Saapuminen Lapsille Zaozernaylle, muista käydä ihana paikka - vesipuisto "Akvaland"! Se sijaitsee erittäin kaunis paikka - FRUNZE-kulttuurin ja virkistyskeskuksen alueella Evpatoria.

Voit saada tänne julkisilla liikennevälineillä tai jalkaisin ja vieraille henkilökohtaisella autolla on ilmainen pysäköinti Kirov Street, 35.

Mutta houkuttelevampi tarjous - ne, jotka haluavat nauttia unohtumattoman loman Akvalandissa toimittaa siellä kaikista Evpatorian alueelta - ja sinun ei tarvitse maksaa tätä matkaa!

Akvaland on ilo tarjota vierailijoilleen vapaa taksipalvelu. Tätä varten on tarpeen tilata auto ja ostaa erityinen kuponki kuljettajalta. Saapuessaan maksetut rahat korvataan kävijävesipuistoon ennen lähtöä kassalle.

Vesipuisto "Aqualend" - Mikä on mielenkiintoinen?

Sisustettu tyyliin rakastettu Venäjän runoilija A. S. Pushkin, vesipuisto ei jätä välinpitämättömiä tai lapsia tai aikuisia.

ja lapsille ja nuorille erikoisvyöhyke on varustettu - monimutkainen "aquaply" tarinoilla ja vesieliöillä. Puuttuvat varmasti!

Lapsen vesipuistossa - kuinka paljon se maksaa?

Osta lippu vierailulle vesipuistoon Voit joko sisäänkäynnin tai verkossa virallisella verkkosivustollaan, joka on erittäin kätevä. Taulukossa esitetään vuoden 2019 hinnat. Edellä kuvattujen palvelujen lisäksi hinta sisältää myös kognitiivisen reitin satujen kohteena .. Pushkin. Lapset ovat kaksinkertaisesti mielenkiintoisia!

Lasten lippu määräytyy kasvusta: 100 - 130 senttimetriä. Ja lapset kasvavat 1 metrin pass ilmaiseksi! Tallennuskammion vuokraamiseksi asiakkaiden on maksettava 100 ruplaa. Lyhyesti sanottuna hinnat ovat erittäin edullisia, kun otetaan huomioon korkea taso ja monimutkainen huolellisuus.

Kuitenkin aina paikka säästää - erilaisia ​​tarjouksia on jatkuvasti suoritettu vesipuistossa ja erikoistarjouksia.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Terveellisen ja aktiivisen elämäntavan rakastajille tarjoaa paljon vettä viihdettä, mielenkiintoisia sekä aikuisille että lapsille. Tässä muutamia ...

Hanki vesipuistoon, jonka voit käyttää bussilla, joka säännöllisesti mennä kaupungin eri puolilta, sekä junalla (rannikkoasema). Etäisyys kaupungista noin 10-15 km.

10 Parhaat hotellit 5 * ja 4 * Turkissa rentoutumaan lasten, lastenhoitajien palvelut hotellissa, vesipuisto, altaat ja animaatio lapsille

ei ole vain uiminen meressä ja aurinkoa rannalla. Jokainen vanhempi haluaa levätä lapsen täynnä kirkkaita tunteita ja uskomattomia vaikutelmia. Kuinka miellyttää mihinkään äidin äiti ja fidget?

Resortin rannikon lähellä Resort Evpatoria on todellinen keiju - Akvanland Akvaland "Lukomorya"

Vesipuiston osoite ja toimintatila Evpatoriassa "Lukomoryassa"

Vesipuisto Swallows hänen upean portinsa kesäkuun alussa ja toimii syyskuuhun asti. Toimintatapa - 10. 0 - 18. 0 päivässä. Aichi Akvalland on erittäin helppoa. Keskellä pengertää niitä. Gorky Evpatorian kaupungissa nousee Uncle Chernomorin päähän - tämä on tärkein sisäänkäynti vesipuistoon. Joka aamu hän herää ja toivottaa tervetulleeksi hänen pienet ja suuret vieraat.

Miten päästä Akvalland Evpatoriaan

Jos olet saapunut rannikolle M: ​​llä, et saa mitään vaikeuksia päästä vesipuistoon. Kaikissa lentovälillä pysähtymisestä radalla sinun täytyy päästä Evpatoriaan. Tie ei kestää jopa puoli tuntia.

Kerran Evpatoriassa sinulla on 2 vaihtoehtoa - hyödyntää julkisen liikenteen tai ilmaisia ​​vesipuistoa itse.

Viihde Evpatoria vesipuistossa

Suurilla Aquallandilla on kaikki unohtumaton loma. Veden nähtävyyksien lisäksi voit ottaa kuvan veistoksella Pushkin Fairy Talesin hahmoista.

Vesi-dioja, jolle Henki kaappaa on Aquallandin tärkein rikkaus. Odotat huiima-pyörät, funelit, terävät varautumiset ja putoaa vesipitoiseen lävistykseen. On erillisiä dioja ja äärimmäisen ystäviä.

Vesipuiston keskustassa on suurin uima-allas Crimea. Sen syvyys ei ylitä 1,5 metriä.

Jos olet menossa, muista haluamasi sisustus vierailla vesipuistossa! On kaksi vaihtoehtoa - Aqualend Lukomoressa Evpatoriassa ja "Banana Republic" lähellä kaupunkia.

Vesipuisto Evpatorian keskustassa "Lukomoryassa"

Koko vesipiiri perustettiin lomakeskuksen sydämessä. Valtava alue, jossa on nähtävyyksiä, rentoutua, jossa on vesihieronta-allas, jolla on rentouttava vaikutus saavutettu voimakkaalla johdonmukaisella veteen liikkeellä. Lasten altaat on varustettu ei liukas pohja, ja vettä kuumennetaan jatkuvasti optimaaliseen lämpötilaan. Uima-altaat eivät salli vain mukavaa uida heitä, vaan myös järjestää vesikilpailuja ja perheen kilpailuja!

Vesipuisto on ainutlaatuinen, koska hänellä on yksi-of-a-aquaail - lasten viihdettä vettä, joka on tehty erilaisten upeiden hahmojen muodossa. Aqail sisältää dioja, erilaisia ​​leikkikentät ja vesipistoolit, jotka ovat iloisia paitsi lapsia, vaan myös aikuisia.

Korkeimmat diat - vesipuisto "Banana Republic"

Paras vesipuisto Crimeassa - niin he sanovat "Banana Republic", joka sijaitsee rannikon kylässä, Saki District, Kalalaitskaya Street 14. Vesipuiston alueella on lukuisia Kahvilat ja baarit, fotowonit, virkistysalueet ja leikkikentät.

Aikuisten viihdealusta edustaa suuri uinti "Karibia" 50x25 m (1,4 m syvyys), jossa on kaksi cocktailbaaria ja vesihieronta, täällä voit ratsastaa korkeimmalla avoimella nähtävyyksillä Crimea - Kamikaze ja Banzai , 21 metriä korkea, saada iloa suljetuista nähtävyyksistä "DNA", "Lego" ja Zebra, ja myös kokemus "Yule", "Orange", "Cyclone" ja "Spronblen".

Pienille vierailijoille, laajin nähtävyydet esitetään. Ystävällinen "käärme", "Octopus" ja "elefantti" kiehtovat lapsia hämmästyttävällä yhdistelmällä eläinmaailman kanssa, Rainbow Multisands - pituus 35 metriä, eniten laajennettu lasten nähtävyyksistä, ympyrä paikallisen keidas Vihreän keskuudessa, Erilaisia ​​"bodislands" 2 ja 2 ja 3 metriä kovettuu niiden nopeudella, ja "Rainbow" 4,5 metriä korkea antaa mahdollisuuden osoittaa rohkeutensa vanhemmille lapsille.

Jos et tiedä, mistä vesipuisto valitsee, käy vuorostaan ​​ja "Banana Republic" ja "Lukomorya", löydä täydellinen Aqualend! Ja Guest House Anastasia on ilmainen kuljetuspalvelu rannalle, vesipuistossa, Dolphinarium.

Mazus vesipuisto sijaitsee Sakin (10 km) ja Evpatorian (14 km) lomakohteiden välillä Mustanmeren rannikolla. Tämä on yksi suurimmista veden viihdekomplekseista Crimeassa.

Aiemmin vesipuisto kutsuttiin "banana-tasavaltaiksi", mutta joulukuun lopussa 2019, osana Rebrandingia uudelleen nimeksi.

Vesipuiston edullinen sijainti houkuttelee yhä enemmän kävijöitä niemimaa eri kaupungeista. Vesipuisto on rakennettu rannikon vieressä, ja panoraamanäkymä vedenpintaan ja ympäröiville tiloihin. Kompleksissa on pääsy omalle rannalleen, jonka avulla kävijät voivat nauttia paitsi altaat ja nähtävyydet myös merellä.

Lisäksi vesipuisto eroaa temaattisella tyylillä: sen alue on sisustettu Latinalaisen Amerikan tyyliin. Täällä voit nähdä MOI Stonestormsin kujan kokonaisuudessaan identtinen identtinen kuuluisan pääsiäisen saaren, maisema mestariteoksista meren tähtiä, veistoksia Aztecsin ja paljon muuta.

Elintarviketuomioistuin Aquapark edustaa itäisen eurooppalaisen keittiön ravintoloita, jossa voit täysin ruokailla tai kokeilla kebabia, vesi-cocktail-baaria, jossa on erilaisia ​​virkistäviä juomia ja jokaiseen makuun ja lasten kahvilaan Suuri valikoima herkkuja, mukaan lukien makeat pannukakut ja jäätelö.

Vesipuistossa on myös VIP-alue, joka maksetaan erikseen ja voit jäädä eläkkeelle perheen kanssa, vuokrata kodikas bungalow.

Gorki ja uima-altaat

Vesipuiston alue on jaettu aikuisen ja lasten vyöhykkeeseen, joista jokaisella on monia viihdettä ja nähtävyyksiä asianomaiselle ikäryhmille vierailijoiden.

Näiden kuuluisten katkaisujen lisäksi vesipuisto voi yllättää ylimääräisiä "raketti", joka alkaa 23 metrin korkeudesta, joista 9 on ilmainen pudotus. Henkilö tulee erityiseksi kapseliksi, ja jossain vaiheessa on lattia sen alla, se alkaa lentää tuntemattomaan suljetussa putkessa liuennossa nopeudella 14 metriä sekunnissa, mikä menee jyrkästi. Viimeistelee kukkulan pitkälle kourulle. Laskeutuminen siitä on mahdollista vain yksin.

Toinen epätavallinen vetovoima - "pallo" on suljettu putki, jonka pituus on 128 m, laskeva 20 metrin korkeudesta, joka sisältää palloja. Niiden löytäminen, henkilö tekee käsittämättömän olevan vesipitoisena vesipitoisena sen jälkeen, minkä jälkeen jännittävä laskeutuminen jatkuu valtatielle. Pimeässä ja nopeudella jopa 10 metriä sekunnissa, tämä on todellinen testi, joka tuo paljon adrenaliinia ja ajaa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.
Eläkeveden eläminen Evpatoria

Virkistyskeskus Evpatoriassa Mustalla merellä on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Evpatoriassa kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Venäjä, Crimea 15 484 RUB
Hotellit lähellä kohdetta: Waterpark Bananova Republic, Evpatoria

Pyörä. U tarjoaa laajan pohjan hotellit lähellä Water Park Banana Republic of eri luokkia ja kustannuksia. Varaus verkossa sivustolla pari muuta.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Sanatorium Friendship Entinen. Dnipro Evpatorian viralliset hinnat 2021

Sanatorium Friendship Entinen. Dnipro Evpatoria, Crimea. Osta lippu Sanatoriin, hinnat 2021, järjestelmänvalvoja 89022250824 Sanatorion virallinen sivusto ja Crimean eläkkeet hoidossa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Villae1027 Instagram Posts Valokuvat ja videot Picki. Om.

Uudessa näyttelytilassa Suunnittele GalleryBulthaup Pietarissa avasi näyttelyn Eileylin harmaa paluuta. Näyttely on niin pieni, että näyttelyn hallussa ei olisi mahdotonta huomata, jos se ei ollut sanan paluuta otsikon lopussa. Kira Dolinina uskoo, että jopa muutamia asioita yhdestä nerokas, mutta liian pitkät Hhvekin unohdetut suunnittelijat ovat erityistä huomiota.

? Tel Rachmaninov Hotel 4 * (Yalta Crimea), Hotel Rachmaninov Hotel vuonna 2021, valokuvia, valokuvia, varaa hotelli Rachmaninov Hotel

Virkistyskeskus Surf Esk Perm

Virkistyskeskus Surf sijaitsee lämpimän Azovin meren rannikolla. Tarjoamme loma-oikeus kuponkeja kilpailukykyiseen hintaan.

Federaation neuvosto hidasti lakia hostellin kieltämisestä asuinrakennuksissa

Lepää Yeisk 2020 Sanatoriat ja eläkkeet All Inclusive

Matkailijat, jotka ovat tottuneet mukavuuteen ja mukavuuteen, voivat viettää 2021 Yeiskissä all inclusive.

Hostelli koti, Big Viscos - varaus Vashothersilla
Kesäpäivät merellä Yeisk vuonna 2018

Sanatorium Yeisk Yeisk Venäjän arvostelut, matkat, osoite kartalla.

Sivu sisältää yksityiskohtaisia ​​tietoja Sanatorioista ja lennolle all inclusive. Huoneen huonevaraus, asiaankuuluva saatavuus Sanatoriumissa ja Pension Eiskissä. Kysely luokitusta, arvosteluja ja erikoistarjouksia.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Guest House Ukrainan, Feodosiya Hotel Hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Voit valita, korvaa varauksesi Guest Houseissa Feodosia Crimea. Standard, standardi, juniorsviitti, sviitti, kahden huoneen, lohkon

Yksityinen Feodosia Sektori: Hinnat 2021

Pension Sealand Resort, Feodosian viralliset hinnat 2021

Etsitkö paikka viihtyisä loma meren rannalla Crimea vuonna 2021, tule Feodosius, eläkistössä meillä on paras yhdistelmä hinta ja laatu

Hyvä hotellit Crimea - 4 ja 5 tähteä: Kuva, kuvaus

Resort Hotel Attetelka Horizon, Sudak, East Coast of Crimea, Crimea, Venäjä Hinnat, arvostelut, arvostelut ja kuvaus

Selvitä hotelli Feodosia Venäjä Crimea, Feodosia vuonna 2021. Varaa ennakkomajoitus hotellissa hyvä hinta.

Feodosia Hotellit 4 tähteä Hinnat for Hotelli varaus 4 Feodosiassa

Hotellit Feodosia 4 tähteä kuvaus, hinnat, Valokuvat Huoneita, käy arvosteluja.

Brigantine 3 Feodosia, Crimea Arvosana, arvosteluja, valokuvia, paras hinta

Brigantine's Resort Hotel odottaa vierailleen rannikolla. Se tarjoaa WiFi, pysäköinti, biljardihuone, leikkipaikka, kuljetuspalvelu, hieronta, retkipalvelu ja paljon muuta.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Perhelomat lapsilla Feodosiassa. Mistä mennä mitä nähdä lapsi

Täältä löydät tietoa loma-Feodosiassa, jossa on lapsia vuonna 2021 hinnat kohteessa Hotellit ja vierashuoneistot, Valokuvat ja nähtävyydet Kaupungin, Sää, Perhe-istuimet

Villa Tontit - Suite Asuinpaikka Volgassa

Rjonikidze, lähellä Koktebel, Crimea. Lepää Ordzhonikidze, lähellä Koktebel. Lepää Feodosi District of Crimea.

Matkailuneuvonta Ordzhonikidzen kylästä Crimea Self-vapaa-ajan yleiset tiedot, vuodenajat, rannat, hotellit, nähtävyydet, miten saat.

? Dynasty
Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Kyllä Nordcity, Pietari, Venäjä

Huoneistohotelli Kyllä, tarkoitettu vain aikuisille, sijaitsee Pietarissa, 30 metrin päässä metroasemalta ja 7 minuutin kävelymatkan päässä Avenue.

Ranta hotellit kohteessa Abu Dhabi

Pension Golden Coast VENÄJÄ, CRIMEAEODOSIA Hinnat, valokuvat, matkailun arvostelut, varaa kultainen ranta Saleturin virallisella verkkosivustolla. U.

Pension Golden Beach, Feodosia. Pension Golden Beach, hinnat 2021 vuotta. Kuvaus, valokuvia, kustannuksia, huonevaraus.

Hotelli

Huoneistohotelli Yesenin

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Vedenalainen hotelli Fidži: tekninen helmi valtameren syvyydessä. | Teknologia, insinööri, innovaatio

Underwater Hotellit 4 Useimmat epätavalliset artikkelit maailmassa

Nbspal Hotel Poseidon Undersea Resort avattiin 15. tammikuuta 2010 Fidžiin. Tämän matkailukompleksin erityispiirteet ovat se

Elokuvateatterissa ei ole vain julkkiksia, uskomaton tontti, jännittäviä erikoistehosteita, mutta myös itse asiassa olemassa olevat hotellit. Monet näiden hotellin asiakkaat ovat eri elokuvien faneja. Jotta voit viettää yön kyseisessä numerossa ..., missä .... Huoneet on varattava muutamassa kuukaudessa. Gloomy, salaperäiset hotellit, joissa nämä sankarit yleensä kuolevat tai ovat kauhea vaara, aiheuttavat suurimman kiinnostuksen matkustajien keskuudessa.

Kohta

Suosittu

Kuntokeskus Sochi | Pension Hotel Valentin

Kuntokeskus Sochi Pensionat Gostnitsa Valentin

5. lokakuuta 2016 Muoti Urheilu Kuntokeskus modernissa maailmassa on tullut muodikas huolehtimaan omasta terveydestään. Monet ihmiset, etenkin Y-sukupolven edustajat, älä käytä alkoholia, syödä terveellistä ruokaa ja harjoittavat urheilua. Siksi vieraat ovat yhä useammin, heti kun hotelli on tulossa, kysy, missä kuntosali sijaitsee. Ja trendin jälkeen hotellit ovat yhä avoimempia

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Vaihtoehtoisia ideoita, joissa viettää uudenvuoden lomat Venäjällä

Grand Alennukset hotellivarauksiin kaupungissa Arkhyz, Venäjä. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Top 3 * Ichmeler hotellit - Varaa kolmen tähden hotelli

Admiral Beach Hotel Yakhtklub Admiral Russia Moskovsk RegionMocaw. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotellissa on runsaasti historiaa, joka kulkee syvälle vuosisatojen ajan. Ensimmäiset inertit pihat ilmestyivät teiden ja kaupan reittien risteyksessä. Ne syntyivät matkustajien väliaikaisen sijoittamisen tarve. Aluksi he olivat ravintola talo, jossa on useita huoneita vieraille ja Harevney tai ravintola ensimmäisessä kerroksessa. Ajan myötä vieraanvaraisuusteollisuus on suorittanut merkittäviä muutoksia ja yksinkertaisesta ravintolasta kasvoi jotain muutakin kuin asiakkaille.

Tietoja yliopistosta

Onko mahdollista ottaa kuvia hotelleissa

Katso hotelli Lexx, huoneet, ravintolat, aktiivisen virkistyskeskuksen todelliset kuvat ja videot ja paljon muuta.

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Sea Coast Kuvaus, valokuva Crimea, Alushta

Kuvaus ja kuva Sanatoriummeren rannikko Alushta Crimea. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Mini Hotel

Pension Fregatti Adler hinnat 2020 virallisella verkkosivustollasi

Frite Guest House, Popovka, ul. Meri 66 Sivuston virallinen osoite idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hinnat 2021, ammattimaiset kuvat.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa

Minigitus Shine

Gagarinin mini sijaitsee Astrakhanissa. Se tarjoaa ilmaisen yksityisen pysäköinnin ja ilmaisen Wi-Fi: n.

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Vanha Gagra Hotel Hotelli Vanha Gagra

Vanha Gagra Hotel, Vanha Gagra, Abhhazia, Vanha Gagra

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet