Mini Hotel | Rakentaminen Mini Hotel

Kehyshotelli - kannattava ja nopea

Mahdollistaa minimaaliset menot rakentamaan enintään 3 kerrosta millä tahansa maalla, ilman erityisiä ajotiteitä ja laaja foorumi työntekijöille. Tämä johtuu vuoristorakenteiden suosiosta, joka on kaukana sivilisaatiosta ja hiekkarannalla epävakaasta merenranta-alustasta.

ei tarvitse raskas erikoislaitteita märkäprosessien tuotannossa - vain kevyt säätiö. Kaikki suunnittelun yksityiskohdat tehdään yksinomaan heidän karpaattien puuta. Tämän seurauksena rakennettiin Eco-Hotel, jolla on korkea taso:

Taloudellisten näkökulmien aika monissa tapauksissa on suotuisa liiketoiminnan aloittamiseen. Ehkä tästä syystä kaikki suuret tarkistukset saavat tällaisen suunnan kuin Odessa-avaimet käteen -maini-hotellit.

Olimme onnekkaita asumaan hämmästyttävässä lomakeskuksessa, jota voidaan käyttää hyvin pitkään ja erittäin jännittävänä. Pohjimminta voidaan vähentää yhdeksi kappaleeksi - saapui kerran Odessa, ei ole mahdotonta rakastua siihen. Se todella haluaa palata tänne, kaupunki on täynnä hotelleja ja matkailijoita, minkä vuoksi Odessa-hotellin mini-hotellin rakentaminen on aina kysyntä ja taloudellisesti perusteltu.

Avaimet käteen Mini-Hotellit

Jos kuulet ensin tällaisesta suunnasta kuin hotellien ja hotellien puitteet, mutta haluamme kutsua sinut Odessa tai Nikolaev, yrityksen toimistoon, jossa pätevät johtajat kertovat SIP-paneeleista, takaa yksityiskohtaisesti valmistajan ja kehittäjän, budjetin ja palkkioluokan hinta hotellikomplekseihin.

Tällä välin kerromme pähkinänkuoressa, jonka ansiosta tämä avaimenperä mini on saanut suurta suosiota.

Kehys mini-hotellit

Joten, jos käsittelimme hotellien ja hotellien rakentamisen tekniikan edut, selvittää, miksi monet asiakkaistamme luottavat luottavaisesti yrityksemme.

Kerromme muista yhteistyöstä kanssamme kokouksessa. Jos päätät rakentaa korkealaatuisen, kestävän, houkutteleva hotelli, jossa perheet voivat viettää mukavasti lomakohteita, soittaa meille juuri nyt, älä menetä arvokasta aikaa, ei hyväksy liiketoimintaa.

 • Taloalue: 190 neliömetriä M. .
 • Kattokorkeus: 2.
 • katto: metalliprofiili
 • Foundation: Ribbon
 • viimeistely: avaimet käteen
 • lattiat: 2
 • Makuuhuoneet: 4
 • Täydellinen sarja: Avaimetppäin

Tänään hotelliliiketoiminta kehittyy aktiivisesti Ukrainassa. Näkymä, jota hotelleja tarvitaan yksinomaan keinona vyöhykkeissä ja vain kauden korkeudessa on syvästi harha.

Hotel Paikat, etenkin talousluokka ei riitä monissa Ukrainan kaupungeissa, mukaan lukien Dnepropetrovsk. Siksi avaimet käteen-hotellien rakentaminen on erittäin pyydetty palvelu.

Mitä tarvitaan mini-hotellien avaamiseen Ukraina

Onko sinulla idea avata hotellisi? Olet kiinnostunut tästä projektista, mutta et tiedä mitä tarvitaan mini-hotelen avaamiseen?

Ensinnäkin sinun on rekisteröidyttävä yksittäisenä yrittäjänä - jos olet hotellin ainoa omistaja. Jos sinulla on useita kumppaneita - rekisteröi sitten "osakeyhtiö". Rekisteröinnin valitseminen olisi rekisteröitävä veropalveluun. Tyypillisesti mini-hotellien omistajat valitsevat sekavyöhykkeen (USN - huoneiden toimittamiseen, Unvd - palvelupalvelujen tarjoaminen vieraille).

Lisenssi mini-hotellin avaamiseksi ei tarvita. Mutta jos aiot toteuttaa alkoholijuomia hotellissa - tarvitset lisenssin.

Mini-Hotel

Joten kysymys ratkaistaan. Tapaus pysyy tärkeimmän asiaan - etsiä tiloja. Erityisvaatimukset huoneeseen, jossa hotelli sijaitsee, Ukraina ei tarjoa. Voit vuokrata tai ostaa valmiita rakennuksia, ja voit rakentaa mini-hotelli, inkarnoi kaikki rohkeimmat unelmasi.

Lisäksi nykyään on mahdollista uuden kehysmodulaarisen rakentamisen teknologian vuoksi. Tilaa Mini-Hotel Artmetal Ukraina - ja muutaman viikon kuluttua käytettävissäsi on uusi, mukava, kaunis ja viihtyisä rakennus, täysin valmis vastaanottamaan ensimmäiset vieraasi.

Rakennustekniikka on innovatiivinen ja ainutlaatuinen. , Paneelit, päällekkäin, viestinnän, ikkunoiden ja ovien rakenteet tehdään mahdollisimman lyhyessä ajassa ja ilman raskaita koneita.

Päivien aikana hotelli hankkii upean ulkonäön. Suunnitteluvaiheessa asiantuntijat harkitsevat huolellisesti kaikki yksityiskohdat, mukaan lukien ilmanvaihto, ilmastointi, virtalähde ja vesihuolto - kaikki saniteetti- ja paloturvallisuuden normien mukaisesti.

 • halpa tapa saada omistaja kiinteistöjä;
 • asennus lyhyessä ajassa (keskimäärin 3-4 viikkoa, jos puhumme valmistetusta säätiöstä ja neliöstä ylöspäin 300 neliömetriin.

Hotel SIP-paneelit

Tänään Crimea on suosikki paikka rentoutua monia lomailijoille. Ja niemimaan asukkaille lomakausi on mahdollisuus tehdä rahaa tulevalle vuodelle. Mini-hotelli SIP-paneeleista - arvoinen pääoman investointi tulevaisuuteen.

Mikä on SIP-paneeli?

Sandwich-paneeli (tai SIP) on uusi rakentamistekniikka, joka saa suosiota lomakohteissa. Kanadan esimerkki rannikkoinfrastruktuurin kehittämisestä on juurtunut Crimea.

Hotellin liiketoiminta saa vauhtia monissa valtakunnallisissa kaupungeissa. Kaikki, koska se on yksi varojen kannattavuuden vaihtoehdoista, varsinkin jos olet hyvin ymmärrettävä hallinta.

Matkailu- ja hotelliliiketoiminta pidetään erittäin kannattavana. Tärkein asia, joka vaaditaan liikemiesestä on valita hyvä sijainti. Oletko jo löytänyt tällaisen paikan? Sitten pian voit saada hyvät tulot sijoittamalla tänään investointeja oman hotellin rakentamiseen. Olemme aina valmiita auttamaan pyrkimyksissänne! Profi-yritys on nopea ja laadukas aloitus yrityksesi! Riittää, että voit ottaa yhteyttä toimistoon Krasnodarissa.

Pääset yrityksemme. Piirustusten tai koon perusteella tehdään esilaskenta hotelli ja lähettää sinulle kaupallisen tarjouksen arviolta. Alustava laskelma on ilmainen!

LSTK-kehyksen kokoonpanopiirustusten kehittämistä koskevan sopimuksen tekeminen. Hotellit (tai ylijännitteet) Kustannukset ovat 20 000 ruplaa, ja sen jälkeen ennakkoarvo on tekemässä sopimuksen ruhon tai rakentamista koskevan sopimuksen täytäntöönpanosta.

Hyväksynnän jälkeen kokoonpanopiirustukset, päätämme sopimuksen hotellin kartista (tai ylärakenteesta). Asiakas tekee ennakkomaksun 80% kustannuksista ja jäljellä olevan 20 prosentin puitteiden puitteista. Tuotantoprosessi kestää 2-5 päivää ja riippuu rakenteen alueesta ja arkkitehtonisesta monimutkaisuudesta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.
Vierashuoneistot Sudakissa kartalla. Hinnat, arvostelut

Etsi hotelleja, Sanatoria ja lennolleja Crimea

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Vierashuoneistot Crimea Hinnat, arvostelut, valokuvia, osoitteita, Kartta.

Yksityiskohtainen kartta Crimea kaupungeista Venäjän kaupungeista. Kaikki lomakeskukset kartalla Crimea pois Mustanmeren rannikolla. Matkailutuotteet ja reitit.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein näkyvissä
 • Suosittu

Alva Donna Exclusive Hotel Spa 5 TurkistotEdifornia RegionBelackint. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Holiday Inn Moscow Forests tarjoaa viihtyisää majoitusta moderneissa, mukavissa ja tyylikkäissä huoneissa. Hotelli Belorusskayassa tarjoaa vierailleen 301 viihtyisää tilaa

Villa R.

Kuvaus, ominaisuudet, valokuvia, Hinta ja arvostelut omistajien maalaus numeroiden mukaan Snow White Villa järvellä, 4050 cm, kangas 361cg

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Market Kashirsky Dvor

25 suosittua hotellia ja halpoja hotelleja lähellä hotellia Metro Kashirskaya Moskovassa. Kustannukset, katsaukset, yhteystiedot, Kaka saavat. Katso, valitse ja poista.

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

15 Parhaat hotellit ja hotellit Dagestan, Etelä-alue, Venäjä, Varaa huoneisto ilman ennakkomaksua. Varaukset Hotellit Dagestan

Järjestä paras maa lepää Kaspianmerellä Dagestanin houkuttelevimmalla hinnalla. Suosituimmat virkistyskeskukset ja kiertokeskukset ovat käytettävissä verkkorahastoon. Tee viikonloppu unohtumaton

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Tapa Bill. Elokuva 1 USA, 2003 Watch Online Atshakino

Alennukset ja osakkeet Billa Todelliset osakkeet tänään, viikko, kuukausi. Älä menetä sitä on mahdollista tallentaa.

Huoneet huoneet ja hinnat 2021 | Hotelli

Series Hotel Eleon All Seasons 20162017 Sisältö Series Russian Films & Series

Series Hotel Elean All Seasons 20162017 Sarjan sisältö Venäjän elokuvat ja sarjamekatti. W.

Hotel Anapa, Hintavertailu ja arvostelut - Anapa hotellit kohteessa Anapa

Tietoa Aparthotel Anapa Aparthotel Anapa

Lepää Anapalla kansallisesta matkanjärjestäjältä Aleanista. Hotellit, hotellit, hotellit, Sanatorit ja vierashuoneistot Anapa vuonna 2020. Jotkut parhaat hinnat huoneissa hotelleissa virkistävääsi varten lapsilla.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Hotellit Kazan.

Hotellit Kazan keskustassa puhun parasta arvostelua Kazan hotellit, joissa on hyvät arvostelut. Suosittelen, missä on parempi pysyä Kazanissa, huippuluokan hotellit ja hotellit Kazanissa kaupungin keskustassa lähellä Kremlin ja maamerkkejä. Mikä hotelli on parempi valita Kazanin keskustassa ja jossa varata itse. Hinnat, arvostelut ja kuvat.

Lepää lasten kanssa Kazan Parhaat hotellit ja hotellit majoitus lapsille

75 000 asuntovaihtoehtoa TVIL: ssä. U. Rentoutumiseen Kazanissa vuonna 2021 kesällä sivustolla on suuri valikoima edullisia asumista ilman välittäjiä. Varaa lounge rentoutua Kazan Tatarstan edulliseen hintaan. Hotellit, vierashuoneistot, huoneistot ja avaimet käteen-talot, joissa on kuvia, yksityiskohtaista kuvausta ja arvostelut matkailijoista

Lepo Kazan 2021: Hinnat Missä elää, mitä nähdä. | Ilma-alus

Hotellien luettelo Kemer

Luettelo Hotellit Kemer Kuvaus Hotellit Sijainti hotelli kartoilla Tours kohteeseen Turkki Hotellit Turkki Luettelo Hotellit Kemer

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Parhaat hotellit kohteessa Kemer lapsille lapsille

Haluatko rentoutua Kemerin kaupungissa, Turkissa kerromme siitä, mitä hinnat ovat 2021 ruokaa ja viihdettä varten, mitä tehdä lasten kanssa ja mitä hotellit ovat parempia.

Hyvä hotellit Crimea - 4 ja 5 tähteä: Kuva, kuvaus

Amara Prestige Elite Hotel 5, Kemer, Turkki

Hotel Amara Dolce Vita Turkki, Kemer Amara Dolce Vita 5 sijaitsee ensimmäisellä rannikolla, on 432 huonetta, hotellit 471 hotellia.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021
Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Lomat Kemer Turkissa 2021

Palaute lomallamme Kemer Turkissa. Ruoka, retket, retket 2021. Hyödyllisiä vinkkejä ja muita matkailijoita. Rannat. Mitä nähdä Kemer.

Missä sivustossa on parempi varata hotellit

Villa Natalie VENÄJÄ, RAKENTAMINEN hinnat, valokuvia, turisti selostuksia, Varaa Villa Natalie virallisella sivustolla Saletur. U.

Villa Natalie, yksityinen sektori Kerch Street Resortissa. 2. huhtikuuta 1961, hinnat ja arvostelut, valokuvia huoneista ja alueista, palvelut, yhteystiedot

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Pidätkö Villa Holden minulle kovasti. Katlinissa o .. Pelataan. Kuvan kuva Kuva Diaries ASOCIAL Network

Yksi parhaista esityksistä John Smith Rock Festival Festival julkaisi ihana Turisas Turisas suoritti yhden John Smith Rock Festival 2019: n parhaista näyttelyistä.

Kolme elokuvan huviloita kesälomille

Live kuten kolme huvilaa Hollywoodin blockbusters laittaa myytävänä

70 vuotta sitten, Israelissa oli huhtikuussa 1951 yksi maailman voimakkaimmista erikoispalveluista Mossad. Toisin kuin muut vastaavat organisaatiot, Israelin Mossad tunnustaa usein osallistumisensa erilaisiin ulkomaille. Loudestts heijastuivat elokuvateatteriin.

All inclusive Kyproksessa, mitä hotelleja työskentelevät, hinnat, ottavat kesällä ja talvella heti, kun järjestelmä on all inclusive alkoi näkyä hotelleissa, joten se heti oli monia turisteja. Silti olisi,

Kohta

Suosittu

Garden Garden Villa

Parhaat hotellit 4 tähteä Larnaca Kypros 2021 2022 Ensimmäisessä rivillä

Villa ensimmäisellä rivillä sijaitsee Peyia, 1.3 km päässä rannalta Potima.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Retket Kyprokselle Osta polttoretkiä rentoutua Kyproksella

Kypros on maaginen ja ihmeellinen saari, jolla on erittäin ystävällinen ja lievä ilmasto milloin tahansa vuoden aikana. Moderni matkustaja ei todennäköisesti yllättänyt OD: n. Turkki on jo annettu, ja jopa uskomattoman valtava suosio on joskus väsyttävä. Egypti on liian kuuma ja edullinen suosituin aika rentoutua, se on yksinkertaisesti täynnä turisteja. Näistä syistä useille muille Kyproksista tulee erinomainen vaihtoehto, kun valitset lepopaikan maanmiehiltämme. Virkistyslaitteiden kiistattomia plusseja ovat viisumitiedotusten yksinkertaistettu rekisteröinti ja vain 3,5 tunnin lyhyt lento. Palvelutaso ja hintatilaus Mutta loput hinnat ovat demokraattisempia, varsinkin jos pidämme neljän tähden hotellia väliaikaisena oleskeluna, joilla on useita kiistattomat edut. Lisäksi 4 tähden hotellit nauttivat suuresta kysynnästä matkailijoistamme, koska ne tarjoavat laajan valikoiman palveluita lomanviettäjille, mikä ei ole käytännössä eroa korkeammasta luokasta, ja kustannukset ovat huomattavasti pienemmät. Tämä tekijä on ratkaiseva rooli, kun ostat matkan maanmiehistämme, jotka haluavat matkustaa suurilla perheillä lapsilla. Mitä saat tällaisiin hotelleihin on kaikki mitä tarvitset upeille loma-animaatio-ohjelmille, siirrot, retkikierrokset, urheilukompleksit, piikit, baarit, ravintolat, nähtävyydet ja tietenkin pääsy merelle omien hiekkarantojen kautta. Neljä tähteä hotellit ovat yleensä kätevästi. Ensimmäisen rivin sijainnin lisäksi ja lähellä merta, on aina kauppoja, kahviloita, markkinoita, viihdekomplekseja ja kauniita kävelykaupunkialueita ensimmäisellä rivillä Olympic Lagoon Resort, Ayanpa ystävällinen henkilökunta, outo-muotoinen suuri uinti Uima-allas, uskomattoman valtava vihreä alue ja laaja valikoima palveluita kaikki tämä johtaa tämän neljän tähden hotellikompleksin asiakkaisiin. Hotelli on erinomainen lapsiperheille lapsilla. On lasten klubi, diskot, ratsastaa ja valtava mukava hiekkaranta Landa, jolla on lempeä sisäänkäynti merelle, joka on myös merkitty arvostettu sininen lippupalkinto. Kymmenen päivän kierros on kaikki mukana koko perheelle maksaa noin 125 000 ruplaa. Elias Beach, Limassol Hotel sopii hyvin ystäville, Newlyweds ja vain naimisissa sijaitseville pariskunnille, sillä se sijaitsee rauhallisella paikalla hyvin meren rannalla ja ilmakehän ilmapiirin alueella. Lomakeskuksissa on kaunista puhdasta hiekkaranta, tenniskenttiä, spinner, suljettuja lämmitettyjä uima-altaita, ja joka ilta romanttinen elävä musiikki pelataan improvisoitulla kohtauksilla. 10 päivän kahden ihmisen elinkustannukset ovat kaikki osallistavia ovat 86 500 ruplaa. Avlida Hotel, Pafos Hotelli on merkittävä sen erinomainen sijainti lähellä kaupungin keskustaa ja lähellä yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä Kyproksella Tomb Kings. Hotellin alue menee suoraan tyylikkäiseen hiekkarantaan. Lisäksi hotellikompleksin vahvuus on laadukas ja maukas ruoka ravintolassa, joka palvelee maailmanlaajuisia ruokia. Niille, jotka tulivat levätä lasten kanssa, ovat keitettyjä pelihuoneita, lasten altaat, animaatioohjelmat ja erilaiset ratsastukset. Kierroksen kustannukset ovat kaikki mukana 10 päivän ajan 52 500 ruplaa.

Perhehotellit Belek

13 parasta hotellia Kypros ensimmäisessä rivillä 5 tähteä, all inclusive

Grand Alennukset, kun varaat hotellit verkossa Aiianap, Kypros. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Hotellipalvelu - Astrus - Keski-matkailualue

TD Kyproksessa järjestelmässä all inclusive

Anna itsellesi unohtumaton loma Kyproksella. Hoivedejärjestelmä on käytössä, jonka avulla voit käynnistää ihana lepoa ilmakehään.

Parhaat hotellit Kypros lapsille - Tuoreet arvostelut 2021 [Ylösviikea]

Levätä lasten kanssa Kyproksella Kypros

Loput Protarasissa lasten hinnat 2021 Hotellit, valokuvat, arvostelut.

Guest House Villa Bella (Archbo-Osipovka). Ilman välittäjiä. Hinnat 2021.

Turkin hotellit

Valko-Venäjän sanattorit. Retkikierrokset Euroopassa. Ranta levätä. Eksoottinen. Risteilyt.

Uusi Kupavna (Venäjä / Krasnodar Territory / Nebug). Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

Kiev Rautatieasema

Kiev Station, Moskovan rautatieasema. Ohjeet ja juna-aikataulut ja junat, joissa ostaa lippuja, hotellit lähellä reittiä. Kuva, video, panoraama.

Parhaat hotellit Kypros 4 tähteä

Kypros Hotellit mitä valita Kypros Hotellit

Aiot levätä Kyproksessa, mutta et voi valita hotellia ensimmäisellä rivillä. Uskokaa minua, kolme tähteä hotellit Kypros Protaras ovat erinomaisia. Lue parhaista artikkelissamme.

Levätä Kyproksessa lasten kanssa - 2021. Resorts, rannat, hinnat

Lepää Kyproksessa lasten 2021 kanssa. Resorts, rannat, hinnat

Protaras Pieni lomakohde Kyproksen itäosassa on osa Paragustin alueen Paralymen-yhteisöä yhdestä Kyproksen tasavallan kuudesta alueesta. Protaras on iloisesti yllättynyt erittäin mukava ja kodikas kaupunki. Kaikkialla hyvin hoidetut, kauniit kukat ja puut. Ja mikä tärkeintä on yksi Kyproksen parhaista rannoista.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet