Tarjous Istanbulissa

Kun oli epäonnistunut yritys soittaa minulle päivämäärään. Tuolloin minua lykättiin Instagramissa kaiken, mitä näin. Ja jotenkin illalla minä paistettu pannukakkuja ja laittoi postin aamulla. Igor reagoi postilleni ja kirjoitti, että hän haluaisi kokeilla pannukakkuja. Ja kutsui minua kahviin Starbucksissa. Päätin yllättää hänet, soitin äitini kotiin, kiellettyä saada jäljellä olevat pannukakkuja. Hän sanoi, että työn jälkeen tulisin ja ottaa kaikki pannukakut. Muistan hyvin tänä iltana. Siellä oli kauhea sää, se oli joulukuun puolivälissä.

Tuo päivä satoi ja voimakas tuuli lumen sijaan, tyypillinen Rostov talvi. Työpäivä päättyi, ja minä pakeni työskentelemästä autolle poimia pannukakkuja ja kiire Starbucksiin. Halusin todella menettää nenäni pannukakkuja tähän "muskoviin". Mutta minulla ei ollut aikaa päästä taloon, koska päivämäärä oli peitetty kuparin altaassa. Igor kirjoitti, että kadulla oli kauhea sää ja pyysi siirtämään päivämäärää. Ja sitten tajusin, että tämä erittäin "muskoviitti, jossa on kruunu pääni" Heitin minut. Tietenkin vihastuin ja vielä enemmän vihasi häntä. Sitten emme kommunikoi pari kuukautta.

Ja tässä on lauantaina huhtikuun ilta, olin kotona. Olen istumassa pyjamassa, katson elokuvan, kasvojen ja hiusmaskin päällä. Tällainen kotipaikka ja rentoutua. Ja sitten kirjoitan tyttöystävän, että koko yritys aikoo mennä jonnekin innostaa ja soittaa minulle. Koska olen helppo nousta, päätin dramaattisesti muuttaa suunnitelmiani ja meni kävelylle. Tulin Buvenovskin McDonaldsiin, ja minulla oli jo tyttöystäväni mieheni ja igorin kanssa. Tämän seurauksena he odottivat, kunnes kaikki ystävämme kokoontuvat, jotta he voivat saada jotain.

Ja kun odotimme, meillä oli hyvin sielullinen keskustelu Igorin kanssa. Tänä iltana muutti asenteeni häntä kohtaan. Hän näytti minulle erittäin mielenkiintoinen ja älykäs nuori mies. Kun olemme vastanneet aamulla ja syvään yön. 29. huhtikuuta 2016 Igor kutsui minulle päivämäärän. Ja sen jälkeen tunsin ne paljain jaloin vatsassani ja tajusi, että minulla ei ollut koskaan tällaista. Tapasimme pitkä, Igor meni töihin Moskovassa. Ja elokuussa 2016 muutin Moskovaan, ja aloimme elää yhdessä. Joten olemme olleet yhdessä lähes 4 vuotta.

Igorin tarjous on tehty 1. toukokuuta 2019, kun olemme levossa Istanbulissa. Tänä iltana Igor itse alkoi etsiä ravintolaa illalliselle ja sanoi, että menisimme huippukaupunkiin vanhankaupungin keskustassa. Tulimme ravintolaan, hän oli kaksikerroksinen. Kadulla ei ollut paikkoja tai ensimmäisessä kerroksessa. Me olimme yksin istutettu tyhjään saliin toisessa kerroksessa. Tilasimme ruokaa, mutta nyt odotit tilaustamme, Igor oli keskustelu vakavista ja tärkeistä aiheista. En epäillä mitään, täysin putosi vuoropuhelua hänen kanssaan.

Sitten olimme ruokaa, ehdotin aloittaa syödä, koska olin hirveän nälkäinen. Mutta Igor jatkoi keskustelua pidemmälle. En muista kirjaimellisesti, mutta näyttää siltä, ​​että tämä oli jotain: "Lera, aloitin juuri vakavan keskustelun. Ja päätin, kenen kanssa haluan elää koko elämäni. " Ja sitten nauroin ja sanoi: "No, saat vielä rengas!" Ja igor sanoo: "Minä saan tarpeeksi." Ja saa renkaan! Olin järkyttynyt, en odottanut häntä ehdotuksia. Aluksi aloin nauraa hermostuneesti. Ja sitten tietysti sanoi: "Kyllä!".

VALMISTUS Häät

Vaikein asia oli, että kaikki valmiste oli verkossa. Elämme Moskovassa, ja häät päätti tehdä Rostovissa, koska kaikki sukulaiset sieltä. Toisin sanoen saimme kaikki tiedot järjestäjän kautta. Myös häät lykkäävät kesäkuusta elokuuhun pandemian takia.

Konsepti ja häät

Halusin jotain epätavallista eikä vaniljaa. Ei sellainen, että kaikki ovat nähneet tuhat kertaa. Kaikista ehdotetuista sivustoista boutique-hotellin katto valittiin kaupungin sydämessä. Sijainti ei ollut kaukana McDonaldsista, josta suhde alkoi.

Sisustorit ehdotti melko kirkas teema, joka muistutti maalauksen abstraktiota. Me pidämme näin, ja tämä sopii hyvin sivustoon. Kaikki kohteet vastasivat konseptia. Ja ei ollut painettuja kutsuja, he tekivät animaation, koska kaikki vieraat olivat pääasiassa muissa kaupungeissa. Maksut olivat yhteisiä. Caped hotellissa ja kaduilla lähellä.

Hääpäivä

Koko päivä lensi hyvin nopeasti. Majorissa oli kakku, mutta opimme siitä muutaman kuukauden kuluttua häät. On osoittautunut, että kakku, joka oli jo jääkaapissa, ja odotti arkistointi, Vlez Bartman ja voimakkaasti hajosi kerma ja sisustus toisaalta. Mutta järjestäjien tiimi palautti nopeasti leivonnaiset. Improvisoitujen keinojen ja työkalujen avulla kaikki korjataan. Kyllä, niin ettei me emme ja vieraat huomasi mitään.

Vihje pari

Kreikan Pride Beach Villa, Furka, Kreikka

Häätalo Moskovan alueella ilman tarpeettomia taloudellisia ja henkisiä kustannuksia on Mona Country Boutique Hotel. Ottaa yhteyttä! Huolehdimme juhlista sekä rakkaasi ja ystävistäsi.

Villa Kreikan Pride Beach sijaitsee Fouran keskustassa, vain 50 metrin päässä merestä.

Häät Stas ja Ksyusha on ilo jalojen haittojen ilmakehästä, jossa on aristokraattisuutta.

  • keskustele toisiinsa, mitä haluat häät, sopivat alusta tärkeimmistä pisteistä ja perustavanlaatuisista asioista. Jos morsiamen ja sulhanen välillä ei ole väärinkäsitystä, valmistelu ei ole helppoa.
  • Etsi hyviä järjestäjät, älä vaivaudu tässä asiassa. Hyvä ja kaunis häät organisaatio on vaikea tehtävä, joka ei todellakaan ole amatöörien ja ihmisten vallassa ilman makua.
  • Älä päästä kiinni, olla mobiili, jos yhtäkkiä on vaikeuksia - kuuntele järjestäjäsi ja noudata heidän neuvoja. Luottamus - avain menestykseen.
  • ja tärkeimmät neuvot - älä vaivaudu! Valmistelun tulisi olla miellyttävä ammatti, ei ratkaisevien hintojen ketju ja negatiiviset tunteet.

Dating historia

Tutustumme oli kylmä marraskuun ilta syntymäpäiväni. Palasin vanhempieni maalaistalosta ja odotin minibusin pysähdyksissä "Moskovaan". STAS tuolloin oli mukana ilmapallojen tapahtumien suunnittelussa ja tänä sunnuntai-iltana hän palasi kotiin töiden jälkeen ja huomasi pysähdyksissä "upea blondi".

STAS välittömästi tajusi, että tämä on kohtalo, ja ehdotti ratsastaa minua ... minä, kun ihmisarvoinen tyttö, ennen kuin viettää pitkän matkan, pitkä matka kaupunkiin, joka on tarjoutunut mennä kahvilaan Ja tavata, koska tuntemattomat miehet autossa eivät istu alas. Tutustu pidettiin, kipinöin, sain mukavasti kaupunkiin ja lahjaksi, sai myös puhallettava ilmapalloja.

Konsepti ja häät

Olemme tyytyväisiä valittuun tyyliin ja kehittivät järjestäjämme käsite, kaikki ideamme helpoimpiin asioihin, joihin keskustelimme heidän kanssaan, valitsivat yhdessä urakoitsijat, keskustelivat sisustuksesta, asuista, valikosta, olivat jatkuvasti kosketuksessa. Valmistelun aikana miellyttävin oli turvallisuuden tunne ja ymmärrys, jonka olet luotettavissa käsissä. Kun sinun ei tarvitse höyryä, sinun tarvitsee vain valita ehdotetuista vaihtoehdoista - se on kallista. Vaikein ei ollut ylittää budjetin, mutta onnistumme!

Morsian kokemus

Kaikki valmistautuminen meille oli kirkas, koska se kulki kokonaan positiivisella! Kaikki meni sujuvasti, meillä ei ollut lainkaan hermostuneita, he vitsailivat paljon, heittivät hauskoja Vidos toisilleen, jatkuvasti nauroi. Tällainen valmistelu rentoutumiseen oli erinomainen alkusoitto valoisalle ja mielenkiintoiselle häällemme. Hotellissa oli pieniä vaikeuksia, koska me olemme hämmentyneitä ja määrittäneet väärän numeron, mutta seurauksena meidät korvattiin toiselle, joka kokonaan järjestetty.

Häät soittolista

Meat & Lisää ravintola on ihanteellinen häät jopa 200 vierasta. Kokous voidaan järjestää kesäterassilla tai VIP-loungessa. Pitkän päivän jälkeen pysähtyy Mamaison All-Suites Spa Hotel Pokrovka, jossa odotat morsiussviittiä.

Helppo leikkisä spa-tunnelma, tyylikkäät salit ja ulkona sijaitsevat, upea keittiö ja ammattitaitoinen järjestäjät luovat epätavallisen valoisa loma sinulle ja vieraille. Tarjoamme yli 10 sivustoa yksityisille ja yritystapahtumille Abrau-Dursolle 10-300 ihmiselle. Jokainen niistä on ainutlaatuinen - sen erityinen ilmapiiri ja ainutlaatuinen muotoilu. Oikeus valita - sinä!

Abrau-Durso on yksi Venäjän kauneimmista kulmista. Täällä voit unohtumattomasti huomioida yksi elämäsi tärkeimmistä tapahtumista.

Avoin rekisteröinti Abrau-järven rannalla ja häät buffet, jotka on maalattu auringonlaskun säteillä - se on kaikki kuin kehykset suosikkisi romanttisesta elokuvastasi.

Hallit tulevat häät missä tahansa mittakaavassa: kamarintilasta tai tyylikkäästä puolueesta lähimmälle, suurelle vastaanottoon useita satoja vieraita.

- Aina kaunis ja romanttinen historia. Se näyttää monilta, että se on melko kallista ja vaikeampaa. Ehdotamme Suomea, ehkä mielipiteesi muuttuu. Häät kertoo enemmän hotellin ominaisuuksista.

Historia

Castle Vanajanlinnan historia alkaa keskiajalla, sitten tässä paikassa oli Aikyalin keskeinen kiinteistö. Päänna Castle Project luotiin arkkitehti Sigurd Frosparus ja rakensi vuonna 1924 Baron Rosenlev. Nyt tämä on ylellinen boutique-hotelli.

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Eläkkeet vanhuksille Lugansk - Rakasteiden hoito
Keskustele yksityisen hoitokodin kanssa Leningradin alueella

Odessa Villa Goodissa yksityinen hoitotyö tarjoaa korkeat mukavuudet, laadukkaat lääketieteelliset palvelut ja integroitu hoito vanhemmille ihmisille.

Hotellin ihanteellinen Moskova - Mini-hotelli Moskovan keskustassa M. Kiina-City Virallinen verkkosivusto.
Parkotel Ershovo.

Hotellit ja majoitus Vladimir alue. Majoitus Vladimirin alue. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Vladimirin alueella

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Guest House Grand House Chang Tee Hotel, Tokion hinnat. Guest House Grand House Chang Tee Hotel

Guest House Grand House, Anapa Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Arviot Hotel Sezheng House of Artist, Solnechnogorsk District

Talot, mökit Peelipset. Talo taiteilija kuiskaus pilpiossa. Kuvaus, valokuvia, hinnat, palvelut, yhteystiedot, kartta, arvostelut, GPS.

VisiZevo: Hotellit, joissa Uima-allas, yksityinen ranta, lähempänä merta

Moskovan musiikkia

Moscow International House of Music Poster, Site, Halls, Konsertit, Cash Rekisteröidy, Hotellit lähellä kohdetta Valokuvaa, Videosta, Kuinka saada julkisen liikenteen ja taksit.

Creativity Writers Peredelkino

Guest House talo puussa, gurzuf, ul. Sanatorium 171.

Läheisyys luontoon, yksityisyyteen ja parhaimpiin näkymiin terassilla

Talo puulla
Missä on parempi valita hotelli Roomassa?

Tsarsky Forest Pokrovsky arvostelut ja valokuvat TripAdvisor

Parkotel Tsarsky Forest In Pokrovsky VENÄJÄ Kuva huoneista, kuvaukset ja arvostelut vierailijoista.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys

Sanatoriot, lennolla olevat talot ja lomamökit lähiössä

Sanatorium Blue River Zvenigorod, Keskitason hinta segmentti, rentouttava lepo, kylpylä ja kosmetiikka, elpyminen aikuisille, seminaareille ja konferensseille, yritysten vapaa-aika, sauna, uima-allas. Suora varaus puhelimitse 8 495 6642366

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Mustanmeren kausi avautuu kesäkuussa, mikä on loma matkailijoita

Mustanmeren virkistyskeskus on loistava majoitus loma- tai viikonloppuisin. Virkistyskeskukset Mustanmeren kesällä 2021 voit varata TVIL.RU: lla. Voit myös vuokrata erillisen talon viikonloppupäivällä. Kaikki mainokset sisältävät yksityiskohtaisen kuvauksen, valokuvia ja arvosteluja

Albanian Star 4 * (Albania, Durres)

Arquivos Cartoon Shower 2020 Julkaisupäivä Venäjällä Hotelli Vilamar Copacabana

Grand alennukset, kun varaat hotellit verkossa päivämäärän, Japani. Aina käytettävissä olevat huoneet ja edulliset hinnat. Tutustu vieraille ja valitse sopivin hotelli.

Mökki Hotel Stepanovo

Parkotelin luettelo Golden Coast ja luettelo mökeistä, jotka on esitetty tietokannasta päivittäiselle vuokralle. Tule paikan päällä

Hotellit kohteessa Divnorsky, Parhaat hotellit Divnomorsk

Kypros Visizevo

Comfort and Comfort tarjoaa hotellin talon 4. Sijaitsee Välimeren alueella Kyproksen saarella. Hiljainen, tyylikäs Dome kuvastaa majesteettista 70 vuoden historiaa.

Perhehotellit Belek

Daryal Guest House. Punainen Polyana, Resort. Hinnat 2021.

Ohm House Guest House sijaitsee Krasnaya Polyanan kylän sydämessä, lähellä Punaisen Polyanin hiihtokeskuksen ja monimutkaisen hyppäämisen venäläisten dioja. Ryhmät Hiihtokeskus Estosadaan ja Sunny Center

Guest House Valentina-2 (Visizevo) Hinnat 2021, Virallinen verkkosivusto, Valokuvat, arvostelut

Maahotelli, loma-asunto tai lennolle talo Moskovan alueella. Valitse Mökit Babindvore

Guest Houses of Moskovan alue Yhteydet, arvosteluja, puhelinnumerot, parhaat hinnat, alennukset. Sivusto sisältää kaikki Moskovan alueen vieraat talot.

Yritys Anapa - 13 Neuvostoliitossa
Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Ruusujen huvila, Krasnodar, Venäjä

Konstantinopol Guest House, Visizevo, ul. Ruusut 5 Virallinen osoite sivuston idisuda.ru, varaus ilman välittäjiä, suoraan, hintavertailu 2021, kaikki kuvat, uudet arvostelut.

Osoitteet, Virallinen verkkosivusto, arvosteluja, tuotekatalogi

Hostel Housequot 300 ruplaa Pietarin keskustassa

Hotel Pepper House in St. Petersburg Täysi tietoa Valokuva hotellin sijainti kartalla, kaikki palvelut Persersin talo, huonevarauskomitea 0.

Hotellit Pier Mail

Hostelli kotona Moskovassa 2019

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Domotel Sokol, Moskova, Venäjä

Hotel Domotel Sokol sijaitsee kaupungissa Falcon, 6 km: n päässä Spartak-stadionista, 7 km Dynamo VTB -stadionista ja 10 km Bolshoi-teatterista.

Khabarovsk, ul. Station, 2, 74212 568855, Hotel Complex Erofey

Kohta

Suosittu

DOMOTEL VOLGAVOLGA. Kaupunkipaikan hotellit, ravintolat, arkkitehtuuri, luostarit, kirkot ja monumentit, lepo ja retket Ples.

Matkustaminen Venäjän kultaisen renkaan kaupunkien ympärillä 2008 En voinut sulkea sitä, en voinut päästä Ivanovolle ja nähdä kuvia elokuvastamme saastuin ja päätti hieman

Hotel Rostov Rostov-On-Don Buddenovskyllä. Kuvaus, osoite, sijainti kaupungin kartalla, historia, kuva. Arvostelut

Työpaikat toimivat Pietarissa ja Leningradin alueella

St. Petersburg Dompartalcionate Veterans of Science Ras Pietarissa Pavlovskoe Highway Pushkin, 93 puhelimet, osoitteet, arvostelut, aukioloajat. Yli 100 yritystä Luoteis-Federal Districtissa eläke- ja Sanatorion luokka.

Primorsky, Varaa hotelli Primorsky, 2021 Hinnat Primorsky hotellit

47000078.

Eläkkeet työvoiman veteraanit Tieteen veteraanien doompaatti Kuvaus, tilat, kustannukset, aikataulu päivä ja arvostelut Domprestarelelelelh12.ru.

Kurganinsky Domininnat vanhuksille ja vammaisille

Krasnodarin sosiaalipalvelujen julkisen talouden laitos

Lapsen talojen arkisto

Samara-alueen sosiaaliturvalaitosten työntekijöiden edistämisestä Samara-alueen kuvernöörin määrä, joka on päivätty 21. maaliskuuta 2016 144R

Parhaat perheomisteiset hotellit kohteessa Moskova - Best Family Hotel Moskovan alueella

Guest House Urtitage, St. Petersburg Hinnat, arvostelut, varaa verkossa

Talo Hermitage Pietari, joka sijaitsee 850 metrin päässä tärkeimmän Admiraltyn rakennuksesta ja 1.6 km kesäpihasta, Hermitage Apartments Apartment Pysyvät valoisissa huoneissa.

Hotel Guest House Urtitage, Pietari. Varaus, arvostelut, kuvat - Tourist.ru

Hotel Apartments House Hermitage B. Venäjän hermitage-alueet Kuvaus, Ulkomaiset hinnat

Hermitage Apartments Apartments tarjoaa valoisia huoneita lähellä Venäjän museota. Rakennus on rakennettu vuonna 1940, kun taas uudisti

Fairytale Hotelli metsässä - Arvostele Istra Holiday, TrouSto, Venäjä - TripAdvisor

Fairytale Hotel Forest Review Tietoa I Istra Holiday, TrouSto, Venäjä TripAdvisor

Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel Hotelli kohteessa Forest Review Travelers, Kuvat ja parhaat tarjoukset kohteesta Cosmos Collection Izumrudny Les Hotel hotellitarjoukset.

Hotellit Vladivostok keskustassa, samoin kuin halvat hotellit

Taksilla lomalla lähiöissä kiinteillä hinnoilla. Logitaxi 84994040839

Vaihda tilannetta, pysymään raitissa ilmassa, ota tauko jokapäiväisestä rutiinista, harjoittaa terveyttäsi, käydä kiinnostavilla paikoilla. Tämä on lepoaikojen edut maassa Parkotel. Voit valita lomamökin makusi ja lompakkosi.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet