Artikkeli puhuu TV-sarjan valeesta "Notes Hoteler # Geling". Johtajan Rudda Novikova -hotellin elokuvan tarinan pohja on Venäjän liikemies Yunnis Teymurkhanlan kirja, joka on hotellin omistaja.

Artikkeli keskustellaan TV-sarjan valumisesta "Notes Hoteler # Geling". Johtajan Radda Novikova -hotellin elokuvan yunnin sydämessä on Venäjän liikemies Yunnis Teymurkhanly, joka on hotellin omistaja, jossa komedia versot. Sarja (18+) voi olla OKKO-elokuvassa (uudet käyttäjät ovat käytettävissä 30 päivän ajan 1 ruplaa varten), joka valmistettu materiaali tähän artikkeliin.

Lyhyt kuvaus TV-sarjan tontin "Notes Hoteler Helvektio"

Komedian toiminta tapahtuu Premium-hotellissa Pietarissa. Kuvaamisen aikana elämä ei pysähtynyt, ja eläminen voisi tarkkailla koko elokuvan luomista Cornocarten.

Kussakin TV-sarjan 10 jakson "-kirjelmien 10 jakson" helvection ", näyttelijät toistuvat tarinoita hotellin vieraille, mukaan lukien kuuluiset taiteilijat, urheilijat, oligarchit. Nämä tähdet, heidän fanit ja hotellin henkilökunta elokuvassa putoavat jatkuvasti uteliaisiin tilanteisiin.

Toimijat, jotka ovat tärkeimmät roolit

Ilya syntyi Moskovassa vuoden 1992 alkupuolella. Se oli 7-vuotias poika, ensin osui mainonnan kuvaamiseen. Myöhemmin Ilyy kutsuttiin osallistumaan televisioon "Millionaires kaupunkiin", jossa hän pelasi päähoidon Poikaa. Sitten oli episodi sarjassa "Kaunis lastenhoitajani". Ammunta elokuvassa ja mainonnassa Ilya yhdistettynä jalkapallon peliin, synteettisen kankaan allergioiden takia, hänen oli jätettävä tämä urheilu.

Koulun jälkeen Ilya tuli guittiin ja pelasi teatteriliikenteessä. YERMOLOVA. Vuodesta 2011 lähtien hän alkoi kuvata jatkuvasti elokuvia, pelaamalla pääasiassa episodisia merkkejä.

Tähti Ilya Krakoko osoittautui Misha Ponomarev - Hockey Playerin rooli TV-sarjasta "Molodchka". Ammunta, näyttelijä oli oppia luottavaisesti luistelemaan ja hallitsemaan kiinni.

Elokuvan työskentelyn lisäksi Ilya on kiinnostunut Thai Boxingista, unelmoi saada suunnattu koulutus, hallita operaattorin ammattia.

Irina Techieva

Irina syntyi vuonna 1985 Yoshkar-Ola. Tulevan näyttelijän lasten harrastusten joukossa laulat ja tanssit. Koulussa hän harjoitti mielellään amatöörin mukeissa.

19. toukokuuta OKKossa on televisio-sarjan ensi-ilta "Notes Hotel Hotel # Geling. Ryhmän elokuvan elokuvayhtiö Film Studios tuotti sarjan romaanien epätavallisia tarinoita.

Käsikirjoitus perustui Venäjän liikemies, pääjohtaja ja hotellin "Gelvetia" Unisa Teyymurkhanly "-yrittäjä" eivät häiritse. Huomautukset Hotel ", ja ampuminen tapahtui kuuluisassa hotellissa. Radd Novikova, joka tunnetaan tv-sarjan "harjoittelijoiden" ja "hyökkääjien" töistä.

Hankkeen kymmenennessä sarjassa työntekijöiden ja hotellin asiakkaiden asiakkaat kertovat. Kaikki tyylilajit ovat tontteja idolien elämästä ja heidän ärsyttävistä faneista, liikemiehistä, urheilu tähtiä, kirjailijoita, ulkomaisia ​​matkailijoita. Katsoja näyttää olevan hotellin vierasta ja katselee pipetimes sisäpuolelta.

Tärkein hahmo pelasi Ilya Korosko, joka tuttu yleisölle Misha Ponomarevin jääkiekkopelaajan roolista TV-sarjassa "Molodechka". Myös Irina Techieva näytteli sarjassa, joka soitti "valokuva muisti" ja tv-sarja "keittiö", Christina Khlossin ja Ekaterina Zorinan teatterin näyttelijöitä, arvostettua Arthur Waha ja Ivan Parshin, kuuluisa rooli sarjassa "Sea Devils". Näyttelijät Mikhail-huumeet, Andrei Fedorov ja Semien Furman, osallistuivat projektin episodisiin rooleihin.

Uudessa sarjassa OKKO-studiot ja kutsutut tähdet ovat myös saatavilla: toimittaja ja TV-esittelijä Alexander Nevzorov, näyttelijä ja Blogger Andrei Borisov ja "todellinen paketti" ja komedia nainen Marina Fedunkiv.

Teymur Jafarov, sarja sarjan tuottaja: "Idea itse on peräisin Paulilin syntymäpäivästä, joka keräsi kumppaneita ja ystäviä juhlimaan lomaa helvektiohotellissa. Kokonaisyrityksessä he puhuivat Unisasin kanssa, hän kertoi hänen kirjastaan ​​tarinoita tämän hotellin elämästä. Lukemisen jälkeen halusin luoda verkkosarjan, joka perustuu todellisiin ihmisten tarinoihin. Hauska, surullinen, mutta tästä vieläkin vilkkaammasta ja mielenkiintoisemmalta katsojalle. "

UNICE Teymurkhanly, kirjan kirjoittaja "Älä häiritse. Huomautuksia Hotel ", Hotellin omistaja" Gelving ":" Molemmat formaatit ovat kirja ja sarja - täydentävät täydellisesti toisiaan. He antavat ihanteellisen mahdollisuuden katsoa - ei vain kirjan kautta, vaan myös näytön kautta - hotellin "gelving" kohtauksille. Viewer saa yhteyttä todellisten ihmisten kohtaloon - hotellin vieraille, henkilökunta. Ja minun. Sarja täydentää täydellisesti logiikkapiiriä: yksi hotelli. Yksi kirja. Yksi sarja. "

Tammikuussa, Pietarissa, Hotel "Gelving" ammuttiin uuden venäläisen TV-sarjan "Huomautukset Okko Studiosista. Tontti perustuu hotellin omistajan kirjoittamaan kirjasta - Unisas Teymurkhanly. Siinä kirjoittaja on jaettu utelias tilanteilla ja mielenkiintoisilla tarinoilla "geling" -elämästä. Kymmenen minuutin ensimmäisten minuuttien ensimmäiset vuodet päättyi suppeasti. Jokainen sarja on yksi tarina kirjasta. Myös sarjassa lisättiin keskusviiva, joka yhdistää kaikki sarjat yhdeksi kokonaisuudeksi.

Generation tuli ampuma-alustalle ja puhui sarjan tärkeimmän sankarin kanssa, jonka takana jo 17 päätehtaat, mukaan lukien tunnettu venäläinen yleisö "nuoriso".

Hahmoni on prototyyppi, kollektiivinen kuva kaikista hotellissa tapahtuvista tarinoista. Hänen nimensä on Alexander Pavlovich - nuori kaveri, jolla on rahaa, yhteydet, Oligarchin isän, jotka tuottavat myrskyn vaikutuksen naisille. Se tapahtuu kymmenen jaksosta meidän sarjan mielenkiintoinen tapa: kaveri on slacker, joka ei tarvitse muuta kuin hauskaa, yhtäkkiä ymmärtää hänen elämänsä, express prioriteetit.

Hotellin omistajat ovat jatkuvasti kanssamme. Ihmiset, jotka työskentelevät täällä, auttavat jopa kouluttamaan hotelliliiketoimintaa, eikä meillä ole ongelmia koulutuksen kanssa. Näemme, miten hotellin henkilökunta tarjoaa asiakkaille: Delim heidän kanssaan on vastaanotto. Asumme tässä hotellissa ei enää ensimmäisellä viikolla ja tunkeutuu koko ilmapiiriin. Se on erittäin mukava.

Uusi vuosi alkoi lahjoja. Tuottaja Timur Jafarov ja johtaja Radda Novikova kutsui minua ja tarjosi kirjoittamaan näytteitä yhdelle tärkeimmistä rooleista. En puhaltin hetken. Vastaus ei myöskään voinut odottaa: Minut hyväksyttiin 7. tammikuuta ja 9 jo tullut kehykseen.

En usko. Esimerkiksi "Youthler", olin orpo, pisteytettiin, hiljainen poika, jolla oli rahaa myös luistimissa. Ja täällä päinvastoin, olen Oligarchin poika, joka saa kaiken elämästä.

Minulle, kuten näyttelijä, on mielenkiintoista pelata rooleja, rakentaa heitä, pysy kehyksessä. Nopea rooli tekee hänen merkintään ja elämään ja teille, kuten per henkilö. Yritän ottaa jotain positiivista jokaisesta kuvasta itselleni ja samalla parantaa itseäsi. Tämä on erinomainen toiminta-ammattilainen, jota kaikki eivät voi hakea.

Kommentit kuvasta

Korobko001 Hei, vauvan siemenneste semen_sma todella tarvitsen apuasi Oletko kertoa minulle hänestä sivullani ???????? Kuivaus on GeoDobra_Official-geodobra_fficial-maantieteen GeoDobra_Official-maantieteen vartijan alla. Hänen selkäranka-lihasten atrofia. Kaikki asiakirjat ja tiedot ovat SEMEN_SMA-sivulla.

Miksi Ilya Krakoko ei vastaa kommenttiin, kaikki rakastavat häntä, haluavat parasta, ja hän ei ole palautetta. Harmi. Mutta toivotan vielä onnea ja menestystä -

Lapsuus ja perhe Ilya Krabosko

Nuori näyttelijä Ilya Korosko hyvin kaukana elokuvan ja teatterin maailmasta: Isä toimii komentajana ravintolassa ja kellon äidin myyjä. On huomionarvoista, että isä Ilya on myös nyrkkeily urheiluhallinta. Nuorilla näyttelijällä on äidinkielinen veli ja sisar.

Toisin kuin vanhemmat, kaikki kolme lasta, jotka oli omistettu taiteeseen. Joten, veli Kraboko harjoittaa vakavasti tanssia. Lisäksi hänen 16 vuodensa on moninkertainen mestari kansan tanssissa. Sisar puolestaan ​​opiskelee suunnittelua.

Ilya Korosko yhä lapsuudessa osoitti himoa taidetta. Kolme vuotta hän meni taidekouluun. Totta, usein kävi hänet. Toimijan mukaan pääasiassa se, että ryhmässä oli joitakin tyttöjä.

Samanaikaisesti poistaa elokuva ja mainonta, nuori näyttelijä oli vakavasti mukana jalkapalloa. Mutta vahvan allergian vuoksi synteettinen oli lopetettava urheilu, koska voimakas ärsytys alkoi jopa tavallisista läpäistä. Tällä hetkellä Ilya harjoittaa Thaimaan nyrkkeilyä.

Kun olet valmistunut koulusta Ilya Kraboko, oli todellinen teko, päätin esittää asiakirjoja teatteriyliopistolle. Tällä hetkellä näyttelijä lopettaa RATI "GITIS": n neljännen kurssin Workshop W. A. ​​Andreeva.

Roolit Ilya Korosko teatterissa, elokuvatiedostossa

Ilya Korosko palaa toissijaisiin ja episodisiin rooleihin tällaisissa projekteissa: "Kaunis lastenhoito", "Unreal History", "Mosgaz", "Tallenna pomo", "Moskova. Kolme asemaa "," Viime hetken "," köyhät sukulaiset "ja muut

Ilya Korosko tv-sarjassa "Molodezhka"

2013 toi nuoren näyttelijän paitsi tärkeimmäksi tämän sarjan, mutta myös kauan odotettu maine. Denis Nikiforov, Anna Mikhailovskaya, Vyacheslav Fetisov sekä tähdet kuten Anatoly Lobetsky ja monet muut, tuli kumppaneita.

Hankkeen kymmenennessä sarjassa työntekijöiden ja premium-hotellin asiakkaiden historia kertoo. Kaikki tyylilajit ovat tontteja idolien elämästä ja heidän ärsyttävistä faneista, liikemiehistä, urheilu tähtiä, kirjailijoita, ulkomaisia ​​matkailijoita. Katsoja näyttää olevan itse hotelli itsessään ja katselee pipetimes sisäpuolelta.

Tärkein hahmo pelasi Ilya Korosko, joka tuttu yleisölle Misha Ponomarevin jääkiekkopelaajan roolista TV-sarjassa "Molodechka". Myös Irina Techieva näytteli sarjassa, joka soitti "valokuva muisti" ja tv-sarja "keittiö", Christina Khlossin ja Ekaterina Zorinan teatterin näyttelijöitä, arvostettua Arthur Waha ja Ivan Parshin, kuuluisa rooli sarjassa "Sea Devils". Episodisissa rooleissa toimijat Mikhail Druzhskin, Andrei Fedorov ja Semyon Furman osallistuivat projektiin.

Luettelo sarjasta ja elokuvista, yhteensä

Maalausten tontti sietää meidät pieneen Pioneer-leiriin nimeltä "The Burvestnik", jossa joka kesä lepää useita satoja Neuvostoliiton lapsia. Kerran Valerka kauhulla havaitsee, että hänen naapuri huoneessa ahneasti imee verta toisen pojan kaulasta. On osoittautunut, että tämä leiri kirjaimellisesti astiat vampyyrejä ja mikä on hauskaa, ne ovat eniten esimerkkejä ja vastuulliset kaverit. Nähdättämättä erilaista poistumista, nuori sankari vetoaa apuun johtamaan Igor ja joutuvat epätoivoiseen taisteluun epäpuhtauden väkijoukkojen kanssa.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Aparthotel B.: Mukava moderni loma Smolensk sydämessä
Velvet Seasons Clean Ponds 3 Adler Aparthotel

Rannikko, olet jonnekin kauhea palautetta. Mikä on tärkeää selventää lomahuoneistoja vuosina 2015, 2016 ja 2018. Hei kaikki ikkunan ulkopuolella, joten haluan lämpöä ja kesää ... SPOMNYUK I AM SUMMER ja nähdä kuvia lomasta ... tänä kesänä olen viettänyt lomasi Venäjän eteläosassa, Krasnodarin alueella, Sochi, Adler kaupunginosa. Monet matkailijat uskovat, että Adlereto City, kylä ja muut ...

Hotel Imereti 4 *, Adler. Varaus, arvosteluja, valokuvia - matkailu. W.
Hotel Imereti 4, Adler. Varaus, arvostelut, valokuva. W.

Hotel Imereti Marine Quarter on muutaman askeleen päässä kaupungin rannalta. Siinä on kehittynyt infrastruktuuri, ilmainen internetyhteys, uima-altaat, urheilualueet ja paljon muuta.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Imperial Art Hotel

Hotel Imperial Art Hotel 4, hotellit Venäjä, Pietari alue, Pietari hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Tiedosto: Pavlovsk. Villa Mirand02. PG - Wikivayage Wikigid-opas

Imperial Park Hotel Spa 5, Venäjä, Moskovan alue

Ylellinen hotelli ei ole lasten lomille. Tämä hotelli on kaksi kertaa, kun ylellinen kolmen huoneen sviitti tai juniorsviitti, nyt en muista, kerran luokan standard-huoneessa. Molemmissa tapauksissa kaikki oli melkein halunnut, mutta valitettavasti lasten huoneiden läsnäolosta ja lasten uima-altaasta huolimatta lapsille ei ole paljon suunniteltu.

Villa Villa-Manilla - Ust-Mana, Krasnoyarsk Territory, valokuvia huviloita, hinnat, arvostelut

Kuinka päästä Viktorin lentokentältä Parotel Imperialiin

Imperial Park Hotel Spa tarjoaa vierailleen viihtyisää majoitusta sekä spa-palveluja, useita ravintoloita ja baareja, panimoa, lääketieteellistä keskustaa, Karaokecluba ja leivonnaiset. Numeroista,

Varausjärjestelmä Academservice - Varaukset hotellit ja hotellit verkossa

Kuinka valita oikea hotelli Dubaissa

Vähintään 50 hyvää lepoa on asianmukaisesti valittu UAE-hotelli

Rautatieasema, Metro, keskus, raportointi asiakirjat., Nizhny Novgorod> Asiakkaiden arviot
Punainen Polyana, levätä lasten kanssa vuosina 2019-2020. Halvat loma lapsen kanssa Krasnaya Polyana.

NAI4526 Villa, jossa on kolme makuuhuonetta ja oma uima-allas Nai Harne

Yksityinen talo, mökki, mökki, kartano, kartano, millaisia ​​yksittäisiä taloja on olemassa ja mitä niiden eroja selvitetään.

Hotellit lähellä kohdetta: Krasnodar-1 Rautatieasema

Intelotel in2it Intouit Myynti huoneisto Moskovan alueella huolta YIT

Asunnot asuinalueella Moskovan alueella Pietarissa Plaza Lotus Group kustannukset, suunnittelu, sijainti kartalla.

Ranta La Caleta.

Pimar 3 ESPANJAKALONIYKOSTA BRAVABLANES. Hotelliarviot. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Dolce Sitges 5 Dolce Sjes 5 on 5 km: n päässä. Sitgesin kaupungin keskusta, kukkulalla, josta kaunis näkymä kaupunkiin, meri ja golfolis avautuvat.

? Ling Delphin Alushta arvostelut, hinnat, webbikamera verkossa

Notebook kuvat

Ensimmäiset hotellit Caravantera, kuten palvelun ammatti

Pension Heinäkuu, Village Belosaray Spit.

Alennus 10 lomalla Alushtassa heinäkuussa 2020 järjestelmässä all inclusive. Kiire varaus on ilmaisia ​​paikkoja

Polttaminen heinäkuu - edistäminen vieraille Pension Neva Alushta

Verkko on video hotellihuoneesta Neimar ja tyttö, joka syyttää jalkapalloilijaa raiskauksessa

Brasilian kansallisen tiimin video eteenpäin putoaa sängylle, jonka jälkeen tyttö istuu ja alkaa voittaa hänet, ...

Verkko on video hotellihuoneesta Neimar ja tyttö, joka syyttää jalkapalloilijaa raiskauksessa

Uudenvuoden viihde skenaario vierailee talvi-keiju

Avoin tapahtuma vanhemmille ja pedagogeille

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator
Lukashenkon asuinpaikka vedettiin erikoislaitteilla ja vedellä

Lukashenkon asuinpaikka Minskissa, erikokoneet olivat repeytyneet

Lukashenkon asuinpaikka veti erityiset laitteet ja vesi naiset uutiset

Hotel Smart Hotel KDO Vologda 2 * (Vologda)

Uutiset aiheesta Minsk

Minsk, 27. maaliskuuta. TASS. Poliisilla, jotka pidätetään lauantaina Minsk Tut Portal Editorsissa. Y Anna Caltysin ja Galina Ulasik. Valko-Venäjän pääkaupungissa oppositio yrittää pitää ...

10 Espanjan musiikilliset osumat täydentämään sanaston varastossa. Espanja Venäjällä - Kaikki Elämästä Espanjassa

10 Espanjan musiikilliset osumat täydentämään sanaston varastossa. Espanja Christian Kaikki elämästä Espanjassa

On tarpeen oppia esimerkiksi ilolla, kuuntelemalla kappaleita. On erityisen miellyttävää tehdä tämä, jos valitset sopivimman, jossa tekstit ovat suhteellisen yksinkertaisia ​​ja uusia sanoja, ja kieliopillisia rakenteita käytetään usein. Vain muutamia sääntöjä, ja täällä on, parhaan laulun top10 sanastoa varten.

Ø êå íûòòòòòòààààààèèèèèèèèàààààààðèèèààààààààððððððððððððððððððððððð
@@@ Âåààààèíåëûûûûûûûûåååååååååååèèñññññóóóóóóóóèèè ààààûûûûûûûûûûññññññ Johtava (Villars), johtava (Villars), âåååèèÿÿÿÿÿ Âààààààààààààà (Villars)

David Gutievillar

Lepää Kreikassa, Kierroksia Kreikka, Hotellit ja lomakeskukset, Ilmastointi, Hinnat, Kreikan valikoima Kreikassa matkanjärjestäjältä Vilar Tours Vilar Tours.

Lepää Krasnodarin alueella myös elpyminen. Kattava hoito Kabardininka vuonna 2021 toteutetaan 40: ssä Sanatorissa. Sydämen ja hermoston sairaudet, joilla on sairauksia, tulevat usein tänne.

Kohta

Suosittu

Levätä Dubaissa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Dubai: Sää, kartta, nähtävyydet, hotellit

Spa Complex Hope. Spa Sea Paradise 5, Kabardian hinnat, arvostelut, video, varaa verkossa

Spa Complex Hope. Spa Sea Paradise 5 Kabardinka, hinta huoneet alkaen 5990 r., Rating 7. 78 mielipiteet, Mira Street, 3. Hintavertailu. Arvostelut. Video. Hotelli on kartalla ja panoraama

Tuore-työ - avoimet työpaikat ja uudestaan ​​Venäjällä

Kabardian varaus kuponki Online Promotions ja erikoistarjoukset Virallinen sivusto

Kabardininka Virallinen sivusto Parhaat hotellit kohteessa Moskovan alue, Krasnodarin lomakeskukset, Crimea, Abhhazia, Caucasian Mineralnywater ja muut kohteet ...

Imperial Park Hotel & Spa 5 * - Kuvaus, kuva (Venäjä

MpeTial Park Hotel Spa 5

Imperial Park Hotel Spa 5 Permomai Moscow Region on muodikas hotelli, joka sijaitsee Pine Bor 24 km. Southwespad Moskovasta, jossa tuulen ainutlaatuinen ruusu, lammet ja Gum-joki luovat erinomaisen ekologian. Palvelun ja mukavuuden korkea taso, palatsin sisätilojen eleganssi, palvelujen ja viihteen erilaiset palvelut ja viihde tekivät hotellin suosittu paikka paitsi miellyttävälle virkistys- ja rentoutumiselle myös liike- ja juhlatilaisuuksille. Tule meille perheen tai ystävien kanssa lomalle mukavat huoneet, hieno keittiö, viihde, upea luonto ja ainutlaatuinen spa-prosessori Imperial Park Hotel Spa 5 tarjoaa myös erinomaiset konferenssipäätökset, seminaarit, banketit, ...

Mitä venäläisiä viinejä kannattaa todella juoda

Osta Villa Villa Star Cabernet Sauvignon Hinnat ja arvostelut Wine Villa Zvezda Cabernet Sauvignon Winestyle

Lue Venäjän suosituista kuivista viineistä, katso parhaiden venäläisten tuotemerkkien luokitus ja laadunvalmistajat.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Katsofel hotellit 2021, varaus hotellit ja hotellit Katsieveli

Miniotel Premiere, Simeiz Crimea Hinnat, levätä Simeiz halpa, vuokrata huoneen majoitus, osoite, yhteystiedot, varaus ilman välittäjien virallinen sivusto Travels

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Motel Saratov, Saratov, Venäjä

Tilaushotelli Huoneessa on hotellihuone häät valmistumisen palloa Yritysten vuosipäivä Kafemotel Mage Saratovin alueella Sarazovissa

Motelkafe Comfort Pavlovsk Voronezh alue

Cafemotel Uyut, Aksai Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Mini Hotel Tourist

Kafemotel Yamskaya Zavada, Vladimirin alue, M7 Volgan hinnat, valokuva, varaa huone kohteeseen

Hotel Motelkafe Dubrava, joka sijaitsee Slavinkaan kylässä, tarjoaa vierailleen ilmastointi.

Miksi ei ole Sochi - Hotel Park? Ja kuinka paljon se maksaa sinulle?

Ruokakuvio, ravintolat ja kahvilat Sochyadler

Cafe Bambu hotellin Cochiparkissa Imeretinka, puhun edelleen Krasnodarin kahviloista ja ruokailuhuoneista, joita onnistuimme käymään matkamme aikana. Tänään puhumme ruoasta hotellin Cochiparkin alueella. Nyt tämä valtava kompleksi Biblio Globus on monia kuulemistilaisuudessa. Täällä he myyvät paljon tositteita ja pelkuria. Ja hinnat ovat enemmän tai vähemmän saatavilla. Verkossa löydät vallankaappauksen

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.