8. joulukuuta 2020 palveluntarjoajan, jonka palvelujen tarjoaminen yhdessä Venäjän ravintoloiden ja hotellien kanssa harjoittavat verkkokonferenssia yrittäjille ja liiketoiminnan johtajille Khabarovsk Territorin vieraanvaraisuuden alalla.

Otimme ja valmistautuimme sinulle parhaiten onnistuneen ravintolan ja hotelliliiketoiminnan parhaat käytännöt Coronaviruskriisin aikana, jotka johtavat ravintolaliikennettä ja hotellin pelaajia.

Online-konferenssi "Miten säästää liiketoimintaa ja ansaita kriisi" mahdollistaa Khabarovsk-alueen restaurit ja hotellihuoneet pysyvät trendissä ja auttavat kokemusta liiketoiminnan säilyttämisestä, kehittämisestä ja edistämisestä Markkinoiden konteksti ja kova kilpailu.

Kaiuttimme kertovat nykyisestä tilanteesta eri vieraanvaraisuuden segmentteissä, jakavat vaikean kokemuksensa ja tulevaisuuden kehityssuuntien näkemyksen. Tarkastelemme myös muiden alueiden kokemusta kriisin voittamiseksi ja ravintolan ja hotelliliiketoiminnan kehittämiseksi.

1. Khabarovskissa Khabarovskissa konferenssi-studiossa. Khabarovskissa pidetään Khabarovskissa, joka pidetään konferenssissa, kommunikoida alueen vieraanvaraisuuden edustajien kanssa ja pitää pyöreän pöydän "mahdollisuuksia kehittää ravintola ja yksittäinen liiketoiminta Khabarovsk Territorissa "

2. Moskovan, Pietarin ja muiden Venäjän muiden alueiden puhujien online-istuntoja. Konferenssin kuuntelijat voivat pyytää kysymyksiä asiantuntijoille sekä suoran eetterin aikana ja etukäteen tapahtuman verkkosivuilla

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Muiden lisäksi on luultavasti kaikkein sairauskysymys vaatimusten 18 kohdan täytäntöönpanosta, jossa säädetään kaikkien hotelleiden laitteista riippumatta niiden kapasiteetista ja huoltokilpailusta, hälytysvälineistä hälytyksen (hätäpuhelupainikkeella).

Tältä osin puhuja, joka on tuonut erittäin tärkeitä tietoja, Venäjän federaation kulttuuriministeriö on laatinut muutoksia hallituksen 18 kohtaan Venäjän federaation 14. huhtikuuta 2017 nro 447. Nyt se näyttää tästä:

"D) Hälytysväline hälytysväline ja (tai) hätäturvapainikkeella (hotellissa 3 ja 4 luokassa, päätös hätäturvapainikkeen muodostaa vastuullinen henkilö riippuen potentiaalisen vaaran asteesta ja terroristitoimien uhka hotellin alueella); ".

Lisäksi Rosgvardian kanssa on laadittu erimielisyyksien taulukko, jossa suljetaan tarve asentaa hälytysjärjestelmän huoltoluokkien hotelleille 3 ja 4.

Asiantuntijoiden mukaan on suuri askel hotellien kustannusten minimoimiseksi ja kohtuullisen riittävyyden periaatteiden noudattamisesta hotelleiden ja muiden paikkojen turvallisuuden varmistamisessa.

Mielenkiintoinen ja informatiivinen keskustelu vaikutti myös muihin aiheisiin. Tämä paloturvallisuus, rekisteröinti ja maahanmuuttotietue, varustamaan hotelleja metallien tuottajien, tarkastustoiminnan järjestämisestä sekä kysymyksestä - mitä tehdä hotellin kanssa aseen kanssa?

Tapahtuman toisessa osassa Cer Valentina Chentsovan asiantuntija kuvataan yksityiskohtaisesti esillä olevassa hotellihallinnossa, mitä asiakirjoja tarvitaan vaalia tähtiä, jakavat ammatillisen kokemuksensa.

Kaikki tapahtuman osallistujat ja asiakkaat arvostetaan organisaation tasolle ja kokouksen merkitykseen. Itse asiassa yksi alueen parhaista hotelleista, joissa voit selvästi varmistaa, miten turvallisuuskysymykset ratkaistaan ​​ja mikä on hotellin omistajan rooli, ehdotettiin foorumina pitämään holding (johtaja Alexander Buuv).

Tämä on suurelta osin ennalta päättänyt valmistella ja julkaista haastattelun artikkelissa "matkailualan turvallisuutta", tuoretta, aivan äskettäin, joka sai kaikki osallistujat tapahtumaan.

Kaikki lomasta Kazanissa. Hotellit, majatalot, huoneistot. Miten päästä sinne: lentokone, juna, bussi, auto. Kun on parempi mennä. Tours Kazaniin. Nähtävyydet ja retket tehdä aikuisia ja lapsia.

Vuodesta 2021, kaikki, johtavat toimintaansa Crimeassa, vaaditaan sertifikaatin "tähti". Muistuttaa, että kuluvan vuoden jälkeen tämä menettely oli pakollinen vain hotelleille, jotka ylittivät 15 numeroa, ja tammikuun innovaatiot jaetaan kaikille esineille poikkeuksetta.

Tämän vuoden tammikuusta 1. tammikuuta hallituksen päätös "Suljettujen hotellipalvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen hyväksymisestä Venäjän federaatiossa", mikä tiukentaa merkittävästi hotellin johtajien vaatimuksia. Sen mukaan luokittelua koskevan menettelyn lisäksi jokaisella on oma verkkosivusto, jolla on täydelliset tiedot palveluista, niiden kustannuksista ja volyymistä.

TAdyana Belova, johtaja, johtaja CBRE Strategic Consulting Department -osasto, uskoo, että luokitus auttaa tekemään avoimia vieraille ja parantamaan matkailijoiden palvelujen laatua pallo. "Luokittelu merkitsee eri tähtiä - viidestä tähdestä luokkaan" ilman tähtiä ". En usko, että majoitushinnat kasvavat, hinnoittelu, ensinnäkin, liittyy markkinoiden ja kysyntärakenteeseen ", hän lisää.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Top 5 Hotellit
Novotel Hotel Moscow Sheremetyevo Airport 4, Moskovan hinnat. Hotel Novotel Moscow Sheremetyevo Airport

Novotel Moscow Sheremetyevo Hotel sijaitsee lentokentällä minuutin saatavuus pääterminaaliin. Se tarjoaa huoneita kolmeen ja kahden hengen huoneeseen, joista jokaisella on virkistysalue, työtila ja kylpyhuone, kaikki varustetut huonekalut ja moderni

Vanha ikä valtion kanssa
Kaikki Bashkiriassa sijaitsevat lennolla olevat talot tarkistetaan tulipalon jälkeen Ishbuldinin Volgan alueen kylässä Venäjä

Pension lomalla Jemetissä meren rannalla ilman välittäjiä, vuokrata hotellihuoneen 2021 hintoja. Majoitus kaikki mukavuudet ja powered. Katso kuvia, arvosteluja ja varaa huone kohteessa Pension Jehete halpa, huonehinnat

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Photo Album Resort New Afos

Valokuva-albumissa lomakeskus Uusi Athos esittelee seuraavat 45 Musta valokuvaa 1. Yleinen näkymä lomakohteesta merestä 2. Yleinen näkymä keinona järvestä puistossa on selvästi näkyvissä rakennuksessa, jossa on laattapinta, Sivustolla, jonka tänään on CBS-virkistyskeskuksen rakentaminen 3. Yleinen näkymä Anaccopian Mountainin iverlandilta 4. Primorsky Park 5: n kulma.

Uusi vuosi Sanatorissa

Lennossa olevassa talossa Osinovaya Grove, vanhuksille, 20. joulukuuta Library LuvaShovin edustajat tekivät temaattisen keskustelun uudenvuoden kiireessä, menee. OSINOUVAYA GROVE: n eläkkeessä,

Simferopol. Mitä etsiä 1 päivä ja missä pysyä

Phoenix, Wikipedia joki

Yksi klikkaus ja nopeasti Etsi hotelleja lähellä minua

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Nilova Desert Eläkesäätiö

Kaikissa huoneissa on tv. Joissakin huoneissa on näkymät vuorille tai joelle. Pension Metal on ilmainen Wi-Fi. Ansionat MEILIST sijaitsee Nilovin kylässä. Hotellissa on ravintola ja ilmainen yksityinen pysäköintialue.

Resort Balneological Medical Medicine
Levätä Kaliningradin alueella (Venäjä)

AutoPal Mini Domino, Matot

Miniotetel Fantasia veteraaneilla on kaikki välttämättömiä mukavasta oleskelusta Pietarissa edulliseen hintaan. Mukavat huonekalut, ilmainen internetyhteys, kylpyhuone kaikissa huoneissa. Huoltohotelli tunti teen ja kahvin huoneeseen. Katso hintamme

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Sanatorums ja Eläke Uusi ATHON Hinnat vuodelle 2018

Sanatorit ja eläkkeet Uusi Athos, jossa on hoito ja uima-allas. Osta lippu Sanatoriin, hinnat 2018, lomakeskuksen virallinen verkkosivusto puhelimemme 7 495 6410969

Kuinka poistaa elokuva

Miten kuvata elokuva Tom ja Jerry

Poika 86Lletni-Star Edondo Ponty vakuutti häntä pelaamaan hänen nauhaelämässään eteenpäin

All Inclusive: Resort Rixos Premium Magawish Suites & Villas on avannut Hurghadissa

Uusi hotelli Hurghada Rixos Premium Magawish 5 Esettore

Tämä kevät Rixs täydensivät portfolion uudella lomakeskuksella Egyptissä. Hurghadin lomakauden aattona Rixos Premium Magawish Suites Villas avattiin, joka toimii kaikissa yksinoikeudella all inclusive-järjestelmällä, kaikki yksinoikeudella käytössä.

Uusi hotelli Dubai Caesars Bluewaters Dubai Total Escape Magazine

1. joulukuuta 2016 pidetään, kauan odotettu, avaaminen Jumeirah Al Naseem neljäs hotelli peräkkäin Madinat Jumeirah Resortissa, mikä täydentää kallista monimutkaista. Vieraanvarainen ja mukava ja samalla energinen ja rohkaiseva, Jumeirah Al Naseem yhdistyvät, tuttu kaikille, arabikulttuurille ja suunnittelulle mod

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Egypti näyttää sisäpuolelta

Kaikki matkat Egyptissä uudenvuoden ja joulun 2022 hinnat ja kuvaus. Kiire varaamaan kannattavaa uudenvuoden lippuja lomille ja lomille tasolta. Ravel on mahdollista matkan maksamista erissä ja luotolla.

Pickalbatros Hotellit ja Resorts - Pickalbatros hotellit

Eläke-uutiset vanhuksille ja vanhukselle Guesthouse 24

Majoitus ja hoito vanhusten eläkkeessä Odintsovossa, Moskovan alueella, kokenut lääketieteellinen henkilökunta, kuntoutus taudin jälkeen, Puhelin 7 495 1810793 Valitse lennolleja Odintarvostoverkostoon lennolle imeytyneille taloja lähiöissä.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

Natalia Vodyanova ja Mikhail Zygar Tietoja uudesta sarjasta Venäjän vapaapäivät

Natalia Vodyanova Mikhail Zygaarin arkistoinnista lähti Srodinan vanhempien lasten, ja seurauksena hän itse oppia heistä paljon uusia

Top Venäläinen komedia sarja
Hotelli

Top 10 Hotellit, joissa Hotellit kohteessa Kiev 2021 TripAdvisor

Kiev hotellit + 5279 matkustajan arvosteluja, objektiivisia valokuvia ja hotelleja, joissa kylpytynnyri Kiev korkeimmalla luokituksella TripAdvisor.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Työpaikat ja työskentelevät lennolla talossa uudessa urengoy-työnhaussa Gorlabrov. W.

Palvelu etsimään hoitokoteja kaupungin piirin kaupunki New Urengoy hinnat kartalla. Hinnat kartalla, valokuvat, linkit lennolle, puhelimiin ja työaikaan. Kampanjat ja alennukset lennolle.

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Aparthotel Clouds 3, Biysk

Hotellit ja majoitus Biysk. Biyskin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Biyskissa

Täytän tarinan vierailusta Epernus surullisen viestin. Nyt omaisuuteni noin 230 vieraili kaupunkia ja siksi pari sataa hotellia. Ja minun henkilökohtainen ranking on pahin. Meillä oli huono ja omistaja. Puhun kielteisestä kokemuksestani La Villa Saint Pierre. Varasimme tämän huoneen tässä.

Kohta

Suosittu

M1 Club Hotel alkaen 13095 hotellit kohteessa Odessa Kajakki

Odessa Lovers Alennus 55 romanttisesta lomasta Odessa kahdelle tai perheelle huoneistohotelli talo nauttivat toisistaan

Varaukset - Catarina Art Hotel

Huoneistohotelli Odoevsky lukuun ottamatta Quasar Development Developer. Huoneistot arvoltaan 4,671 000 ruplaa. Uusien rakennusten virallinen sivusto Primorskoye.

Yritys Kvant, yksi reuna, joka on Felix pituus 60 Varoitus miljardööriä DP, sai luvan MFC-monitoimisen kompleksin sulamiseen.

Top 35 - Tula-alueen virkistysalueet

Hotel Hunter Hotel Spa

Pension Hunter Kuvaus, huonevaraus, matkailijoiden, majoitushinnat, osoite kartalla, virallinen sivusto, todelliset kuvat.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Pension Hunter Adler, Hinnat 2021 Alustan viralliset arvostelut

Hotel Hunter Adler 4-kerroksisessa makuuhuoneessa tapauksessa 64 huonetta 165 paikkaa on luokka kolme tähteä kuin eläke ja kaksi tähteä Hotelspa.

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Palaute Zagorukhiko, 10/23/2019

Hotel Ok Sochi Park Hotel 3 Venäjä, Sochi. Vain parhaat tarjoukset, tilaa lippu juuri nyt

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Eläkkeet Uusi Ocean Musta Sea Crimea virallinen sivuston hinnat 2021

Pension New Ocean, Chernomorskoe, Chernomorskaya Resort

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Guest House Solar Harbor Main

Pension Solar Valley. OLEEVKA, CRIMEA viralliset hinnat. Hintaan sisältyy majoitus, 3 ateriaa päivässä, rannalla, altaat. Varausosasto 88005503480 Call in Venäjä on ilmainen, 89022250824.

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke

TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.