Valitsimme parhaat budjettihotellit, hostellit ja huoneistot erinomaisilla arvosteluilla. Selvitä, mihin voit halpaa Peterin sydämessä!

Halvat hotellit Pietarin keskustassa

Kolomenskaya Rooms - halpa hotelli, jota matkailijoita arvioissa kutsutaan nimellä "Home Hotel". Yksinkertaiset huoneet, joissa on kaikki mitä tarvitset Pietarin keskustassa - Kolomenskaya Street, 8, lähellä Moskovan rautatieasemaa. Erittäin mukavasti! Hinta on enemmän kuin riittävä - vuodesta 2000 ruplaa päivässä per huone, jossa on kylpyhuone kahdelle.

Pale Piano on erinomainen halpa hotelli, jossa on epätavallinen muotoilu ja viileä sijainti, kaikki tärkeimmät nähtävyydet puolella. Sijaitsee osoitteessa: valimo Avenue, 46. Hinta - Vain 2100 ruplaa päivässä!

Neotel 107 on tyylikäs halpa hotelli Pietarin keskustassa, Nevsky Prospect, 107, valaistu. P. Kaikissa huoneissa on minikeittiö, jossa on vedenkeitin, jääkaappi ja mikroaaltouuni. Matkailijat ovat iloisia hotellin kanssa! Majoitushinta on erinomainen - kesä kahden hengen huoneesta maksaa 2700 ruplaa, Studio Apartments - 3600 ruplaa.

Anabel - hotelli, jossa on uskomattoman kodikkaat sisätilat enimmäkseen pastelliväreissä. Palvelut ja palvelu, väitteet "TREJC". Se sijaitsee kiireisellä Nevsky-mahdollisuudella, talossa 88, mutta ikkunat näkymät kauniille sisäpihalle, joten huoneissa hiljaa. Suuri vaihtoehto pysyä Peterin keskustassa! Hotelli on edullinen tasolle - päivä kahden hengen huoneessa kesällä 4500 ruplaa.

Sapphire 3 * on kolmen tähden hotelli, jossa on klassinen sisustus Pietarin sydämessä, vastapäätä olohuonetta - keskus ei yksinkertaisesti tapahdu! Huolimatta Nevskin melusta, 21:00 jälkeen huoneissa hiljaa. Hotellissa on paljon hyviä arvosteluja. 3 * mukana toimitetulla aamiaisella ja keskeisellä paikalla, se on erittäin edullinen - 4500 ruplaa päivässä per huone.

Ambassador 4 * - Yksi parhaista edullisista hotelleista St. Petersburg 4 tähteä tasolla. Hotelli on suosittu, hänellä on yli tuhat hyvää arviota. Matkailijat ylistävät kaikkea, alkaen mukavista ja siististä huoneista ja päättyy moitteetonta henkilöstötyötä. Keskustassa on hotelli, Rimsky-Corsakov Avenue, Talo 5-7, Admiralty District. Hintojen ja laadun suhde on ihanteellinen Pietariin, jopa kesällä voit pysyä edullisesti - 4500 ruplaa päivässä.

Halvat hostellit Peter keskustassa

Hostellit ovat edullisin majoitus Pietari, joka on kätevä pysyä 1-2 yötä tai ystäviä. Ne sijaitsevat lähes aina kaupungin keskustassa. Halvempi pysyä yhteensä 4-10 henkilöä. Voit myös halpaa kahden hengen huone. Monet, joissa on ilmainen kevyt aamiainen. Valitsin suosittuja halpoja hostellit Peter, joilla on korkeat arvosanat ja hyvät arvostelut.

Isoäititalo - Hostelli Pietarin sydämessä, Vladimir Avenue, Talo 14a, lähellä metroa "Dostoevskaya". Arvostelut Matkailijat juhlivat hyvää palvelua ja ilmaisen Wi-Fi: n. Hotellissa on jaettu hyvin varustettu keittiö, jossa ilmainen aamiainen tarjoillaan aamulla, ja illalla järjestetään teejuoma. Voit lopettaa täällä erittäin halpaa: sänky makuusalissa on 500 ruplaa / henkilö ja majoitus kahden hengen huoneessa - 1800 ruplaa.

Graffiti on moderni, edullinen ja erittäin suosittu mini-hotelli St. Petersburgin keskustassa. Asiakkaat rakastavat häntä ja jättävät hyviä arvosteluja. Se sijaitsee Ligovsky Prospectissa, 33-35. Sänky makuusalissa on vain 340 ruplaa per henkilö, ja majoitus huoneessa kahdelle - 2500 ruplaa.

Toinen hostelli on viihtyisä ja valoisa hostelli, jossa voit yöpyä hotellissa Pietarin keskustassa. Sijaitsee: Kuljetus Alley, Talo 10. Yhteinen keittiö-olohuone voi kokata ruokaa. On virkistysalue. Söpö kissan asuu hostellissa. Hinnat: 330 ruplaa per henkilö majoitusta yhteisön numerossa ja 1400 ruplaa kahden hengen talouden luokan.

Chekhov on toinen kaunis ja mukava guesthouse Pietarin rauhallisessa keskustassa, Chekhov Street, 13. On mukava henkilökunta, mukavat huoneet, puhtaus ja hiljaisuus. Hinnat: Vuode makuusalissa - 300 ruplaa päivässä per yksi, kahden hengen huone - 2700 ruplaa päivässä.

Uusi hostelli "Friends Light" tarjoaa asiakkaille enimmäkseen monipuoliset majoitukset, joissa on mukavuuksia lattialla, mutta pari yksittäistä huonetta on suunniteltu yhdelle tai kahden hengen huoneelle. "Ystävien valo" merkittävin tila on olohuone, jossa on suuri pöytä, keittiö ja hämmästyttävä pre-vallankumouksellinen parketti.

Uusi hotelli "Ystävät Smart" Vaikka se sijaitsee Nevsky Prospectissa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä Moskovan rautatieasemalta, mutta piilossa kaupungin vilkuksesta Pietarin sisäpihalla. Hotellin suunnittelussa ei ole vihjettä sitkeyttä, kaikki on yksinkertaisesti sisustettu ja tyylikäs. Huoneet ovat vain yksilöllisiä, joissa on tilavat sängyt palkinnolla tai perheen kerrossängyt 2 + 1.

Hostel "Ystävät pankissa" löydettiin takaisin vuonna 2009, mutta vuonna 2019 se päivitettiin kokonaan ja nyt sekä hotelli että hostelli. Demokraattinen ja mukavuus yhdistetään täällä, ja sisätilat on sisustettu siisti ja tiivis. Hotellin alakerrassa on erilliset huoneet, joissa on mukavuudet ja ilman. Yläosassa - useimmat numerot ovat moniulotteinen.

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Hotel Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon 4 * (Venäjä, Anapa) - kartonki, valokuva, kaupalliset matkailijat & Spa Beton Brut All Inclusive & Spa Miracleon virallisella verkkosivustolla
Miracleon uusi Anapa Resort

Hotel Fioleto Ultra All Inclusive Family Resort kaupungissa Miraclon 4, Hotellit Venäjä, Krasnodar Territory, Anapa hinnat, kuvaus, arvostelut, kuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Uusi vuosi Karjalassa! Mökit ystävällinen yritys
Levätä rauhallisessa Krimassa 2021 Hinnat, missä elää, mitä nähdä lentoyhtiöitä

Rauhallinen Crimea Resort Settlement of Review Evpatoria missä Spit South Best Beach Crimea perheen virkistys, hotellit, talot ja majoitus rauhallisella merellä, rannalla, kylässä ja säällä rauhassa

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Marine Club Laguna

Moderni Hotel Mirny kutsuu sinut levätä. Hotellissa on ruokasali, jossa on räätälöityä menu, biljardi, terassi näköalalla merelle, jossa voi olla miellyttävä aika. Hotellissa on merivesi. Retket järjestetään.

Peace, Crimea Hotellit, Varaa hotelli Mirny, Hinnat 2021 Peace Hotels, Crimea

Lepo Mishore Koreiza 2021, majoitus, mitä nähdä, arvostelut.

Vierashousut Missor hinnat 2021. Tien vuokraus maksaa edullisesti, kodinomistajien hinnat ovat alhaiset täällä. Kaikissa taloissa on valokuvia, todistettuja yhteyksiä ja todellista palautetta. Lepo Mishore ja varaa majoitusta halvalla

10 parasta hotellia Anapa, jossa on lämmitetty uima-allas

Hotellit Mishore Hotellit meren hinnat, varaus

Parkotelin minigar sijaitsee viehättävässä Juniper Grove Mishoressa, 300 metrin päässä merestä.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Modulaariset hotellit Rakentaminen avaimet käteen, hinta neliömetriä kohden, komponenttien valmistus ja sandwich-paneelit

Modulaarinen hotelli Venäjällä Valitse 31383 mainokset Flagma.ru Osta tukku ja vähittäiskauppa parhaaseen hintaan. Tilaa tavaroita ja palveluja luotettavilta toimittajilta ja kauppoja lippulaivalla Venäjä kätevä haku, toimitus alueille, arvosteluja, ominaisuuksia, valokuvia, takuu.

Punainen Polyana, levätä lasten kanssa vuosina 2019-2020. Halvat loma lapsen kanssa Krasnaya Polyana.
Top 3 parhaat nuoret Marmaris Turkissa

Top Youth Turkin hotellit matkailuportaali

Hyödyllisiä tietoja loput parhaista nuorista hotelleista Kemerin lomakohteessa Turkissa

Verona Hotellit 4, 5 Tähteä: Top 5 suosituinta

Garden Beach Hotel, Turkki, Alanya arvostelut 2021 Täysi yleiskatsaus

Maren Beach Apart Hotel sijaitsee Alanyan keskustassa, vain sata viisikymmentä metriä Cleopatra-rannalta. Lähin ranta pääsee vain 2 minuutissa, mikä on erittäin kätevä. Täällä voit nauttia rauhallisesta ilmapiiristä, koska vieraiden keskeisellä paikalla on mahdollisuus päästä nopeasti historialliseen

Loma. Om Klas Lisää rantahotelli 5 Turkki, Alanya

Valuuttahinnat lepotilassa Klasissa Lisää Beach Hotel Ex. Xeno Hotellit Sugar Beach 4, TurkiMutlar, vuonna 2021. Valokuvahuoneet, matkailun arvostelut, luokitus ja kuvaus Klas lisää Beach Hotel Ex. Xeno Hotellit Sugar Beach

Hankkeet

Kolmanneksi lopullinen käsittely hyväksyi asuntokoodin muutokset, joiden asuntorakennuksen asuintilat voidaan nyt käyttää hotellihuonepalveluihin.

Mini-Hotelin

Juutalainen talo merelle ja vuorille. Varhainen varaus. Hinnat 2021

Monte Casa Spa Wellness -hotellissa on kaunis näköala merelle ja vuorille Katso matkailijoiden arvostelut, valokuvia ja parhaat tarjoukset Monte Casa Spa Wellness on TripAdvisor.

Hotel Bay Dreams: Hotellit LAPI, Crimea

Meri ja hiekka minigitel savastopolissa

Uusi hotellin meri ja hiekka kahden minuutin kävelymatkan päässä Mustanmerestä Loverin lomakohteessa Sevastopolin pohjoispuolella

Arvostelut hotellin meri Semidvoreier (Crimea). 24 Asiakkaiden arvostelut Virallinen sivusto OSEVKA.KOM.

Matkailyhansuusi Flagman Travel

Turkish Resort Kemer sijaitsee Välimeren rannoilla korkeiden vuorten juurella, laiha metsät. Siksi ilmaa on hämmästyttävä sekoitus meri- ja vuoristosta, jossa on mäntymetsän tuoksu. Ja tämä on vain yksi Levon monista eduista Kemerissä. Keväällä, kesällä ja syksyllä 2021 ostaa retkiä Kemerille lähdössä Samarasta varastossa, voit verkkosivuillamme verkossa.

Mikä Kemerin alue on parhaat rannat?
107 arvostelua Hotel Sea Gull - Beldibi, Turkki

Rixos Beldibi.

Niinpä kalkkuna, jonka olemme rakastaneet maanmiehillemme tai minä ... olsha koskaan ... En koskaan ota turkkilaista petoa .. Turkki ei ole koskaan ollut unelmani, enkä mennyt hänelle paljon enemmän vuosia, jos se ei olisi hänelle aviomies. Ensinnäkin hän ei ollut missään paikassa ulkomailla. Vesiti, hän halusi all inclusive. Kolme, jätämme hetken, kun voit tehdä passin ja viisumin etukäteen.

Kiinteistönvälitystoimisto Villa Flora - Asiakkaiden arvostelut.

Talo meren rannalla Leningradin alueella

Inkil Mennerheimin linjan varsinaisuuden vieressä metsän kautta merelle on valssattu tie. Hän johtaa Itämeren ylelliseen hiekkarannalle. Täällä tulee autoja, monta useita päiviä telttoja tai kakkuja.

Top 10: Edullisia hotelleja kohteesta Venäjä 2021 - TripAdvisor

Liikemies Lebedev toi ainutlaatuisen taiteen vatsa Sveitsistä Alushta

Liikemies Alexander Lebedelle kertoi siitä, miten hän aikoo käynnistää verkon kahvilan persiljan

Hotellit Kamensk-Shakhtinsky - Hotellit viralliset sivustot.

33 Hotellit Beldibi, Turkki.

3371100 Ranta retkiä merelle Turkkiin ostamaan rantakuponkeja hintaan 24863 ruplaa 7 päivän ajan alennuksella jopa 33.

Kaikki tietoa hotelleista ja hotelleista Mustanmeren luokassa viisi tähteä. Varaustiloja ja kuponkeja, esineiden valokuvia, matkailun arvosteluja ... ja monia muita tietoja Mustanmeren 5truiden meri. W.

Kohta

Suosittu

10 Parhaat hotellit Turkissa hyvä animaatio lapsille

Sea on 4 Egyptmukhafaz Red Morhurghade. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Sea on 4, hotellit Egypti, Mukhafaz Red Sea, Hurghada Hinnat, Kuvaukset, arvostelut, valokuvat. Tophotels Information Arvosana hotelleja, jotka perustuvat nähtävyyksiin turistiliiketoiminta-asiantuntijoiden ja matkailun arvosteluihin.

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Morem Ultra All Inclusive, Suko, Venäjä

Kemer Hotellit 3 tähteä lähellä merta, ensimmäisellä rivillä. Hotellit All Inclusive, uima-allas, rannalla.

Villa

Villa myytävänä Moraira, Kiinteistö myynti Moraira, Valitse huvilat Moraira.

Pieni huvila Sardinia-saarella ja rakennettu kallioon. Sen seinät ja lattiat koostuvat graniitista, joka on uutettu sivuston tervementin aikana. Kopiot italialaisista freskoista sisätiloissa viittaavat uudestisynteen aikakaudelle, maalaus kulta ja musta taonta korostavat arabia

Villa Lara-3D, Sveti-Philip ja Yakov, Kroatia

Sovits Pietari. Suuret arkkitehtuurin mestariteokset. 100 rakennusta, jotka tunsivat maailman

Täydennytän, mitä löydettiin sovitien kodeissa tänä aikana. Näiden eri talojen ordinaalinen numerointi ei ollut keuhkoja. Kyllä, he olivat edelleen järjesti, kun se osoittautui, mutta se on todennäköisesti talon rakentamisen jälkeen pengertävän. Olen kiinnostunut myös niistä neuvoja, koska ne olivat alussa 1920X. On selvää. Ensimmäinen kaksi kiistaton koti

Uusi rakennus LCD Villa Grace Villa Grace, Moskova, Moskovan alue Domofond.ru

Mökki Settlement Villa Linkit Moskovan alue, Dmitrov G, Teleshovo d. Arvostelut, hinnat, kehittäjä, valokuva, virallinen verkkosivusto.

Konakovskin alueella laittoman hotellin työ ei estä Covid-19: n epidemiaa - sanomalehti

Ivankovskoye Reservoir Moscow Sea

Luonto on paras hääkorvaus.

Moscow Marriott Hotel New Arbat (Moscow Marriott Hotel Novy Arbat)

Moscow Marriott Hotel Novy Arbat, Moskova, Venäjä

, Hotelli, Pension Moscow Marriott Hotel New Arbat Moskovassa, kapasiteetti jopa 140 valokuvaa, hinnat, päivämäärät, vierailijoiden arvostelut.

Mini-Hotel Paradise Dvorik, Anapa - Hotelli Hinnat, Valokuvat, huoneet, Yhteystiedot | Virallinen sivusto 101hotels.com.

Vapaat yritykset Ibis Moscow Paveletskaya Hotel Hotelli Ibis Moscow Paveletskaya Työssä Moskovassa

Paveletskaya Embankment Moskova kotona ja komplekseissa, suunnittelu, missä on kartalla, kadun historia ja uudet rakennukset, nimi, hotellit Paveletskaya Jäpiö, miten saat.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.