Sergey Share sanoo: "Viime vuosina asun yli puolet vuodesta eri hotelleissa ja johtanut itselleni kriteerit, miten välittömästi määrittää, että olet Bad Hotel ..."

: kustannukset asettelun tekemisestä 1000 ruplaa. Tulosta 4 + 0 - Yksipuolinen väritulostus. Tulosta 4 + 4 - Kaksipuolinen väritulostus.

1. Moskovan kauemmas, sitä useammat hotellit tulevat huoneen huoneen minibaariin. Toisin sanoen näiden hotellin omistajat kuulivat, että huoneessa pitäisi olla minibaari, mutta eivät ymmärrä, miksi hän tarvitsee sitä siellä. Usein minibaari on täysikokoinen jääkaappi, jota ei edes sisällytetä verkkoon. On vaikea laittaa ainakin kuljettaja?

Hyvä hotelli omistajat ympäri maailmaa, asutus, henkilö ottaa talletuksen tai käteisellä tai luottokortilla, jotta hän voi viettää sen minibaarissasi. Minibaari on ylimääräinen tulonlähde sinulle, koska hinnat siellä voit laittaa sekä ravintolaan. Ja kun purkautuminen, voit aina tarkistaa numeron ja säilyttää osan panttimesta, jos hotelli on yhdenmukainen minibaarin sisällön kanssa.

Lisää havainnointia: Jos omistajat onnistuivat piilottamaan mini-palkin vaatekaapiksi, sitten 90% tapauksista, kaapin ovi avautuu yhteen suuntaan ja jääkaapin ovi toiseen. Samalla soittoäänen tyhjyys löytyy sisälle huolimatta ilmoituksista, että minibaarin sisältö on maksettava erikseen.

2. Jos on "desinfioitu" pöytä tai pesuallas vessaan tai pesuallas, sitten hotellin omistaja pysyi kaukana Neuvostoliiton menneisyydessä, kun puhtaus ja järjestys olivat erillinen vaihtoehto. Kaikki WC: n on oltava puhtaita oletusarvoisesti! Se on niin perussääntö, joka ei edes tarvitse keskusteluja. Jos perustila yrittää ajaa erityisen varovaisuudessa, se on hälyttävä.

3. Ensimmäinen paikka, jossa tulemme yleensä sisäänkirjautumisen jälkeen - suihku ja wc. Pyyhkeiden määrä ja niiden koko osoittavat selvästi hotellin omistajien asenne asiakkaalle. Hyvä omistaja asettaa muutamia pyyhkeitä: yksi jalat (laita se lattialle maton sijasta), kaksi keholle (iso ja pieni), vielä käsissä ja pari pientä vain siinä tapauksessa. Ja huoneessa on aina oltava kaksi pyyhkeitä, riippumatta siitä, asutko siinä tai yhdessä.

Bad-hotellissa pyyhkeiden määrä pienenee kahteen, niiden koko pienenee, paksuus on ohentunut ja ne muuttuvat käänteiseksi. Erittäin huonoissa hotelleissa pyyhkeitä ei ole sijoitettu valkoiseksi, vaan tummansininen tai muu "ei-vähän" väriä. Arvaa miksi.

4. Toinen havainto. Joskus jopa hyvissä hotelleissa pyyhkeet laitetaan sängylle sijaan, että ne asettaisivat kylpyhuoneeseen. Esittämättä temppua, kiivetä suihkussa, ja sitten he joutuvat järkyttämään ja ripottele alasti ja märkä numeron etsimässä pyyhettä. Kaikissa pyyhkeissä on oltava kylpyhuoneessa!

5. Kuten pyyhkeet, liinavaatteet - Tämä koskettaa suoraan alaston kehoa. Levy, tyynyliina ja pussilakan kansi olisi korkealaatuisista materiaaleista sekä tyyny ja peitto. Tyynyt pitäisi olla useita, erikokoisia ja elastisuutta. Hyvällä hotellissa vuodevaatteet eivät missään tapauksessa pitäisi olla "ei-" väri. Kaikki mallit ja piirustukset ovat uskollinen merkki lousy-hotellista.

Tourist Review Hotel Sea Breeze Jomtien Resort 3 *. Tophotels on hotelleiden tiedot hotelleista, jotka perustuvat matkailutoiminnan ammattilaisten ja matkailuneuvotteluihin.

Jopa paras viiden tähden hotelli ei voi tyydyttää jokaisen asiakkaan. Aina on pieniä pieniä asioita ärsyttävää matkustajia. Yksi ei pidä viilto patja, toiset hämmentävät puhelinputkea kylpyhuoneessa. Kuitenkin on tällaisia ​​hotelleja, jotka muuttuvat painajaisiksi. Jaa kymmenen merkkiä, joita aiot jäädä Bad Hotel.

Ensimmäinen ominaisuus kiinnittää huomiota - valokuviin. Hyville hotelleilla ei ole mitään piilotettavaa. Hallinnossa voi varaa palkata ammattimainen valokuvaaja. Siksi kuvat ovat kauniita, ja korjauksen jälkiä ei ole havaittavissa.

Halvat hotellit yleensä haluavat tehdä oman ja säästää valokuvaaja. Suodattimet ja muut parannuksen tavat ovat havaittavissa heidän kuvissaan. Etsi kaltevuuslinjoja, jotka puhuvat suoraan korjauksesta.

Toinen kohta seuraa ensimmäisestä. On syytä ajatella, jos hotelli luo selvästi amatööri kuvia suodattimien avulla, mikä tarkoittaa sitä, että se säästää valokuvaaja. Mitä muuta hotellin hallinto leikkaa budjetin? Ehkä puhdistukseen tai tuoreisiin arkkeihin? Ehkä tilissä lisätään lisäkustannuksia, kuten minibaari? Ajattele ennen varaus tilaa tässä hotellissa.

Ennen kuin edetä varausprosessin kanssa, tarkista, onko hotellin osoite samaan aikaan todelliseen sijaintiin? Tee se helppoa. Tarpeeksi mennä panoraamatilaan Googlessa. AP ja tutkii perusteellisesti rakennuksen, joka sijaitsee määritetyssä osoitteessa.

Jos rakennus on Google-karttoissa tai Yandexissa. Anorama on samanlainen kuin virallisella verkkosivustolla esitetyt, on välttämätön merkki - kaikki on kunnossa.

kiinnitä huomiota ympäröiville talolle. Yhtäkkiä tämä hotelli "Rose" keskellä slummia. Onko syytä riskiä niin paljon? Ratkaista matkailija.

Se tuntuisi - täällä se on, onnea! Numero viiden tähden hotellissa kahden tähden hintaan. Älä kiirehdi iloitse.

Jos hotelli on halvempaa kuin samankaltaiset hotellit samalla kadulla, ehkä on syytä, jotka eivät salli asentaa korkeampia kustannuksia. Puutteiden lukumäärässä voi olla "pahvi" seinät, sängyn vikoja, huono palvelu.

Ehkä aivan hotellin ikkunoiden alla on toisen esineen rakentaminen ja palata huoneeseen, matkailijan täytyy ratsastaa chops ja päästä saveen.

Lue huolella hotellissa. Jos ainakin yksi niistä sisältää tietoja bedclocks - on parempi jäädä hotellilta. Näitä pieniä hyönteisiä on erittäin vaikea näyttää. Hotellien hallinto käyttää todellista taistelukentän microscopien kohtuuttomista vieraista.

Jos vieraat ovat jo valittaneet bedbugsista, erinomaiset mahdollisuudet, että he eivät ole vielä ottaneet pois päältä. Ja kuka haluaa tuoda kotiin niin pienen tytön?

Ei hotelli voi tyydyttää kaikki vieraat. Älä kiinnitä huomiota huonoihin arvosteluihin. Ehkä vieras vain on huono mieliala ja hän päätti heittää tunteitaan näin.

Mitä kannattaa kiinnittää huomiota hotellin vastauksiin. Kunnolliset laitokset eivät johda sotaa omien vieraidensa kanssa. Yleensä he yksinkertaisesti pyytävät anteeksiantoa ja tarjoavat väärinkäsityksen korjaamiseksi. Mutta jos kumipäälliköiden vastaukset ovat parempia löytämään toinen hotelli. On todennäköistä, että henkilökunta ei ole kovin kohtelias asiakkaiden kanssa.

Jos viimeinen hyvä arvostelu jätettiin vuosi sitten, ja sitten negatiivinen sarja seuraa, on todennäköisyys, että palvelu on muuttunut pahimmaksi. Onko se kannattaa odottaa huonossa hotellissa?

Aiheeseen liittyvät julkaisut.

Kohta

Viimeiset mielenkiintoiset osat sivustolla.

  • Mielenkiintoista
  • Uutuudet
  • Usein katsotaan
  • Suosittu

Hotel Hunter Hotel Spa

Pension Hunter Kuvaus, huonevaraus, matkailijoiden, majoitushinnat, osoite kartalla, virallinen sivusto, todelliset kuvat.

Top 35 - Tula-alueen virkistysalueet

Pension Hunter Adler, Hinnat 2021 Alustan viralliset arvostelut

Hotel Hunter Adler 4-kerroksisessa makuuhuoneessa tapauksessa 64 huonetta 165 paikkaa on luokka kolme tähteä kuin eläke ja kaksi tähteä Hotelspa.

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Palaute Zagorukhiko, 10/23/2019

Hotel Ok Sochi Park Hotel 3 Venäjä, Sochi. Vain parhaat tarjoukset, tilaa lippu juuri nyt

Talot Kyproksella - 2243 Tarjoukset

Eläkkeet Uusi Ocean Musta Sea Crimea virallinen sivuston hinnat 2021

Pension New Ocean, Chernomorskoe, Chernomorskaya Resort

Muistio matkailijoille, jotka vierailevat Malediivit - matkanjärjestäjä Biblio Globe
Näyttelijä Ville Haapasalo ...

Guest House Solar Harbor Main

Pension Solar Valley. OLEEVKA, CRIMEA viralliset hinnat. Hintaan sisältyy majoitus, 3 ateriaa päivässä, rannalla, altaat. Varausosasto 88005503480 Call in Venäjä on ilmainen, 89022250824.

Arvosana Hotellit Olginki, Parhaat hotellit Olginke

TUAPSE 2021 hotellit + Uima-allas lähellä Olgininka 2021

Asuntojen vuokraus Holguin Krasnodar Krai Varaus parhaaseen hintaan verkkosivuillamme

Top 10 hotellia kohteessa: Abhhazia, virkistys lasten kanssa Arvostelut 2021 [arvostelu]

Hotelli Bosphorus Olginka, Venäjä. Hinservisin virallinen verkkosivusto

Hotellit Olginke ateriat 2021 Valitse ja varaa lepo ilman välittäjiä. Paikan päällä yksityiskohtainen kuvaus, hinnat, arvostelut, kuvat, kätevä varaus.

Kaikki vuokra-asuntojen hienovaraisuus Turkissa 2020

Hotel Olympus Hotel Kazan, Cost, Valokuvat, arvostelut

Hotel Olympus Kazan, Venäjä, Kazan, Volga District, ul. Richard Zorga, 66B, Kuva, sijainti hotellin kartalla, kaikki palvelut Hotel Olympus Kazan, huonevaraus ilman maksua.

Hotelli Olympic

Milano Hotel Olympic Park sijaitsee Adlerissa, 1.8 km: n päässä Iceberg Ice Baladista.

Meripuisto

Hotel Olympia Krasnaya Polyana Official Hinnat 2021, Valokuvat, arvostelut, varaus

Olympia, Sochi, Lue objektiiviset arvostelut ja katso kuvia todellisista matkailijoista. Tarkista sijainti sekä löytää tulevat ravintolat ja nähtävyydet interaktiivisella TripAdvisor-kortilla. Vertaile hintoja ja valitse parasta erikoistarjousta vierailustasi.

Eco Hotel Altai World, Kuray

Rautatieasema Olympic Park, Imereti Resort, Venäjä

Lepää Imereti Resort Sochi Park Hotel 3

Assol-Sea, hotelli (Simeiz) -

Ohm House British House Hotellit ja hotellit Krasnaya Polyana, Sochi

Lepo Krasnaya Polyana 2019, hotellit Krasnaya Polyana

Missä jäädä - http: // xn - 80Aeaefbajj3emcacrl9v. N - p1ai
Sochin lentokentällä avasi kapselin hotellin

Hotelli Guest House Ohm House British House Krasnaya Polyana VENÄJÄ HÄHETTÄVÄT, Hinnat, Valokuvat, Website

Moderni mukava Ohm House Hotel sijaitsee Krasnaya Polyanan viehättävässä hiihtokeskuksessa, jota ympäröivät vuoristomaiset ja lumipisteet. 7 minuutin ajomatkan päässä on hiihtokeskus

10 Parhaat hotellit ja hotellit, joissa on rannalla Moskova alue - TripAdvisor

LLC MINIOTTEL avoimet avoimet työpaikat St. Petersburg

Moon Beehive Hospitality Pvt Ltd Chennai, Intia. Alhaiset hinnat Beehive Hospitality Pvt Oy: n sängyn huoneissa. Arvostelut Mini matkamäyhteistä. U. Varaus BEEHIVE Hospitality Pvt Ltd Mini-Chennai.

Hotellit Adler ruokaa: arvosteluja, hintoja, valokuvia

Park Inn Hotel By Radisson Airport Pulkovo St. Petersburg

Lotte Hotel St. Petersburgin sijainti

163 hotellit kohteessa Gagre Halvat kierrokset hotelleille 0 ruplaa. Arvostelut, katsaukset, kuvaukset Verkosto 177 Myyntitoimistot Koko Venäjä Takuu Paras hinta Etsi kaikille hotellihallinnoille Abhhazia

Kohta

Suosittu

Parhaat perhehotellit Turkissa Nanny Service Children kanssa

Hotelli Cande Ora Holiday Village 4 Bodrum Turkki

Hotellin kuvaus ja valokuva Club ORA HV1 Club Ora HV1 Bodrum Turkissa. Sijainti, huoneet, infrastruktuuri ja palvelut.

Miten päästä Rostov-on-Donin rautatieasemalta lentokentälle ja takaisin?

Hotel Planet 2, Pietari hotellin hinnat, arvostelut, valokuvia, huoneet, yhteystiedot Virallinen sivusto 101hotels. Om.

Huoneistot LCD COASIS vertikaaliset hinnat 1, miljoonaa ruplaa, alue 12,6 m2. Suunnittelu, arvosteluja, valokuvia, rakennusten suunnitelmia ja COASIS-vertikaalisen asuinrakennuksen rakentaminen.

Hotelli on erilainen kuin motelli: Ymmärrämme kysymyksen

OREANDA 5 RUSIAKRYMÄLLDI. Tophotels hotelliarvosana ja hotellit.

Hotel Oreanda pääministeri 4, Yalta, Venäjä. Alhaiset hinnat Hotel Oreanda Hotel Premier -hotellissa. Hotelliarvostelut kohteesta Travel.ru käyttäjät. Varaus Oreanda Hotel Premier Hotel kaupungissa Yalta.

10 parasta hotellia Charm El Sheikh lepotilassa 2021

Accor valmistautuu Movenpick Moskovan Taganskayan avaamiseen uudella joukkueella

Accor-konserni, maailmanlaajuinen johtaja vieraanvaraisuuden ja modernin elämäntavan alalla valmistautuu Moskovan ensimmäisen Movenpickin avaamiseen, New Premium -hotellin on otettava vieraat tämän vuoden syksyllä. Valmistele hotelli avaukseen on uusi Syril Masin johtama huipputaso.

107 arvostelua Hotel Sea Gull - Beldibi, Turkki

Dragon Stay 2 Soul, Etelä-Korea todelliset hinnat

Laajennettuun majoitukseen Amerikan motelli, jossa torstaina 28. helmikuuta löytyi Ricin, poliisi löysi anarkistisen opetusohjelman ja ampuma-aseiden. Kirja asetettiin sivulle resepti Ricinin valmistukseen. Traces of myrkytys aineosa ei ole kirjassa eikä aseista.

Mini Pension Yurkino, Crimea - Mini Pension

Sudak, yksityinen miniping Irina. Crimea lepää Sudak 2021

Minipanution Solar Wind, levätä Crimeassa Yurkinon hinnat 2021, Kuva huoneista, kuvaukset palveluista, arvosteluista, suorat yhteydet ilman välittäjiä puhelin, osoite, sivusto

Garden Hotel, Zelenograd, Venäjä

Hinnat Yaltas Storm

Kaikki tietoa Sanatorioista ja lennolle Houses Gelendzhik halpa. Lepää Gelendzhik 2021 ilman välittäjiä. Varaushuoneet ja tositteet, asiaankuuluvat hinnat, esineiden kuvat, turisti arvosteluja ... ja paljon muuta tietoa Gelendzhik Lepo. Ja Kuban. W.

Käytämme evästeitä
Käytämme evästeitä varmistaaksemme, että annamme sinulle parhaan kokemuksen verkkosivuillamme. Käyttämällä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytöstä.
Salli evästeet.