valtion neuvonantaja.

Vuodesta 1985 lähtien Alexey Alekseevich oli yksi kansainvälisen kaupan hallintajärjestelmän kansainvälisen kauppakeskuksen johtavista kehittäjistä, jossa ohjelmoija Intertel Complexin kaupalliseen johtajalle (International -1 Hotellit, Soyuz) - 1, "Eridan"); Järjestäytyi yksi Moskovan hotellin ensimmäisistä liiketoimintakeskuksista, jotka liittyvät kansainvälisiin standardeihin. Kulkivat harjoittelupaikkoja Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Itävallassa.

Vuosina 2000-2002 - Golden Ring -hotellin kauppajohtaja, Venäjän federaation puheenjohtajan toimisto.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Takuu World Eden Hotel 2 Hotellit Venäjä, levätä Venäjällä Tour Operatorilta

Nykyiset hinnat levätä Wondrous World Eden 2, VenäjäPacenter, vuonna 2021. Kuva huoneista, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus Hotel lämmin maailma Eden

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

11 Suosituimmat tyylit hotellit

Matkustaa ympäri maailmaa, et voi vain tutustua uusiin maihin ja kulttuureihin, vaan myös tutkia eri tyylien sisätilojen ominaisuuksia. Ja tietää, mistä aloittaa tutkimus, olemme laatineet opas suosituimpiin hotelleihin.

Sisustussuunnittelu mini-hotelli

Massandra Massandra Design, Crimea

Massandra Crimea Vapaa-ajan arvostelut, hotellit, jotka näet. Lepää Yaltan Massandrassa.

15 Parhaat hotellit ja hotellit Danilovsky, Moskova, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaa hotellit Danilovsky

Turketel Oscar Boutique Hotel Oscar, Turkki Hotellit, Turkin hotellien kuvaus Turkissa Turkki

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Hotellitalous Donetsk

Parhaat hotellit kohteessa Donetsk on TripAdvisor

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Obroen in Motel Borshn Motel Borshna

Hyvä päivä, rakkaat ystävät, jotka haluan jakaa vetäytyy TV-sarjasta nimeltä Motel Beats. Vuosien julkaisu 2013 2017, Yhdysvaltain tuotanto, trilli Genre, etsivä, kauhut, draama. Tontti.

Asuntojen segmentti osoitti ilmiömäisen vakauden RBC Pietarin ja alueen asiantuntemuksen kriisissä

Huolimatta aktiivisesti kehitetystä asuntomarkkinoista, on edelleen kysymyksiä kuin huoneistohotelli ja se eroaa tavallisesta klassisesta hotellista. Aparthercle Valo Blake Blake Andersonbutzin vieraanvaraisuuden hallinnan ja konsultin toimitusjohtajan ansiosta löysimme seitsemän erinomaisesti huoneistohotellin ja vain hotellin.

Asunto tai hotellihuone?

Villakia Venäjän käännösesimerkkejä

Willana Wine Furmintin myynti Winestyle Store Täysi valikoima, yksityiskohtainen kuvaus, hinnat ja arvostelut todellisista ihmisistä 7 495 6628763.

Parhaat hotellit kohteessa Georgia Suositeltavat matkailijat

Sotkuinen somov. Talvielokut

Dragon ja veroverot repäisivät ja metalliset kuten Lermontov Borodinossa, olimme hiljaa pitkään, se oli ärsyttänyt, taistelu oli odottanut, vilpittömästi vanhoja miehiä. No, olemme talvella huoneistot eivät uskalla, onko komentajat vieraita. ..

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Kaikki hotellit kohteessa: Dagomys Catalog hotellit kohteessa Dagomis, hotelli varaukset, hinnat

Lepo on hyödyllinen ja mukava wellness-keskuksessa Dagomys 4 Sochissa. Todelliset hintamuutokset, Uusimmat valokuvat ja arvostelut Alean

Dagomys, Hotellit, Varaa hotelli Dagomys, Hinnat 2017 Dagomysa hotellit
Matkailijoiden arvostelut Holidays Antalyassa. Ajaa vuonna 2021?

Lasten klubit

Lasten klubi Umka Alex Beach Hotel -hotellissa, hotellin monimutkainen Alex Beach, jossa on jonkin verran samanlaisen tason tavanomaisen perustamisen.

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus

2021,

Halvat Sanatorion valinta DivnoMorskissa. Huoneen huoneen kiinteä folk-hinta 1600 ruplaa missä tahansa Sanatorissa.

Divnoomore Summer Syksy 2021 - Virkistys ja hoito, lepää lapsilla DivnoMorskin hinnat 2021, kupongit, eläke- ja sanatoriot P. Divnoomorskajan hinnat 2021 g, matkat levätä kylässä DivnoMorsko 2021, Resort Divnoomore Hinnat huoneissa 2021 G. | Kansainvälisten suhteiden keskus

Kovrovsky District Wikipedia

Park Hotel Dobrograd on toinen hinta ja saatavuus takuu. Parkotel Dobrograd sijaitsee kaupungissa Velikovo ...

Aparthotel Docklands 4 Loft Style Vasilyevskin saarella. Huoneistot näkymät Nevan ja Pietarin suomalaisen lahden tai kaupunkimaisemien vedelle. Huoneistohotelli sijaitsee 2.1 km Stadium Gazprom Arena ja Siburin areenan monitoiminen kompleksi. Loftkvartal Docklandsin ikkunoista näkyy paitsi kaupungin tärkein stadion, mutta myös Euroopan Lakhta Centerin korkein rakennus, 462 metriä korkea. Lähellä kompleksia on metroasema Primorskaya, joka mahdollistaa lyhyen aikaa olla kaupungin sydämessä. Pulkovo-lentokenttä on 30 minuutin ajomatkan päässä. Asiakkaat voivat nauttia ilmaisen WiFi-verkon ja täysin varustetun keittiön. On oma kylpyhuone, jossa on hiustenkuivaaja, pesukone ja ilmainen wc-vuori. Kompleksin alue on maisemoitu ja varustettu vartioitu pysäköinti, leikkipaikka ja virkistysalue. Hotellin ensimmäisessä kerroksessa on ravintola My. Estie, joka tukee Loftkvartalin muotoisia ja tunnelmia. Vieraamme on tilausmahdollisuus ravintolasta huoneessa. Hotellissa on myös 24h-hypermarket-nauha kävelymatkan päässä Aparthotelista. Vastaanotto on avoinna ympäri vuorokauden vieraillemme mukavuutta.

Kohta

Suosittu

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Häät

Häät linnassa on aina kaunis ja romanttinen tarina.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotel Dom Dehtereva Pietariin 1228 ruplaa.

Hotel House Dehtereva St. Petersburg on 3 tähden hotelli. Isakiyevskaya Square sijaitsee 1,1 km päässä Dehterevan talosta ja Subway Sennaya -aukiolta 150 metrin päässä hotellista. Lisää mukavuutta, vieraat

Eläkkeet vanhuksille Lugansk - Rakasteiden hoito

Keskustele yksityisen hoitokodin kanssa Leningradin alueella

Odessa Villa Goodissa yksityinen hoitotyö tarjoaa korkeat mukavuudet, laadukkaat lääketieteelliset palvelut ja integroitu hoito vanhemmille ihmisille.

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.

Parkotel Ershovo.

Hotellit ja majoitus Vladimir alue. Majoitus Vladimirin alue. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Vladimirin alueella

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Guest House Grand House Chang Tee Hotel, Tokion hinnat. Guest House Grand House Chang Tee Hotel

Guest House Grand House, Anapa Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Arviot Hotel Sezheng House of Artist, Solnechnogorsk District

Talot, mökit Peelipset. Talo taiteilija kuiskaus pilpiossa. Kuvaus, valokuvia, hinnat, palvelut, yhteystiedot, kartta, arvostelut, GPS.

Creativity Writers Peredelkino

Moskovan musiikkia

Moscow International House of Music Poster, Site, Halls, Konsertit, Cash Rekisteröidy, Hotellit lähellä kohdetta Valokuvaa, Videosta, Kuinka saada julkisen liikenteen ja taksit.

Talo puulla

Guest House talo puussa, gurzuf, ul. Sanatorium 171.

Läheisyys luontoon, yksityisyyteen ja parhaimpiin näkymiin terassilla

Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet