Tämä on unohtumaton loma ympäri vuoden Guest House, jonka sijainti on niin hyvin, että sitä ympäröivät rinteitä kolmelta puolelta, joka osastossa metsänviljelmillä antaa kodikas ja kohtalainen mikroilmasto sekä Mahdollisuus rokotteemme ihailemaan kaupungin tyylikkäästä näkymää.

Step-Saatavuus Sanatoriumvyöhykkeelle (2-3 minuuttia kävelyvaiheesta), kun taas yksinäinen ei-ajo-osa, jonka avulla voit täysin syödä lepoa ja rauhaa maailmaan.

Kesällä voit nauttia upota itsesi uima-altaaseen, jossa on mukava kuljettaja, joka lämpimässä kaudella asetetaan vieraan talon alueelle.

Guest House perustettiin vuonna 2009, sitten se oli vain 2 huonetta ja siitä lähtien vähitellen laajentamalla, viimeksi ja parantaisi. Vuoden 2015 osalta rekisterikilpi on jo 6 numeroa, 3 luokkaa:

Jokaisessa huoneessa on täysin varustettu keittiö ruoanlaittoon, jonka avulla voit nauttia suosikki ruokia jopa lomalla. Tai tartu erityiseen ruokavalioon.

Voit myös käyttää brändiä sisäpihalla ilmaiseksi ja paista erilliseksi avoimella palolla vartaat tai grilliverkko, joka on myös ilmaiseksi.

Tämä ilmapiiri täydentää tätä ilmapiiriä, hukkumaan vuoristoilmaa, joka on kyllästetty metsän yrttien makuilla ja paikallisen yökerhon makean tukkaisen lauluksen kanssa. Jotkut lomailijat väittävät, että he eivät kuulleet laulua elämässä.

Jos et halua kokata itseäsi, voit käyttää yhteistyökumppaneidemme Cafe Randevo -palveluja erikoisalennuksella vain vieraille.

Ystävälliset ja vieraanvaraiset isännät luovat suurimman mukavuuden ja mukavuuden lomasi. Oikealla hetkessä tarjoavat sinulle kaiken tarpeellisen ja ei häiritse läsnäoloa.

Jos olet Mieluummin julkisille liikennevälineille, tapaamme mielellämme sinut kaupungin W / D tai auto-asemilla (kuuma avain) täysin ilmaiseksi.

Ruokailu suositellaan muodikas kahvila, joka on järjestetty neljännessä kerroksessa. Syöminen on erilainen, siellä on jopa koti. Muuten tilaushallinta olisi tehtävä etukäteen. Odotat lasten huonetta, kaksi suljettua uima-allasta (yksi - vauvoille), kylpylä, baari, kauneussalonki, suojattu pysäköinti ja kallistussersi, muuttuivat kesän ruokasaltaan.

Ranskan tyyli Provence Hotel

Etelä-ranskalaisen hengen asuinpaikka on koristeltu joukko Shevchenkon ja Sverdlov-kaduilla. Vastapäätä suurta asuinrakennusta, jossa on kauppoja alakerrassa, on tornit. "Provencessa" olet tyytyväinen siihen, että Välimeren maassa on sisustettu varovasti pastellin sävyjä. Vintage-huonekalut ja tyypilliset verhot ovat läsnä. Kaikki huoneistot viittaavat luokkaan "Standard", "Studio", "Suite", jokaisella on klassinen ja temaattinen vaihtoehto eri kapasiteetista.

Vaativat vieraat ovat iloisesti yllättävät yhden erilaisia ​​asuntoja - "Provence Classic". Se on noin täysin South Ranskan kuulokemikrofoni, joka vaihtelee sohvalla ja päättyy sängyllä, jossa voit viettää unohtumattoman Provencalin yön "puoliksi". Semikisärisessä tilassa on tuoleja, sohvapöytä, trumous, kuva impressionistit, Lomkere, Fristed tuolit Alexander Duma tuolit. Tämän idyllin kontrasti on vain standardi plasmatelevisio, ruuvattu seinään.

Yllätykset eivät pääty. Ravintola, jossa on lounge-alue (se erotetaan verho, erotushuone on valmis tarjoamaan asiakkaille 50 paikkaa päärakennuksessa tai niin monta taulukkoa kesän verannalla, peitetty valkoisella katolla. Monet viinit valita, ranskalaiset keittiöt. Lähellä temaattista salaa, jossa kaikki on hukkuminen punaisissa ja teetä ruusuissa sekä kokoushuoneessa. Ulkoinen kehä - laajennus, jossa on kuntosali ja pysäköinti.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Guest House Villa Arkady, Alushta | 4 vuodenaikaa matkustaa
Guest House Villa Arkady, Alushta Four Seasons Travel

Guest House Villa Vilen, Alushta. Kuvaus Guest House Villa Vilen, valokuvatilat, majoitusolosuhteet, kustannukset. Vapaa varaus virallisella verkkosivustolla Vashothers.ru puhelimitse.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa
Guest House Ava, Sudak

Kaikissa huoneissa on taulu-tv ja oma kylpyhuone. Guesthouse Ava tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n. Owly House Ava sijaitsee Sudakissa.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Guest House Gourmet Feodosia, Crimea arvostelut, hinnat, kuvat

Mukava ja luotettava sivusto Vashothers.com tarjoaa varata hotellit Primorsky missä tahansa hinnasta, kun otetaan huomioon toiveesi. Resurssi sisältää luettelon parhaista hotelleista Primorsky, vierailijoiden mukaan.

Primorsky, Varaa hotelli Primorsky, 2021 Hinnat Primorsky hotellit

Guest House Svetlana Sochi. Ilman välittäjiä. Hinnat 2021.

Hotel Villa Svetlana kaupungissa Sochi All information Valokuvat Kuvien sijainnista Hotelli kartalla, Villa Svetlana Hotellit, Room-varaukset Komissio 0.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotel Villa Tatyana Surikova Venäjällä

Kaunis Guest House Villa Tatiana Surikova Street sijaitsee rauhallisella Kaliningradissa, 10 minuutin ajomatkan päässä Amber-museosta ja kaupungin keskustasta. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n ...

Guest House Villa Tatiana, Kaliningrad - varaus Vashothersin kautta

Sunak Guest Houses lähellä merta parhaita yksityisiä hotelleja

Kuvailee lyhyesti 5 parasta huonetta lähellä merta Sudak Crimea, Venäjä. Virallinen verkkosivusto, osoite ja puhelinnumero miniatribistit ja mini ihmiset on merkitty. Tarjottuja palveluja.

Rent Villas St. Bart

Hotellit Gurzuf 5 tähteä vuodelle 2021

Posrementnikovnet.com Guest Houses Gurzuf ilman välittäjiä, omistajien hinnat, valokuvia, arvostelut

Hotelli 5 Morese

Varaa hotelli 5 meriä Rostovenadon verkossa. Varaus hotellin 5 merien välittömällä vahvistuksella sähköpostitse.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Abhhazia, New Athos, UL. Lacoba, 20.

Seitsemän Hellish päivää ja yötä Hotel Abhhaziassa New Athosissa. Tänä kesänä nuori mies kokoontui menemään mereen. Koska meillä ei ollut kokemusta matkustamisesta, päätimme ottaa yhteyttä johonkin kaupungin virastoistamme. Tämä hotelli neuvoi meitä matkanjärjestäjään yhtenä edullisista loma-asunnosta New Athosissa.

Villa päivittäin, auringonnousu, vuoristokatu, 21, ilmoitus 524845 päivittäin. W.

Tutustu Georgian Kvariatin seuraavalle parhaimmalle salaisuudelle, jossa vuoret löytyvät merestä. Exclusive Seaside Resort sijaitsee lounaisosassa Georgiaa pitkin Mustanmeren, 3 km Turkin rajalla ja 12 km: n päässä Batumista. Kvariatin vuoristo huvila on piilotettu Kvariatin vuoristossa, josta on näkymät Mustalle merelle ja rotkolle. Raikas ilma, vaikuttavat näkymät ja turvallinen ympäristö, tee tämä kulma tervetullut paikka niille, jotka haluavat rentoutua joukosta ja melusta, mutta tarpeeksi lähellä nauttia ostos- ja viihdettä Batumin keskustassa. Tarjoamme vieraille viihtyisiä huoneita, joita ympäröi viehättävä näkymät Mustanmerelle ja vuorille. Joka aamu vieraille tarjotaan ilmainen aamiainen ja voit ostaa ruokaa ja juomia ulkona ruokasalissa, joka sijaitsee Mustanmeren yläpuolella. Nauti kävellä pitkin käämitystä vuoren polkua ja päiväretken meren rannikolle tai käytä ilmaista kuljetuspalvelua rannalle ja rannalta, ystävällisesti Hotel Mountain Villa Kvariati. Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset apua, työntekijämme auttaa sinua. Voit luottaa nopeaan, ystävälliseen ja luotettavaan palveluun. Kutsumme sinut viettää yön paremmassa hotellissa kaupungissa. Vierashuoneessa on keittiö yleisölle, joka on varustettu kaikilla varaston. Deluxin yksityisellä ulkoisella kylpyhuoneella on oma kylpyhuone huoneen ulkopuolella. Hotel Mountain Villa Kvariati sijaitsee Kvariati, Battumin kansainväliseltä lentokentältä, 15 minuutin ajomatkan päässä linja-autoasemalta 30 minuutin päässä, rautatieasemalta 30 minuutin päässä. Ribbon-alue sijaitsee hotellista 20 minuutin kävelymatkan päässä.

Huumeita tai dopingin avant-garde-kapteenin rungossa todettiin opiaatteja ja kannabinoideja

Sisäasiainministeriön toimijat ovat jo vieraillut Marriott-hotellissa, jossa se istutetaan, etsivät piika

Hotellin henkilökunnan pätevyyden lisääminen. Maidien valmistelu

Archpropeovka Guest House Villa Lucia Villa Lucia Bordernaya, 29, Hinnat, Valokuvat, arvostelut

Hotellit ja majoitus Cerik. Cerikin sijoittaminen. Tarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Cerikissa

Art Deco Nevsky - Hotelli kohteessa St. Petersburg, Kustannukset, Valokuvat, arvostelut

Art Deco Nevsky Hotelli kohteessa Pietari, Hinta, Valokuva, Arvostelut

Hotellin kuvaus Art Deco Nevsky Pietarissa Ominaisuudet, Palvelut, Asuinhuone, Valokuvat ja arvostelut. Varaa Art Deco Nevsky, vähimmäishintatakuu.

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Lomat kaupungissa Hotel Arthaus, erikoistarjous 52

Huoneissa on tv. Standard-huoneissa on vedenkeitin. Rannasta pääsee vain 15 minuutissa. Hotel Arthaus sijaitsee kaupungin Merchant Bichikhanovin historiallisessa palatsissa Irkutskin keskustassa, 4 minuutin kävelymatkan päässä Angara-joesta.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Hostelli taide, Moskovan hinnat. Hostelli Art.

Nykytaiteen vuosittainen kansainvälinen messu on vuodesta 1996, Moskovassa Crimean akselilla sijaitsevassa taiteilijoiden keskellä. Vuoteen 2009 asti tapahtui

★★★★ Hotel Art City, Volgodonsk, Venäjä

Hotel Artsit, Volgodonsk Varaus Vashothers.ru

Kaikki, jotka tulevat Volgodonskin kaupunkiin, Hotel Art City kutsuu sinut mukavaksi aikaa viihtyisissä huoneissa, nauttia erinomaisesta eurooppalaisesta ruokaa ja hyödyntää tarjottuja palveluita.

Työpaikat työvoimakeskuksessa. Mainokset avoimilla työpaikalla. Työpaikat työpaikoilla. Etsi työtä avoimissa työpaikoissa. Etsi työtä hakijana.

Kohta

Suosittu

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel Art, Ivanovo

Hotel Agata Hotel Agata sijaitsee Pyhän miesten luostarin vieressä ja tarjoaa concierge-palveluja, 24 tunnin vartiointi ja ...

Hotel Aviator, Ulyanovsk Varaus Vashothers.ru

Aviator, Osoite Ulyanovsk, Leninsky Komsomol Ave., 7a, 7 8422 505156 Varaus Aviator Hotel Network Accor liiketoiminnan matkoille 3600SOUT. Rakennettu vuonna 2018.117 numerot ja 10

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Erelline House, hotelli, ravintola Osoite, puhelin, virallinen verkkosivusto, aukioloajat

Hotel Berlin House Berlinskiy Dom Hotel, Krasnodar, Varaa hotellihuone, ratsastus huoneessa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Marton Berlin House

Hotel Berliini House Krasnodar Tarkka kuvaus hotellista, jossa on kuvia huoneista ja sali. Luettelo hotellipalvelut, huoneen säätiö ja tähti

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Tutkijoiden, hotelli, Moskova, Kashirskoye Highway, 23, Index 115522

Arkkitehtoninen muistomerkki 5 Rakennus talo, rakennusvuosi 1905, Materiaalimateriaali tiili, Moderni, Ei valittu, kehittäjä, johtaja LSK 2 Petrogradsky District, Osoite Pietari, Ul. Blokhina, talo 12. Lisätietoja ...

Boutique-hotellit kohteessa Moskova

Hotelli Khabarovsk Boutique Khabarovsk City

Hotelli sijaitsee Yoshkarolin kohtuulliset hinnat, kätevä sijainti kaupungin keskustassa, laadukas palvelu. Stone-hotellin virallisella verkkosivustolla voit vuokrata edullisen ja kodikkaan hotellitunnuksen. U.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotel Black Sea Lazarevskyn 150 metrin päässä merenpinnasta, valokuva

Kiintiö Seaquot Hotelli LAZAREVSKY Lue lisää tästä ja muista tietoa Lomasta Sochi ja muut lomakohteet haluavat. W.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Hotel de Art Saigon MGALLERY

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.