Yksi suurimmista ongelmista, joiden kanssa matkailijat kasvot, suunnittelee lomansa Turkissa, päättää, kuinka paljon rahaa ottaa minun kanssani ruokaa ja viihdettä. Koska yhä useammat matkustajat käyttävät luottokortteja, se ei ole yhtä maailmanlaajuinen. Kuitenkin vielä, lomailijat haluavat täyttää aikansa miellyttävimmät ammatit kuin luokittelemalla tarvittavat varat.

Miksi Turkki kaikki sisältyvät?

Jos et koskaan hankkinut tällaisia ​​retkiä, on hyödyllistä tietää, että ... Turkissa, hotellit, jotka tarjoavat majoitusta, eivät ole järjestelmässä "All inclusive" hyvin vähän. Ja jos pidit tästä tai toisesta hotellista, mutta et halua rentoutua siinä "all inclusive", sinun täytyy joko etsiä muita hotelleja tai elää siinä all inclusive. Tosiasia on, että löydät hotelleja Turkista, jotka antavat itselleen mahdollisuuden valita all inclusive-majoitus- ja aamiaismajoitus (BB) tai aamiainen + illallinen (HB) tai aamiainen + illallinen + illallinen (fb), erittäin vaikeaa, tällaisia ​​hotelleja.

Vaikka loput Turkissa järjestelmässä on yleensä hieman kalliita kuin tavallinen retkipaketti, joka sisältää pieniä tehoa ja viihdettä, voit säästää paljon. Ensinnäkin matkat Turkkiin "All Inclusive" ei ole paljon kalliimpaa kuin tavallinen kiertue.

Toiseksi, hotellille, ruokaa, juomia ja viihdettä erikseen, maksat usein useamman kuin yhden matkan. Mutta sinun on otettava huomioon se, että pieni tähti -hotellin ateria luopuu aina tilauksesta hotellin kahvilassa.

Koko kiertueen maksaminen mahdollistaa välittömästi laskemisen budjettisi etukäteen, varsinkin jos matkustat koko perheelle. Sinun tarvitsee vain kerätä riittävä määrä ostaa lippu ja ottaa rahaa kanssasi matkamuistoilla ja lahjoilla.

Verrata hintoja edullisiin retkille Turkkiin all inclusive lennolla 10 päivän ajan, ja retkiä retkiä BB, HB ja FB heinäkuussa 2018 kahdelle aikuiselle.

Lepää Turkissa All inclusive 10 päivän lennolla kesä-heinäkuussa 2018 verrattuna lomahintoihin BB, HB ja FB:

Prima Hotel 3 * (Lara, Antalya) Standard-huone Aamiainen (BB): Hinta $ 840 PromPure + Illallinen (HB): Hinta 870 dollaria Lounas + lounas + illallinen (koko board plus): hinta $ $ 910

Perhe-elämän puolella Barut Hotellit 4 * (Side, Antalya) Aportna-huone Aamiainen (BB): Hinta $ 1 556 Aamiainen + Illallinen (HB): Hinta $ 1 816 Kaikki (AI): Hinta $ 2 276>

Tours Turkkiin All Inclusive sopii täydellisesti lapsiperheille, sillä Tez, joka ei halua mennä mihinkään tai lähteä hotellille, joka haluaa yksinkertaisesti rentoutua, makaa rannalla, uida ja ajatella Ruoka ja alkoholi, samoin kuin vain ihmiset, jotka rakastavat viestintää. Lähes kaikki mitä tarvitset lepojasi aikana löytyy paikan päällä. Lomanviettelevät jatkuvasti vierekkäin helposti lähentyvät ja telakka.

Mieheni ja olen iloinen voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi sivuillamme Turkista! Viimeisten 9 vuoden aikana asun Antalyassa. Toivon, että artikkelimme ovat hyödyllisiä muille ihmisille. Yritämme kirjoittaa vain merkityksellisiä tietoja ja päivittää sen ajoissa. Jos kysyt kysymyksiä, kysy heiltä kommenteissa.

Venäjän matkailijat tuntevat turkkilaisen järjestelmän "all inclusive", jonka avulla voit rentoutua mukavasti ja ilman tarpeettomia ongelmia. Viime aikoina tämän konseptin laajennettu versio on tullut suosittu - "Ultra All Inclusive". Se maksaa sen kalliimmaksi, joten ennen valinnan tekemistä sinun on ymmärrettävä, mikä ero on ultra All inclusive from kaikesta.

Mikä merkitsee "All Inclusive" -konseptia hotelleissa ja hotelleissa?

All inclusive "-järjestelmä jakautuu Antalyassa, Alanyassa, Kemer, Side ja muut turkkilaiset lomakohteet. Euroopassa se on melko harvinaista. Euroopan "all inclusive" sisältää vain koko hallituksen ja mahdollisuuden käyttää baaria ilman lisäpalveluja.

Mikä on "Ultra All Inclusive"?

Ultra All Inclusive -paketti sisältää myös muita ilmaisia ​​palveluja, ne vaihtelevat valitun hotellin mukaan. Useimmiten se on ilmainen vierailu Hamam (turkkilainen sauna), keilailu, kuntokeskus, tenniskenttä, diskot, joogatunteja.

"Palvelujen erottuva ominaisuudet" All Inclusive ja Ultra All Inclusive "

Ultra All Inclusive - kalliimpi ja kunnioitettava palvelu. Se jakautuu vain hotelleissa Luokka 5 *. Toisin kuin "All Inclusive", "Ultra All Inclusive" mahdollistaa matkailijoiden liittämisen aterioiden aikaan, hiljaa monenlaisia ​​retkiä ilman pelkoa, ei ole aikaa illalliselle tai illalliselle.

 • levätä Turkissa, Antalya 2018 <
 • Liikenne Avia from Chisinau
 • Hotellin siirto
 • Majoitus 6 yötä / 7 päivää <
 • Power Type Ultra All Inclusive <
 • Resort Collection <
 • sairausvakuutus

Huomio! Ehdotuksessa lueteltuja hintoja voi muuttaa hotellin edustajat. Jos haluat tarkistaa summan tarkkuuden, ota yhteyttä viraston johtajiin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Aparthotel Adagio Moscow Paveletskaya

Moskovassa sijaitsevat huoneistot ovat edullisia tavallisilta hotelleilta, sillä se tarjotaan pysymään vakiovarustetussa huoneissa ja palveluissa, vaan täysin sopii mukavaan huoneistoon

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Hotel Arviot Apartments Villa Marija 3 Petrovac

Loma-alan suunnittelussa lasten kanssa sijoittelun tyyppi on yksi tärkeimmistä. Valitse huoneistot tai hotelli tai ehkä kaikki samat huvilat kuin hyvä ja kätevä yhdelle tai toiselle

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

 • Mielenkiintoista
 • Uutuudet
 • Usein katsotaan
 • Suosittu

Restaurant Restaurant Bar Cafe Hotel Sochi pitkään vuokra-asunnon vuokraus Baarin kahvila

Aydar Apartments Black Sea Shore. Sinulle on taattu ihana loma-asuntoja merellä Tuapsinsky-alueella.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Villa lomatalo Espanjassa, Rent Villa merenettelossa hinnat, valokuvat

Arvosana 55 Villa vuokraus Seashore Lot 10612 vuokra ilman välittäjiä. 1 Suosittava hinta 2 Laadukas kuva 3 Tilaa Näytä

Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

C.

Kyproksessa huvila vuokra on tällä hetkellä kannattava palvelu. Asiantuntijamme auttavat sinua vetämään huvilan Kyproksessa suotuisissa olosuhteissa. Luetteloomme voit poimia minkä tahansa huvilan makuunne.

Abhhazia Hotellit, Pensionaatti ja Sanatorit merenrannalla - Hotellit 2021
Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Eliitin kustannukset Crimeassa verrattiin Moskovan asunnon hankkimiseen

Huvilat Crimeassa. Etsi majoitus loma Crimea. Asuntojen omistajat mainokset yksityinen sektori, huoneistoja, Hotellit Crimea. Hinnat 2021

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Villa Turkissa, osta Villa Turkissa merellä, hinnat huviloita

Villa Turkissa, talo meren rannalla. Ostaminen huviloita Turkissa, Kiinteistöt Kemer.

Kuinka vuokrata huvila unelmia Phuket, Samui, Bali

Varmasti, kukin meistä ei suunnittele lomaa etukäteen. Ctoto tekee sen kauan hänen edessään, ja Ktoto yhdellä hetkellä heittää asioita laukussa ja ostaa lipun lähimmälle lennolle tippeihin maihin. Tietenkin valmiin kiertueen käytäntö on edut. Viime aikoina matkailijat ovat kuitenkin yhä useammin nimittämispaikalle edistymisestä ja vuokra-asunnosta.

Alueiden ja rannat Antalyan ominaisuudet

Valitse hotellit verkossa Antalia Coast, TR. Varaus verkossa, maksu hotellin. Hinnat ja vapaa varaus. Tutustu asiakkaiden arvioihin.

Parhaat rannat Antalya: Kuvaukset, Hotellit, arvostelut

Top 10 Parhaat hotellit kohteessa Antalya 5 tähteä ensimmäisellä rannalla

Antalyan parhaista hotelleista Parhaat hotellit 5 tähteä ensimmäisessä rantaviivalla riittää ylittämään Turkovkan 70 hintoja kaikista matkanjärjestäjiltä yhdellä sivustolla.

Luxury-projekti ensimmäisellä rannikolla Konyaalta, Antalya

236. Archprobovka 12002400 RUB. TEL 8 918 4949003 MINI

River Valley Miniotel, Archprovka, ul. Neuvostoliitto 46B: n virallinen osoite Idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hinnat 2021, ammattimaiset valokuvat, uudet arvostelut.

Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia 2021, Abhhazia Uusi Hotel Hinnat 2021 Travel Tour Book Now, New Abhhaz Hotel, Uusia hotelleja kohteessa Abhhazia.
Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Archboiskovka Hotellit uudelle vuodelle 2022 virkistysohjelmalla

Archboyovka Resort Krasnodar Territory, Pereg Gelendzhik. Lievä ilmasto ilman uuvuttavaa kesän lämpöä on samanlainen kuin Välimeren kiva ilmasto.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

TELI Archprovka 2021 Hinnat, arvostelut

Vapaukset virkistyskeskuksessa Archko Osipovka Recreation Base Gelendzhik neuvottelut Ei lisämaksua ja komissiota virallisissa hinnoilla, erät varhaisvarauksiin, kaikki maksutavat, alennukset ja tarjoukset, arvostelut, matka, osoite, kuva.

Sunmarinn Resort Hotel Allclusive

Arvostelut Hotel Photon Dombay. Travel News Oy

Hiihtoretkien ohjelma bussilla Tolyatista ja Samarasta Arkhyzin lomakohteeseen

Missä yöpyä Arkozy. Asuminen vuokralle.

Ski Resort Arkhyz

Arkhyzin hiihtokeskus Karaychcheskayan tasavallassa tunnustetaan virallisesti Venäjän parhaaksi lomakohteeksi. Monimutkaisen kompleksin alueella 25 km eri monimutkaisuudesta.

Grand Alennukset hotellivarauksiin kaupungissa Arkhyz, Venäjä. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Kohta

Suosittu

Rakentaminen lähellä Pulkovo - 2027

Aston Villa Arsenal ennuste ottelusta 06. 2. 021

Aston Villa Arsenal 6. helmikuuta 2021. Pisteet ottelun, tilastot valmiiksi pelejä, ennenavaa Analytics. Työkalut hintojen analysointiin ja ennusteisiin.

Kiina Venäjän kaupungin kaupungissa neuvoi varovaisuutta Kiinasta

Hotel Art Moskva Rogovskaya Moderni hotelli tarjoaa kaiken mitä tarvitset mukavaan majoitukseen pääkaupungissa. Siinä on tyylikäs moderni sisustus, ottaen huomioon hotellin suunnittelun ja infrastruktuurin nykyiset eurooppalaiset suuntaukset, mukaan lukien ravintola ja baari, konferenssit, tilava lobit. Kompleksi sijaitsee Moskovan pohjoisosassa kävelymatkan päässä Loodkovskayan metroasemilta 7 minuuttia ja MCC Baltic 10 minuuttia. Sheremetyevo-lentokentän tie hotelliin kestää vain 30 minuuttia. Matka Moskovan keskustassa kestää myös noin puoli tuntia. Huoneiden määrä sisältää 264 huonetta, jotka vaihtelevat 20-53 neliömetriä. Huoneessa on mukava sänky, vaatekaappi, työpöytä, LCDTeleravera, ilmastointi, tallelokero. Suihkuhuoneissa on suihkukaappi. Hiustenkuivaaja on varustettu, pyyhkeet, joukko kosmetiikkaa. Rumservice-palvelu on saatavilla ympäri vuorokauden. Huoneet ja ilmainen Wi-Fi on saatavilla koko ajan. Herkullinen ja monipuolinen aamiainen tarjoillaan ravintolassa

Parhaat hotellit Ultra All Inclusive, Antalya, Turkki

Hotel Art Nouveau palatsi Venäjän alueet Kuvaus, hinnat Maltur

Viihtyisä Hotel Art Nuvo Palace sijaitsee Pietarin Vasileostrovsk-alueella. Täällä asiakkaat kokoontuvat mukavuuden ja laadukkaan palvelutason tunnelmasta.

Tours Alaniaan Moskovasta, ostaa matkoja levätä Turkissa, hinnat vuonna 2021 Tez Tour Tour Operator

Työpaikat työvoimakeskuksessa. Tarjoaa työtä avoimien työpaikkojen näkökulmasta. Etsi työpaikkoja tai työnhakija hakijoille.

Hotel Artutulvanovsk Oikea pankki sijaitsee Ulyanovskissa. Se tarjoaa ilmaisen Wi-Fi: n, ravintolan ja ilmaisen yksityisen pysäköinnin paikan päällä.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019

Room Foundation hotellin monimutkainen Artulanovsk Reach Beach

Hotel Complex Arttulvanovsk kilometrin päässä Kuibyshev Reservoir on erinomainen valinta kaupungin vieraille. Sisäänkirjautuminen ja majoitus ilman huolia on varustettu suojatulla pysäköintialueella ja maksullisella siirtolla.

Hotel Blumener All Inclusive System 2021, Alushta, Crimea: hinnat, kuvat, arvostelut

Artutulanovsk Oikea Bank Hotel kaupungissa Ulyanovsk

Artutulinovsk Reack Beach 3, Ulyanovsk Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotelli Art Villa, Krasnodar Hotellit, arvostelut, valokuvia, huoneita, Yhteydet Virallinen sivusto 101hotels.com

Academservice Online hotelli varausjärjestelmä ja hotellit ja hotellikuvaukset, valokuvia ja hotellikartta

Art-Volzhskiy.

Hotel Artvolzhskiy

Artvolzha 3.5, Volzhsky Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.