Hotel Eleon hotelli on toinen teurastus sarja Keystone Produktion ja Keltainen, Mustavalkoinen elokuva Studios ja se on jatkoa sensaatiokuntaa "keittiö". Uusi sarja on miellyttävä, ja joskus järkyttävää, ota yleisö odottamattomalla tonttilla.

Jos "keittiö" tärkeimmät toiminnot järjestettiin ravintolassa, sitten "Hotel Eleon" kohta laajeni koko hotelliin. Sarja antaa mahdollisuuden tarkastella hotellin elämää: miten he onnistuvat selviytymään kapriisille vieraille, ratkaista konflikteja, kutoa juonittelua, päästä eroon herkästä tilanteista, joskus, ja tietenkin rakkautta ja löytää ratkaisun mihin tahansa ongelma.

Entinen johtaja Mikhail aloitti Porteriin ei kuitenkaan ole valmis asemaan hänen asemaansa, ei ole vaikeaa saada hänelle kollegoiden tukea, jotka puhuvat Sofiassa ja he alkavat taistella. Voiko johtamistyötä tällaisessa tiimissä?

Katso sarja "Hotel Eleon" All Seasons ja Online Series

Kaikki suosikki, TV-sarjan keittiö, sankareita uudessa ympäristössä. Kokki nimitettiin ahneiksi. Ravintolan kävijöiden ja sen palkkasopimusten suosio saavat suuria vinkkejä naisten houkuttelevista naisista, laittaa perheesi elämänsä hänen iskun alla. Bartender Kostya unelmat hotellihallinnon nimittämisestä, mutta odottamaton kasvu on lähinnä ja rakas hänelle.

Hotelli 1 rivillä (Yalta). Viralliset hinnat 2021.

TV-kanava "Super" ilmoitti Grand-sarjan ensi-ilta uudella kaudella. Kuten Intermedialle tuli tiedossa, "keittiön" ja "Hotel Eleon" -teknistä peräisin oleva projekti kertoo Grand-hotellin takaosasta ja lähetetään syksyllä 2018.

Kunnianhimoinen ja altis Adventures of viidennen vuoden opiskelija Altain matkailu ja vapaa Ksenia Zavgorod, unelmia työskentelystä hotellialoilla ja avaa oma hotelli. Mutta rehtori uhkaa kuitenkin paitsi Ksyushan suunnitelmia vaan myös pitkäaikaista oppimista. Tyttö löytää rohkean, mutta hyvin skandaalisesti pois tilanteesta, jonka jälkeen EI on paeta Barnaulista. Ksyusha menee Moskovaan toivossa saada porterin hotellille, jossa hänen suhteelliset teokset.

Elokuvan tähti suoritettiin tärkein rooli "Viimeinen Bogatyr" Mila Sivatskaya. Alexander Lykov soitti myös sarjassa, Konstantin Beloshaka, Olga Filimonova, Grigori Siavinda, Ekaterina Vilkova, Angelica ja Christina Kashirina, Sergei Lavogin, Mikhail Tarabukin, Olga Kuzmina, Viktor Khorinyak, Milos Bikovich et ai.

- Meillä on erittäin viileä toimiva koostumus, toimijat ymmärtävät toisiaan puoliksi. Kaikki joukkueet yritimme tehdä hyvää, korkealaatuisinta tuotetta, kertovat tarinasta enemmän elokuvaa. Toivon, että se tapahtui. Olen varma, että sarja on mielenkiintoinen ja miellyttävä katsojalle ehdottomasti kaikenikäisille ja antaa paljon myönteisiä tunteita ", sanoo sarjan Dmitry Mushabanovin johtaja (" Hotel Eleon "," Superbobrov ").

Marathon -elokuvat Danille Kozlovskyn osallistumisesta sopii TV: n 1000 TV-kanavaan 3. toukokuuta 2021 - näyttelijän 36. vuosipäivän päivänä. Alkaen 10. 0-4 0 eetteri syöttää kahdeksan maalausta: "Alueella", "Status: Free", "Viisi morsiamet", "Spiriness", "Speirieless 2", "Legend №17", "Viking" ja "miehistö".

sitter "keittiö" meni ulos näytöillä vuonna 2012 ja venytti kauan kuusi vuodenaikaa. Valmistaja käytettiin sarjan tuottamiseen - kukin 120 - jaksosta oli 200 000 dollaria. Mielenkiintoista on, että tällainen tärkeä halusi välittää tekijät katsojalle, etteivät he ravistaneet tällaisia ​​ammattimaisia ​​ja kalliita ammunta.

Tärkeimmät toimijat

Kuinka yksi ammattitaito voi näyttää ammattitaitoiselta kysymyksestä - retorinen kysymys on retorinen kysymys, mutta elokuvan virtuaalisessa todellisuudessa hänen viranomaisensa ei ole kyseenalaista tai on aina perusteltua. Katsojan on ymmärrettävä selvästi: alaisia ​​pilkkaa ja jättää huomiotta tehtäviään, on normi, joten jos olet alisteinen - hiljaisuus ja terpi, ja jos pomo on "jaettu ja valloittanut", pervolorin rajoille ei ole olemassa.

Maxim Lavrov on vastuutonta lapsia, on intiimi suhteita tuskin kaikkien ihmisten yksilöiden kanssa, jotka työskentelevät sen kanssa. Hän on kokki Barinovin kiusaamisen tärkein tavoite, joka kutsuu häntä muuten kuin "Ogzok". Ja Lavrov hiljaa ja kauhea sietää. No, arvoinen malli pomojen ja alaisten suhteiden suhteen.

Victoria Goncharov on ravintolan taiteen johtaja, joka on yksi Maxim Lavrov: n intohimoista. Heidän suhteensa on tuhoisa käyttäytymismalli, jonka STS lähetetään massoihin. Treason, valhe, kateus, viha, skandaalit ovat tämän tarinan tärkeimmät osat. Yleensä sarjassa on melko vaikea löytää pari, joka ei muuttaisi toisiaan ainakin kerran. Lähetä katsoja: Treason on suhde suhteista, ja ilman niitä elämäsi on tylsää.

Ekaterina Semenova - kokin tytär. Pariisin kulinaarisen akatemian vähennykset saavat työskennellä ravintolassa. Sen aposolin käyttäytyminen ja aiheuttavat. Koko kuudennen kauden aikana oli suhde samanaikaisesti kahden miehen kanssa. Mutta tämä ei ole mitään keinoa vice - hän vain "ei voinut tehdä valintaa".

Arseny chuganin - ahneus, tyhmä, petollinen, krooninen kleptori, varastaa kaiken, mitä pääsee keittiöstä. Esitetään tietenkin sarjakuvassa ja jota johtaja ei ole tuomita, ympäröivät alentuneesti sen vicesin kanssa. Viesti STS on sellainen: varastaa työpaikalla ja vastuutonta työtäsi - tämä on normaalia ja jopa hauskaa.

Fyodor Yurchenko - entinen merimiehen, vaikkakin, koska se ilmoitti myöhemmin, hän ei koskaan palvellut laivastossa. Väärä, laiska, vastuutonta. Kunnollinen alisteinen pomo.

Louis Benua on edustava ei-perinteinen suuntaus, joka sarjassa näytetään normi, lisäksi hän ei piilota homoseksuaalisuuttaan, ja tontissa se näkyy kaikki yksityiskohdat. Katsojan pitäisi ymmärtää: laittaa perversio - täysin normaali ilmiö. On aika käyttää.

Standard tontti

On huomionarvoista, että jokaisessa sankareissa on vaikeat elämäntilanteet, sekoitettu neljään suosikki moderni aineen televisio - alkoholi, tyhmyys, ahneus ja sukupuoli. Mutta sankareiden häpeällinen ja moraaliton käyttäytyminen ei ole tuomita muilta (tai tuomita alentavassa ja humoristisessa muodossa) ja juonon puitteissa ei ole rangaistavaa. Useimmiten heidän niin sanotut "heikkoudet" johtavat mielenkiintoisiin seikkailuihin ja happi-enceen.

Tärkein toimintapaikka sarjassa on ammatillisten catering-työntekijöiden työpaikka, mutta tontissa ei havaita työilmapiiriä. Ravintolan työntekijät ovat hauskoja, vannoa, selvittää suhteita, joita alkoholia syövytetään säännöllisesti, tuotteet varastavat, ne ovat vastuutonta tehtävilleen. Viewer on mahdotonta ymmärtää: työ ei ole paikka henkistä ja liikunnasta, ei itseparannus- ja kurinalaisuutta, vaan paikka, jossa voit pitää hauskaa, vitsi, laittomien etujen poistamiseksi jne.

Sarjan STS-keittiön viimeinen kausi pysyi takana, mutta sen luojat ottivat spin-off - tarina sekä uusien että vanhojen sankareiden kanssa muissa olosuhteissa. "TN" vieraili hankkeen aikataulussa nimeltä "Hotel Eleon".

Näyttelijä Milos Bikovich on toistuvasti pääosin Venäjällä - elokuvassa "Duhumless 2", "Sunflow", "ilman rajoja", "Ice". Mutta Serb soittaa ensimmäistä kertaa. Lisäksi hänen luonteensa asettaa säännöllisesti Serbian lausekkeet - elokuvamiehistö jopa pyytää näyttelijää osoittamaan, miten he vannovat Belgradissa.

Ura maassamme alkoi Milosin kanssa elokuvasta "Sunny Punch". Näyttelijä tapasi johtajan Nikita Mikhalkov Moskovan kansainvälisessä elokuvajuhlilla, jossa elokuva "Montevideo: jumalallinen visio", jossa hän oli ensin tärkeä rooli. Puolen vuoden kuluttua sain kutsun näytteille elokuva Mikhalkov. Kun hyväksyntä palapelin roolista "aurinkoisessa lakossa", venäläinen kieli oli otettava huomioon lyhyessä ajassa.

- koulussa tiesin venäjällä "Hei, miten olet? Nimeni on Milos ", sanoo näyttelijä. - Kuvaamiselle Nikita Sergeyevich alkoi opiskella professorin kanssa. Sculpt tekstisi päivä ja yö. Sitten minulla oli muita venäläisiä projekteja, missä minä myös ilmaisi itseäni. Mutta vain Eleon-hotellissa, minun ei tarvitse päästä eroon aksentti. Kuitenkin tunnen edelleen kielen este - Ensinnäkin luulen, miten sanoa sen venäjänkielisessä, heti sitten lausua.

Milos on jo kuvattu Venäjällä. Mutta ensimmäistä kertaa hänen ei tarvitse piilottaa Serbian korostustaan. Ja tässä kohtauksessa näyttelijä sai jopa vannonut äidinkielellään. Kuva: Paina CTC-palvelua.

Todellisen hotellin alueen kuvaamisen yhteydessä huoneet vuokrattiin täällä, jossa voit rentoutua lounaalla.

- En todellakaan rakasta hotelleja, joten Moskovassa he otti asunnon minulle, - jatkuu Bikovich. - Kerran hotellissa asui kaksi kuukautta. Se tuntuu kätevästi alusvaatteista, roskat poistetaan, mutta silti tunne, että olet jonkun toisen alueella. Ja asunnossa, vaikka vuokrataan, tunnen kotona. Sivusto on myös mukava: jokaisella on ystäviä. Erityisen lähellä Diana Poggopia - olemme melkein jokainen kohtaus yhdessä: sankari jossain vaiheessa rakastuu Maid Dasha, joka pelaa. On vaikea rakastua siihen! (Hymyilee.)

kuin Grima, kun taas näyttelijä Alexey Markov on ennen kaikkea. Hänen sankari usein muuttaa ulkonäköä ja aikaa muuttaa kuvaa.

Vladislav tuulet (etualalla) kuvataan putkistona hotellissa. Mutta kenelle Alexey Markov pelasi, sarjan luojat pidetään salaisina. Kuva: Paina CTC-palvelua.

- Joka päivä, meikki minulla on puolitoista tuntia ", sanoo näyttelijä. "Sankari on partalla, sitten ylellisillä kiharoilla, sitten kalju - kukaan ei pitäisi tunnistaa häntä, koko ajan, jonka sinun täytyy salata. Suurin osa kehyksestä puhun englantia eri aksentteja, antaen itseni italialaiselle, sitten Englanti Dandy, sitten joku. Ensimmäisen muodostuksen mukaan olen englanninkielinen opettaja, joten kieli ei edusta minulle monimutkaisuutta. Lisäksi minulla on paljon matkaa ja kerätty ihmisarvoinen korostuskokoelma.

Cook-Wagon Restaurant Claude Monet, lihan asiantuntija. Rakastaa varastaa tuotteita keittiöstä ja pelata työntekijöitä. Saavuin Moskovaan Smolenskistä. Aloin työskennellä kokki tehtaan ruokasalissa. Isän paras ystävä. On venesatama vaimo. Keittiössä sitä kutsutaan Seineiksi.

Spin-off-keittiössä "-" Hotel Eleon ", tuli ravintolan" Victor "kokki, tuli kaksosten isä, menetti tähti Michelin Palatkusta ja palasi tavallisille kokkeille .

Aiheeseen liittyvät julkaisut

Hotel Complex Crimean Breeze (Park, Crimea) - Hinnat 2021, Virallinen varaus verkkosivusto
Residence Crimean Breeze 5 Yaltan lepää Crimea

Hotel Residence Crimean Breeze Park Crimea. Todellinen hotelli, huoneet. Majoitushinnat, arvostelut 2021. Valokuva ja video

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein näkyvissä
  • Suosittu

Series keittiö sota Hotel 2019 Kaikki näyttelijät ja roolit

Selvitä uuden kauden keittiön sarjan julkaisupäivä. Eleanorin hotellin sota on valmis menemään kaiken tekemiseen rikoksentekijöille ja jälleen kunnioitetaan hotellin ...

Series keittiö: Sota hotellille (2019) - kaikki näyttelijät ja roolit

Keittiö. Sota hotellille, jotka sijaitsevat All Seasons

Uusi tähti Venäjän elokuvassa. Kuka on Salaperäinen Varvaran kauneus uudesta TV-sarjan keittiöstä. Sota hotellille

Keittiö. Sota hotellihuoneistossa - All Seasons

Barinov uudelleen riveissä. Mikä näkyy hotellin sarjan keittiön sodassa

Venäjän kunnia taiteilija puhaltimen haastattelussa avasi joitain yksityiskohtia TV-projektin keittiöstä. Sota hotellille 2.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Film Review Boy

Marjori-nukke juhla, elvytettiin Chester Chesterin tietoisuudessa. Hän on Curso hänen vaihtoehtoisen persoonallisuuden kaltaisuudesta. 1 Varhainen historia 2 Historia 3 Merkki ja ulkonäkö 4 Ulkonäkö 5 Mielenkiintoisia faktoja vammon jälkeen Chester Kreb alkoi harkita Marjori elossa. Hän puhui hänelle kuin ...

Hotelli Aparthotel Eschirin (B. EU Aparthotel (Venäjän alueet): Kuvaus, hinnat - Multi
Hotelli Airport Emelyanovo, Emelyanovo

Hotellit Kupavna

Motel Old Kupavna merkitsee hintoja ja saatavuutta, parhaiden hintojen takuu. Motel Old Kupavna sijaitsee keskeisellä paikalla, joten pääset helposti tutustumaan kaupungin ... Staya Kupavna sijaitsee kaupungissa Staraya Kupavna, 7 km: n päässä Keski-Air Force Museum ...

Mikä on välinen hotelli Motelista ja hotelleista

Kuinka sijoittaa huoneistoja kiinteistöön

Asuntojen asemaa ja omaisuutta koskevat kysymykset eivät ole vielä ratkaistu. Lisätietoja tästä artikkelista huoneistohotellin tiimistä pystysuoraan.

Halvat asunnot Turkissa. Osta huoneistoja Turkissa Halvat HomesoverSeas.ru

Asunnot Alanyan todellinen tarjoukset myytävänä virastoilta ja kehittäjiltä. Osta asuntoja Alanyassa ilman välittäjiä.

Hotelli myynti Bulgaria, osta hotelli meren rannalla, halvat hotellit. Bulgarian kiinteistö

Osta hotellia Bulgaria-kriisissä huomattavasti alennettuja hintoja hotelleille Bulgariassa. Kiinteistömarkkinoilla Bulgaria myy halvat hotellit. Voit ostaa hotellin meren rannikolla tai hotellihuoneessa Bulgariassa

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Aparthotel Krasnodar Mikä on, miten ja mitä voit ostaa

Mahdollisuus ostaa hotellin omaisuutta kiinteistöön ei ole uusi, mutta erittäin harvinainen. Euroopassa viimeisten 5 vuoden aikana tarjottiin enintään kymmenen samanlaista kohdetta. Suuri ketju Portugalissa tarjoaa sijoittajia ostamaan huoneistoja sopimuksella hänen luovuttamisesta nykyisessä hotellissa.

Bodrum - Resort Turkissa, jossa eurooppalaiset rakastavat levätä

Osta Hot Tours Coral Travel

Hotel Belconti Resort Hotel 5, Hotellit Turkki, Välimeren alue, Belek, Belek Center hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

1. Arbat-hotelli Metro Aviamottonaya

Myynti Hotellit Hotellit Ulkomailla, Osta Ulkomaiset huoneistohotellit Hotelli Hotel Business Ulkomailla

Osta hotellit ja hotellit. Varastossa 452 eri internet-kauppojen tavaroita. Parhaat lisävarusteet hotelleille ja hotelleille Venäjälle. Toimitus koko Venäjällä ja säännölliset alennukset portaalista TIU Ru

Dagomys, Hotellit, Varaa hotelli Dagomys, Hinnat 2017 Dagomysa hotellit
Park Galitsky

Osta Hotelli Turkissa 86 mainoksia, hotelli myydään Turkissa liikkeellä. U.

Investoinnit Turkkiin Hotellit Yksi win-win-vaihtoehdoista, jotka ovat edelleen tärkeitä jopa maailmanlaajuisen talouskriisin aikana, kuten hotelleissa ja missä kaikessa artikkelissamme

Yaroslavl-huoneiden myynnistä yli 11 ehdotusta. Suuri valikoima toissijaisia ​​asuntoja ja uusia rakennuksia, asiaankuuluvia hintoja, valokuvia. Kaikki mainokset kaupungin Gorokvadov.ru

Kohta

Suosittu

? îèèèèèèèèèèèèññññññññññññññññññññññññññ ñññññ

Myy Pension Tyumen Trovit

TROVIT.RU 782 Asunnot myytävänä Tyumenissa pyynnöstäsi myydä Tyumen Pension. Hinnat 550 000 ruplaa. Etsi huoneistoja myytävänä tuhansia mainoksia kaikista sivustoista.

Ostaa asunto ???? MKP 3RD Belovo - Apartments Myytävänä

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Kuinka ostaa retkiä verkossa paikan päällä

Dome talo. Sunny Dome House on paras ratkaisu kasvaa. EcoDoman kysyntä luonnonmateriaalien asunnosta Living PDF Free Download

Arvostelut, luokitukset Hotel Castro 3, Venäjä, Krasnodar Territory, Gelendzhik, Kabardininka. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Hotel National Moskova Luxury Collection 5 *, Venäjä, Moskova -

,.

Kaupallinen kiinteistö ulkomailla. Kannattavat taloja, hotelleja, ravintoloita, kauppoja ja muita tarjouksia ulkomailla myydylle yrityksille.

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Kaupallinen kiinteistö Yhdysvalloissa, Miami Osta, Office, Shop, Hotelli, Ravintola

Osta kaupalliset kiinteistöt Yhdysvalloissa, Miami. Yritystoimistot, kauppoja, kauppakeskuksia, ravintoloita, hotelleja, investointeja kiinteistöjä vuokrataan

Osta lippu Santorin nuorille Valko-Venäjälle

Sanatorion Saulikin ohjelmien parantaminen esitellään erilaisia ​​tositteita, voit jättää online-sovelluksen

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Tourbaasit, leirintäalueet, turcomplexit, virkistysalue

Ennen pimeää talviyötä. Nukahtaa tähdet ja ehkä, katso pohjoinen valo, jättämättä huonetta tämä voi tehdä lasien alla lasit.

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Morozovo, Resorthotel

Ajankohtaista tietoa Morozovosta, Resort Ompele hinnat, majoituskategoriat ja online-varaukset.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa suostut käyttämään evästeitä.
Salli evästeet