Comedy Series, erityisesti SITKOM, on vaatimaton genre. Pari maisemia, ei ihana tontti, vaaraton huumori - näyttää siltä, ​​että menestyksen kaava on yksinkertainen. Tämä yksinkertaisuus on kuitenkin kuvallinen: muuten ei ole selitettävä sitä, että Venäjän television historiaan sisältyvät komedia-sarjat ovat tavaroita. Muistimme elävimmät esimerkit.

Spin-off (Plot Branch) sarjan "keittiön". Victor-ravintolan työntekijöiden historian jatkaminen sekä lähellä sijaitseva Eleon-hotelli. Ravintolan kokki on Viktor Barinov - hän vetäytyi sen jälkeen, kun hänen brainchild sai tähti Michelin, mutta seikkailu ei päättynyt. Mikhail Jacovich on nyt pakotettu noudattamaan Brysselin uuden johtajan, ravintolan kokki nimitettiin Seine, ja Nastya sai puolestaan ​​kauan odotetun kasvun - tämä ei kuitenkaan ollut kaikessa tyytyväisinä Costa.

Komedia-sarjan "Fizruk" Premiere tapahtui vuonna 2014 - tästä asiasta kolme vuodenaikaa tuli näytöille. Toukan keskellä on poistuminen Foman rikosryhmistä, on mahdollisuus työskennellä liikunnan opettajana. Tärkein rooli tehtiin Dmitry Nagiyev, ja sarja itse tuli yksi suosituimmista sitecoksista kotimaisen television historiassa.

Koska sarjan kirjoittajat tunnustetaan, venäläisissä sairaaloissa tapahtuneet tapahtumat löytyvät säätiöstä. Tontin keskellä - edun historia (harjoitellut käytännöt) eräänlainen sairaala. Heidän johtajansa - terapeuttisen osaston päällikkö, takaa, että hänen osastot ovat ikuisesti erilaisiin hauskoihin ja naurettavaan tilanteeseen, kukaan ei räätä.

Kolyan, yksinkertainen permanen asukas, sai ehdollisen ajanjakson viemäriluukkujen varastamiseksi. Nyt kun nuori mies on jotain menetettävää, hän päättää seisomaan korjauksen polulla. Se on järjestetty viralliselle työlle mobiililääkärissä ja samanaikaisesti hän unelmoi yliopiston opiskelusta. Hero kohtaa tytön, joka jakaa esitteitä isolla pehmeälle pillerillä, - mutta samalla hän haluaa maksaa kauniin kauneutensa varakkaasta perheestä Lontooseen ostoksilla.

Mies ihmisjoukkojen parannuksessa - harjoittajan psykoterapeutti - heittää vaimon: vaimonsa vaimon vuoksi hänellä on kaikki asiakkaat. Mutta nämä ovat Polwy - elää hänen kanssaan, on viisi eri ikäisiä ja äiti-in-law. Nyt ruokkia perheen, isä on jotenkin kerätä tahdon nyrkkeissä - ensimmäinen potentiaalinen asiakas, miljonäärin vaimo rupla ilmestyi horisontissa. Kuitenkin, voiko tytöt vakuuttaa naisen turvautumaan isänsä palveluihin?

Top Venäläinen komedia sarja

Suosikki-TV-sarjan juhlat ovat joskus edelleen mysteerinä yksinkertaisesti siksi, että heitämme TV-projekteja. Tai unohda uusi kausi, ja se tapahtuu, olemme kyllästyneet samoista merkkeistä. Mutta selvittää, mitä rakkaustarina Nanny Vikan ja Maxim Shatalina päättyy tai joka johtaa hoitoa Dr. Bykovin sijaan, todella haluaa.

Olemme Ade. U tarkisti suosittuja Venäjän TV-sarjan päätteitä sinulle. Joitakin tuloksia tähän mennessä vain välituote: Odotamme vähintään yhden kauden "Fizruk". Vain siinä tapauksessa varoittaa: huomiota, spoilerit!

fizruk

Mikä on sarja: Rikollisten piireiden lopputulos Oleg fomesta lempinimeltään Thomas on järjestetty kouluun Fizruk. Hän ratkaisee suhdetta hänen entisen pomo Sashan tyttären kanssa, unelmoi takaisin töihin. Samanaikaisesti yrittää voittaa Venäjän kielen Tanyan opettajan sydän. Sankari kärsii murskaamalla fiasco kaikilla rintamilla ja menee elämään metsässä.

Miten se päättyi: Hut, Thomas vahingossa selvittää, että hänen todellinen isä Ernest Shilovsky elää. Kuitenkin muutaman jakson jälkeen hän kuolee. Fizruk palasi vapaaehtoisesta linkistä havaitsee, että hänen rakas Tanyella on uusi romaani. Hän on nöyrä tämän kanssa ja myöntää isä Sophien entisen rakastajan tunteisiin. Tyttö on vastuussa vastavuoroisesta. Thomas, Sophia ja hänen poikansa - ja osa-aikaisesti, Thomasin konsolidoitu veli - Petya lähtee Moskovaan.

University Uusi asuntola

Mikä on sarja: MVG opiskelijat elävät hostellissa, joskus oppia, mutta useammin ratkaise ongelmia ja rakastua toisiinsa. Yana kohtaa Gopnik Max, Christina jatkuvasti riidellä Oligarch Antonin pojan kanssa, Blonde Masha oli hieno pari Nerd-akseli, Michael huolehtii rehtori Varai tyttärelle.

Miten se päättyi: Yana vie akateemisen lähtevän ja katoaa näkökulmasta, ja palaa MAX-syntymän pojan kanssa. Christina muuttaa Anton ja lähteä Tver. Anton löytyy pitkään uuden naapurin kanssa VIKA-lohkossa, mutta Christina palaa sen anteeksi tytölle ja tarjoaa kättä ja sydämensä. Sarja päättyy Michaelin ja Var, Valentina ja Masha, Maxim ja Yana, Anton ja Christina.

Eleon hotelli

Mikä on sarja: Dasha tulee hotelliin, jossa on sulhanen-englanti, estämään asunto kaupunkiin. Tuleva aviomies osoittautuu venäläiseksi siner, hän varastaa rahaa, joka on päinvastainen asuintilaa ja piilottaa. Ei halua palata alkuperäisille Volchanskille ja järkyttää isoäidin uutisia, Dasha pysyy hotellissa piika. Työssä tyttö tutustuu Eleon Pasan, Porter Egorin ja Hotel Guest, Millone Peter. Kaikki kolme osoittavat kiinnostusta Dashalle.

Miten se päättyi: haluavat maalata miljoona euroa, piilotettu hotelliin, entinen Porter Egor kehittää suunnitelman Daskan osallistumisella, mutta hänen suunnitelmansa estää Pietarin. Ymmärtämällä rikosoikeudellinen, miljonääri palaa hotellille, useita tunteja järjestää häät, kysyy Dasha kädet ja kehottaa häntä välittömästi juhlaan. Pari päättää lähteä Singaporesta.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Parhaat hotellit Turkissa | Top-10-luokitus vuonna 2019
Sudokin parhaat picukset ruokaa meren rannalla

Pensionaatti ja hotellit Sudak, majoitus erilaisilla sähkölaitoksilla

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia
Työpaikat ja työskentelevät lennolla talossa uudessa urengoy-työnhaussa Gorlabrov. W.

Palvelu etsimään hoitokoteja kaupungin piirin kaupunki New Urengoy hinnat kartalla. Hinnat kartalla, valokuvat, linkit lennolle, puhelimiin ja työaikaan. Kampanjat ja alennukset lennolle.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Aparthotel Clouds 3, Biysk

Hotellit ja majoitus Biysk. Biyskin sijoittaminen. Erikoistarjoukset, alennukset, taukoja ja lomia Biyskissa

Milloin lomakausi alkaa Archo-Osipovka?

Erittäin huono hotelli, Side World Star Otel, Side, Turkki TripAdvisor

Täytän tarinan vierailusta Epernus surullisen viestin. Nyt omaisuuteni noin 230 vieraili kaupunkia ja siksi pari sataa hotellia. Ja minun henkilökohtainen ranking on pahin. Meillä oli huono ja omistaja. Puhun kielteisestä kokemuksestani La Villa Saint Pierre. Varasimme tämän huoneen tässä.

Turistitarkastus Hotel Sea Breeze Jomtien Resort 3 *. Hotellitarjoukset kohteessa Tophotels.

M1 Club Hotel alkaen 13095 hotellit kohteessa Odessa Kajakki

Odessa Lovers Alennus 55 romanttisesta lomasta Odessa kahdelle tai perheelle huoneistohotelli talo nauttivat toisistaan

Huoneistohotelli Odoevsky lukuun ottamatta Quasar Development Developer. Huoneistot arvoltaan 4,671 000 ruplaa. Uusien rakennusten virallinen sivusto Primorskoye.

Yritys Kvant, yksi reuna, joka on Felix pituus 60 Varoitus miljardööriä DP, sai luvan MFC-monitoimisen kompleksin sulamiseen.

Varaukset - Catarina Art Hotel
Top 35 - Tula-alueen virkistysalueet

Hotel Hunter Hotel Spa

Pension Hunter Kuvaus, huonevaraus, matkailijoiden, majoitushinnat, osoite kartalla, virallinen sivusto, todelliset kuvat.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Pension Hunter Adler, Hinnat 2021 Alustan viralliset arvostelut

Hotel Hunter Adler 4-kerroksisessa makuuhuoneessa tapauksessa 64 huonetta 165 paikkaa on luokka kolme tähteä kuin eläke ja kaksi tähteä Hotelspa.

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Palaute Zagorukhiko, 10/23/2019

Hotel Ok Sochi Park Hotel 3 Venäjä, Sochi. Vain parhaat tarjoukset, tilaa lippu juuri nyt

Eläkkeet Uusi Ocean Musta Sea Crimea virallinen sivuston hinnat 2021

Pension New Ocean, Chernomorskoe, Chernomorskaya Resort

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe

Guest House Solar Harbor Main

Pension Solar Valley. OLEEVKA, CRIMEA viralliset hinnat. Hintaan sisältyy majoitus, 3 ateriaa päivässä, rannalla, altaat. Varausosasto 88005503480 Call in Venäjä on ilmainen, 89022250824.

Näyttelijä Ville Haapasalo ...

TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke

Hotelli Bosphorus Olginka, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Hotellit Olginke ateriat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]
Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Hotel Olympus Hotel Kazan, Cost, Valokuvat, arvostelut

Hotel Olympus Kazan, Venäjä, Kazan, Volga District, ul. Richard Zorga, 66B, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Hotel Olympus Kazan, huonevaraus ilman maksua.

Meripuisto

Hotelli Olympic

Milano Hotel Olympic Park sijaitsee Adlerissa, 1.8 km: n päässä Iceberg Ice Baladista.

Eco Hotel Altai World, Kuray

Hotel Olympia Krasnaya Polyana Official Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut, varaus

Olympia, Sochi, Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Rautatieasema Olympic Park, Imereti Resort, Venäjä

Lepää Imereti Resort Sochi Park Hotel 3

Lepo Krasnaya Polyana 2019, hotellit Krasnaya Polyana

Kohta

Suosittu

Sochin lentokentällä avasi kapselin hotellin

Hotelli Guest House Ohm House British House Krasnaya Polyana VENÄJÄ HÄHETTÄVÄT, Hinnat, Valokuvat, Website

Moderni mukava Ohm House Hotel sijaitsee Krasnaya Polyanan viehättävässä hiihtokeskuksessa, jota ympäröivät vuoristomaiset ja lumipisteet. 7 minuutin ajomatkan päässä on hiihtokeskus

10 Parhaat hotellit ja hotellit, joissa on rannalla Moskova alue - TripAdvisor

LLC MINIOTTEL avoimet avoimet työpaikat St. Petersburg

Moon Beehive Hospitality Pvt Ltd Chennai, Intia. Alhaiset hinnat Beehive Hospitality Pvt Oy: n sängyn huoneissa. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus BEEHIVE Hospitality Pvt Ltd Mini-Chennai.

Käyttötoiminta Hotellit

Hotel Pavillon Opera Grands Boulevards 3

Opera Hotel The World Opera Hotelin johtavat hotellit World Opera -hotellin johtavat hotellit sijaitsevat 20 minuutin kävelymatkan päässä Sofia Kiovan kansallisesta varauksesta ja tarjoaa solariumia, piikit ja hieronta vieraille.

Retket Abhhazia irkutsk 2021. Poltaltavat matkat, kupongit, hinnat

Tour Vabhazia Namai Holidays alennuksella

163 hotellit kohteessa Gagre Halvat kierrokset hotelleille 0 ruplaa. Arvostelut, katsaukset, kuvaukset Verkosto 177 Myyntitoimistot Koko Venäjä Takuu Paras hinta Etsi kaikille hotellihallinnoille Abhhazia

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotelli Cande Ora Holiday Village 4 Bodrum Turkki

Hotellin kuvaus ja valokuva Club ORA HV1 Club Ora HV1 Bodrum Turkissa. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Hotel Planet 2, Pietari hotellin hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Huoneistot LCD COASIS vertikaaliset hinnat 1, miljoonaa ruplaa, alue 12,6 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, rakennusten suunnitelmia ja COASIS-vertikaalisen asuinrakennuksen rakentaminen.

Hotelli on erilainen kuin motelli: Ymmärrämme kysymyksen

OREANDA 5 RUSIAKRYMÄLLDI. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Oreanda pääministeri 4, Yalta, Venäjä. Alhaiset hinnat Hotel Oreanda Hotel Premier -hotellissa. Hotelliarvostelut kohteesta Travel.ru käyttäjät. Varaus Oreanda Hotel Premier Hotel kaupungissa Yalta.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.